• lilsis

    Utredning 2014, följas åt?

    Ska på utredning 26/3. Lämnar prover innan och sen får vi se. Han har tre vuxna barn sedan tidigare, jag har en abort för 15 år sedan och tillsammans har vi ett X förra året. Så i grunden är vi fertila men om den kvarvarande äggledaren också är skadad blir det ju IVF.

  • lilsis

    Men oj! När vi träffar läkaren 26/3 så har jag lämnat blod för B la AMH osv och sambon redan lämnat spermaprov. Så när vi träffar läkaren första gången är allt gjort utom spolning av min kvarvarande äggledare och tid för det får jag i så fall inom en månad, troligen snabbare.

  • lilsis
    Eija skrev 2014-02-21 14:09:05 följande:
    Vänta verkar vara det enda som man garanterat får göra. Jag hade trott att de skulle se till att alla prov var klara på 3 månader, eftersom det står att de följer vårdgarantin på hemsidan. Men det vara tydligen inte rätt! Vill ju egentligen inte räkna, men nu är det över 4 månader sedan jag ringde dit och nästan ingenting har hänt.

    Utredningen kan nu göra på CVL, de är mycket snabbare än Ackis som bara precis ligger inom vårdgarantin. Utredning kostar som vanliga läkarbesök hos landstinget.
  • lilsis

    Ska lämna blodprover idag och är galet nervös. Avskyr alla sorters bedömningar. Har iaf äntligen gått klart från jobbet att jag är ledig den 26e när vi träffar läkaren första gången.

  • lilsis

    Jag fick tid efter ca fyra veckor för läkarbesök ett och ska vi spola den äggledaren som är kvar så är det väl fyra veckors väntan till om de inte gör det på en gång, jag bad om det eftersom vi faktiskt kan bli gravida, hade ett utomkveds i november och jag hade en "normal" graviditet som artonåring (gjorde abort). Så den mest rimliga förklaringen är skadade äggledare i vuxen ålder (har haft klamydia).

  • lilsis

    Min sambo har ju redan tre barn, så jag kan inte tänka mig att det är samma sak för honom. Dessutom har vi ju ett X i bagaget så hans simmare fungerar ju uppenbarligen...

  • lilsis

    Lämnat blodprov och ska på första besöket på onsdag. Vet att den kvarvarande äggledaren och äggstockarna ser bra ut. Har varit gravid som artonåring (abort) och så utomkveds nu i vintras. Har haft klamydia så det är möjligt att den kvarvarande äggledaren också är skadad.


    Ä
  • lilsis

    Normala spermier. Mitt AMH är bara 0.7 så vi är hänvisade till IVF men först måste jag gå igenom min GBP så tja har jag extrem tur är jag gravid innan jag fyller 35...

Svar på tråden Utredning 2014, följas åt?