• Forumvärd

    Tävla och vinn en EyeOn babykamera från D-Link.


    Lägg upp en bild på ditt sovande barn och skriv en kort motivering till varför just du vill vinna babykameran.


    Tävlingen pågår till 1 december och vinnaren utses 2 december.


    En jury som består av Familjelivs redaktion utser vinnaren.


    Läs mer om kameran och alla funktioner här: http://www.dlink.com/se/sv/home-solutions/eyeon/eyeon-baby-camera)


     


    Lycka till! Solig


     


     

  • Svar på tråden Tävla och vinn en EyeOn babykamera från D-Link.
  • De5pojkarna

    Här sover Nilo 10 månader..

    Hade verkligen behövt denna EyeOn pågrund av att min sambo jobbar i Norge å jag blir då ensam med 3, snart 4 barn i en villa i 2 veckor var 3:e vecka. Hade underlättat mycket med en EyeOn när jag är själv så jag kan hålla reda på barnen medans jag behöver hämta ved eller gå några 100 meter ut med soporna m.m..

  • Apelsin

    Jag skulle bli glad för en sån eftersom jag har en hörselnedsättning som gör att jag inte alltid hör när han har vaknat. Det skulle bli ett hjälpmedel.


  • Lady Gaga

    Detta saknade vi när Felicia och Ronja var små bebisar. Nu väntar vi 3:e barnet och denna babykamera skulle vara guds gåva till vår familj. 



    Silence! I KEEL you!
  • Ampellilja


    jag skulle vilja vinna denna då texas ofta somnar i vagnen och jag vill slippa ställa in han i hallen utan att han ska få sova lite ute med så skulle denna vara guld värd så jag kan ha koll på honom ute
  • weasley

    Detta skulle vara perfekt för mitt lilla troll! Vi har äntligen, efter 8 månader av dålig sömn, kommit på att hon sover jättebra utomhus (vi har gått från korta sovningar i famnen till 2-3 timmar i ett sträck och har fått ett gladare barn på köpet). Dock bor vi i lägenhet och det enda stället vi kan ha henne på är balkongen. Detta vore perfekt, då kan jag röja/sy/städa och greja och samtidigt ha ett öga på henne.


  • Breakdown

    Här är mina tvillingpojkar när dom sover. Jag skulle verkligen behöva en sån här babyvakt då vår nuvarande var något billigt som knappt funkar och det skulle vara skönt att se vad som händer med mina pojkar när dom sover! :)

  • Msdiva


    Här är min underbara Lukas.
    Vi skulle vilja vinna därför att han sover oftast ute i vagnen och istället för att behöva springa ut och in och kolla honom , i stort sett hela tiden skulle det underlätta väldigt mycket med en sån =)
  • Lindsey Egot the only one

    Nu har iof varken min bebis eller min dotter bebis kommit ännu men mitt blivande barnbarn ska få en moster/morbror 10 veckor efter sin födelse. Det skulle vara praktiskt att ha en liten övervakare så vi hade kunnat ha koll på bebisarna när de sover.

    Vi bor alla i vårt hus. Här kommer iof en bild på min yngsta son som ska bli morbror dagen efter sin fyraårsdag. Kanske hans systersbarn och nya syskon kommer sova lika gött!

  • Lady Namárië

    Mina egna barn är stora nog att sova utan babyvakt numera, även om gudarna skall veta att lite kameraövervakning på det yngsta yrvädret skulle ha gjort den här mammans vardag lite enklare. Men min bror får sitt första barn i vår och eftersom de just flyttat till hus med sovrummen på en egen våning skulle en bra babykamera bli en fantastisk julklapp till honom och hans fru!

    Varför min yngsta behöver kameraövervakas? Tja, bland annat för att hon brukar göra så här när hon busat färdigt:



    So say we all
  • EvelinasSyster

    Åh det skulle vara helt guld för oss med en sån babykamera!! Vår 9-månaders dotter vill inte alls somna själv och ammas därför till sömns i vår dubbelsäng. Nu när hon är så pass rörlig som hon är så känns det sååå jäkla läskigt att gå därifrån när hon somnat...! Vi bygger kudd- och täckberg runt henne och har kuddar på golvet. Sovrummet är för litet för att få plats med madrasser runt sängen tyvärr. Hittills har det gått bra, hon brukar ropa på oss direkt hon vaknar, men gud så otroligt skönt det skulle vara att kunna ha den kollen som kameran skulle ge! Så slapp man hoppa till vid minsta lilla ljud, redo att kuta in i sovrummet och ta upp henne! För man vet ju aldrig, en dag kanske hon skiter i att ropa på oss och försöker forcera den där kuddbarriären istället...

    Såhär somnar vi alltid Hjärta 


Svar på tråden Tävla och vinn en EyeOn babykamera från D-Link.