Inlägg från: Lady198608 |Visa alla inlägg
  • Lady198608

    Utredning 2014, följas åt?

    Hej! Vi har också precis påbörjat utredning i Uppsala på ackis. Gillar verkligen hur vi blev bemötta där. Underbara människor! Vi ska få ny tid i augusti och få svar på proverna och så. Hur har det gått för dig?


    Eija skrev 2014-05-08 18:23:32 följande:
    lilsis: Usch vad jobbigt det måste vara att inte veta. När jag fick mitt missfall så hoppades man ju in i det sista att det inte skulle vara så. Du kanske ha blivit gravid igen? Håller tummarna för dig.

  • Lady198608

    Oj jag hoppas vi inte kommer behöva vänta så länge. Har blivit lovade läkartid i augusti, men den har inte ramlat ner i brevlådan än :(


    Eija skrev 2014-06-02 15:23:13 följande:
    lilsis: Vad trist. Men jag håller tummarna för att det går bättre nästa gång! Vi kommer också att försöka själva under sommaren, annars blir det IVF till hösten. Lady198608: Jag tycker också att personalen har varit väldigt trevliga, speciellt den barnmorska som vi fick träffa. Dock har vi fått vänta lite för länge. Sökte hjälp i november förra året och det tog ett halvår för utredningen att bli klar och nu kommer vi få vänta till efter sommaren för nästa steg, som är ivf.

  • Lady198608

    Vi var iväg och fick provsvar, gjorde gynundersökning och kollade spermierna idag. Allt såg bra ut! Blev så glad och lättad. Sen började tankarna snurra. Om allt nu är så bra, varför händer inget då?

    Jag ska iväg på spolning efter nästa mens. Så får vi se vad som händer sen.

  • Lady198608

    Jag var på spolning för en och en halv vecka sen och allt ser fortsatt bra ut. Har många äggblåsor och ägg och därför är vi rekommenderade att försöka själva några månader till eftersom jag kan bli dålig av eventuell överstimulering vid ivf. Såå frustrerande att allt ser bra ut men att inget händer :( Har köpt äl-stickor nu eftersom jag är lite oregelbunden så nu håller vi tummarna.


    Maaaaalin skrev 2014-08-08 10:19:10 följande:

    Jag kände exakt likadant när vi fick bra provsvar - vad är det som tar sån tid då? Nu har vi försökt i exakt 1,5 år medans alla andra i min närhet nästan ploppar ut ungar på löpande band (känns det som)...

    Jag väntar också på spolning (om mensen kommer på måndag vilket jag tror) och funderar på att beställa hem en progesteronkräm. Men vet inte, både vill och inte vill! Är nog rädd att vad jag än gör så kommer det inte göra ngn skillnad:(


  • Lady198608

    Vi fick bara rådet att försöka några månader till själva med äl-tester. Nu har det gått ett och ett halvt år och nu orkar vi inte mer. Ska iväg och planera för ivf:n om ett par veckor. Var bor ni? Det är väl olika beroende på landsting kanske.


    Helena 672 skrev 2014-11-19 16:33:05 följande:

    Gjort utredning i höst. Idag fick vi diagnosen oförklarlig barnlöshet. Detta innebär att vi inte kommer att få nån hjälp. Vi måste fortsätta försöka ett år till själva till jag är 32 år, då kan vi ställa oss i kö till IVF. Känns fördjävligt att måste uthärda ännu ett år till, med ständiga besvikelser i samband med mensen. Hade faktiskt trott att man kan börja med IVF tidigare. Vi har alltså försökt i över 1,5 år nu och det är svårt att hålla uppe modet. 

    Vad har ni andra fått för svar när det gäller oförklarlig barnlöshet?


Svar på tråden Utredning 2014, följas åt?