• mimi02

    Gravida eller har nyligen fått tvillingar i Stockholmsområde?

    Jag bor också i Sthlm, vecka 11 för mig nu. Jag får på mama Mia på karlavägen och födde förra gången på Danderyd, supernöjd med dom så tänker föda där igen. Har varit nöjd med mama Mia när jag till slut hittade rätt bm, men då hade jag bytt tre ggr.... Vecka 20, spännande! Då har du gjort rul antar jag! Hur mår du?

  • mimi02
    Fisch skrev 2013-10-29 09:19:23 följande:
    Vad kul att höra från er! Grattis till tvillingar!
    Jag går på MamaMia Karlavägen. Det verkar som de har hela tiden problem med datorsystem. Vi skulle gå på RUL i fredags - vi längtat så mycket att få se våra bebisar. Men när vi kom till MammaMia, då var vårt besöktid borta. Vi fanns inte i deras dator. Vi var så besvikna!!!! Vi träffade vår barnmorska - hon beklagade att det blev så här och bokade ny tid för ultraljud på måndag. Så igår fick vi se dem!!! SkrattandeJätte speciell känsla. 
    Majblomma14: Jag tänkte föda på BB Sthlm - har hört mycket gott. Men går det inte att göra det om man väntar tvillingar. 
    mimi02: Vilken BM har du på Mamamia? Jag har hört gott om Annika Skärbo där, men hon slutar på Mamamia i december...
    Jag har mått jätte bra fram till v18 - ingen illamående eller ngt sånt. I v18 började jag få jätte ont i ryggen och kraftfulla och smärtsamma sammandragningar när jag rör på mig. Och jag arbetar på en förskola med de minsta barnen, så det är mycket lyft och ingen vila under hela dagen. Imorgon går jag till läkare - får vi se vad hon säger.
    Hur mår ni under graviditeten?

    jag har inboxat dig namn på min BM. 

    Är det bara SÖS som har tvillingkurs, nån som vet om Danderyd eller nån annan har det? Hur ofta har tvillingklubben kurs?  
Svar på tråden Gravida eller har nyligen fått tvillingar i Stockholmsområde?