• Nimah

    Julibebis 2014

    Jo anna skrev 2013-11-14 14:43:26 följande:

    Gjorde vul pga av en blödning. Allt såg bra ut sen sa han "oj, där är en till". Såg två små tickande hjärtan. Känns helt overkligt. Han fick dom till 6+4. Skulle vart 6+6 enligt mensen.


    Vad skönt att allt såg bra ut, och två hjärtan! Grattis!
  • Nimah

    Idag är jag sen till jobbet. Har spenderat hela morgonen över toaletten och kräkts. Lyckades tillslut få i mig en knäckemacka och lite vatten så nu börjar det kännas bättre. Är ju inte så kul att spy, men känns bra att ha symptom ändå. Är så himla trött också. Går in i v 7 idag. Såhär illa mådde jag inte med sonen. Ni som har flera barn sedan innan, har barnets kön påverkat hur ni mått?

  • Nimah

    Det verkar ha utvecklat sig till magsjuka här istället för graviditetsillamående. Fick ont i magen också och blev tvungen att åka hem från jobbet. Har sovit till nu och hoppas det går över snart. För visst blir man inte dålig i magen av graviditeten? Brukar ju bli tvärt om med förstoppning istället.

  • Nimah

    Tack för svar om hur graviditeten påverkat era magar. Ingen annan är sjuk och det stämmer inte med matförgiftning så kanske beror på pyret ändå. Ska resa bort över helgen så hoppas på en bättre dag imorgon! Är så sjukt trött trots att jag sovit hela natten och tre timmar nu på dagen. Var väldigt skönt att vara hemma och vila.

  • Nimah
    Hilmas Mamma skrev 2013-11-15 18:15:32 följande:

    Vagn är redan klar här!! Detaljer vår EmmaLjunga CityCross som vi hade/har till dottern!! Jag har ÄLSKAT den sen jag såg den i affären o ÄLSKAR den fortfarande!!!


    Samma här! Älskar min city cross. Men just nu är den trasig och vi har svårt att få emmaljunga att skicka reservdelar.
  • Nimah
    Hilmas Mamma skrev 2013-11-15 19:03:28 följande:

    Lufthjul vägrar jag!!! Känner allt för många som jämt har punktering o vi bor på landet med endast grusvägar runt omkring med vassa stenar... Men smaken är ju som baken!! ????
    Frida Andersson skrev 2013-11-15 18:51:54 följande:Har med haft Emmaljunga och kommer bli denna gång med skulle jag tro=)

    Jag är fortfarande kär i vår!! ???? Färgen är coffee!!
    Var har ni köpt den? Vi köpte vår på Babyproffsen sommaren 2011 o nu i somras gick bromsen sönder, men vi åkte till bp o sa sim det var... 4 dagar senare kunde vi komma o hämta en ny broms gratis!! ????
    Vi köpte också sommaren -11 och det är bromsen som är trasig. Men vi köpte på babyland och de slutade vara återförsäljare till Emmaljunga och ville inte hjälpa. Sen konkade dem. Nu vill emmaljunga inte skicka reservdelar till någon annan butik.
  • Nimah

    Jag kräktes ju och blev dålig i magen igår mellan 06 och 10 ungefär. Sen var det lungt även om jag var väldigt trött. På kvällen sen tog jag ett flyg från Stockholm till Ängelholm. Resan hade varit planerad sen länge. Tror ni inte jag får någon form av åksjuka och spenderar större delen av resan kaskad spyendes på toan! Så fort vi landat gick det över. Nu har jag fått sova ut och mår bra. Men visst måste det snarare bero på graviditeten än magsjuka när det kan göra uppehåll så många timmar? Har aldrig spytt på ett flyg tidigare. Kan inte rekommendera det....

    Så himla roligt för er som fått se små hjärtan! Underbar känsla. Blir lite avundsjuk :)

  • Nimah

    Ni som har barn sedan innan, har ni lika mycket växtvärk den här gången? Jag har inte alls lika ont nu som med sonen. Hoppas det bara är för att magen redan varit töjd en gång.

  • Nimah
    my2girls skrev 2013-11-17 17:19:50 följande:

    Önskar att jag kom ihåg, har två barn sedan tidigare. Skulle vilja veta jag med :)
    Jag skrev dagbok varje dag. Då vaknade jag av att det gjorde ont på nätterna. Nu känner jag nästan ingenting. Däremot mår jag illa den här gången, vilket jag inte gjorde sist!
  • Nimah
    gubbenhilfe skrev 2013-11-17 17:48:01 följande:
    Jag har en fullgången graviditet, en som slutade i v. 17, en som slutade i v. 5 och sen denna. Alla har varit olika. smile1.gif
    Ja det är väl så. Får försöka slappna av. Ul om en dryg vecka!!
Svar på tråden Julibebis 2014