• Limalie

    Gravida efter IVF November 2013

    Här kan vi som gjort IVF i november och fått Plus samlas och prata om allt mellan himmel och jord Glad

    Välkomna! Solig

  • Svar på tråden Gravida efter IVF November 2013
  • Sara84

    Hejsan! =)
    Jag hoppar in här också ;) Första inlägget!
    Fick bekräftat av vår klinik idag att jag är i vecka 5 (4+3) då de räknar ifrån ägglossning.
    Så nu väntar jag på att MVC ska ringa upp mig för ett hälsosamtal.. Den 19:e december ska vi på ultraljud på IVF klniken =)
    Gud vad jag längtar! Hoppas tiden går snabbt!
    Känner mig så otroligt svullen just nu... det spänner och drar...
         


  • Limalie

    Vad kul Sara

    Eftersom jag inte har TD förrän 7:e december, helt galet lång tid dit så väntar jag med att ringa till nästa vecka. Funderar lite över när jag kommer få göra vul, är det i v 7-8 ? Isåfall är det ju julafton och allt där, går väll in i v 8 19 december. Hoppas verkligen det hinns med ett vul innan julen. Så man kan njuta på riktigt

    Just nu känner jag mig mest bara orolig att jag ska få tidigt mf eller nått....så fort det kommer lite molvärk tror jag det ska vara kört. ÄNDÅ har jag googlat ihjäl mig och vet att det är sååå vanligt med molvärk och endel får till o med ta värktabletter haha...man väntar ju barn, inte missfall.

    Annars känner jag ingenting, lite avsmak för saker o ting möjligen, men är ju inte ens i v 5 än haha.

  • Sara84

    Limalie: Jag fick mitt VUL inbokat i vecka 8 :) Går nog in i vecka 9 då skulle jag tro. Känner mig nojjig eftersom vårt utomkvedshavandeskap skedde någonstans däremellan förra gången. Men nej, jag har bestämt att det är barn vi väntar denna gången och att sannolikheten att vi skulle drabbas av något olyckligt även denna gången får lov att vara försvinnande liten! :) 
    Molvärken hör ju till. Ska se om jag kan fixa en bild på magen som den ser ut idag.. Det är galet! Tur att jag har en stor tröja :)
     


  • Cerisepink

    Hej tjejer, jag hänger med här också :)

    Det här med ÖS är verkligen jättejobbigt. Läkaren har just kollat på mig och de skulle tappa vätska ur buken för att jag skulle kunna andas bättre. Har dessutom blivit sönder stuckit på tre ställe när de försökte sätta ett nytt nål för droppen :(

    Det enda som håller mig positivt är att tänka på lille pyret i magen som förhoppningsvis växer och växer. Räknar från äp så är jag på v. 3+6 idag. Jag är också orolig för mf (fick det på 5+3 förra gång) men försöker inte tänka på dig. Att jag mår så dåligt med ös borde betyda att hcg bara stiger eller hur?

    Sara: skönt att du har fått tid för vul :) För mig tror jag att det blir veckan innan jul men vi är då bortrest till Thailand, om jag hinner bli bra.

    Limalie: förutom besvär från ös känner jag inget heller. Jag mår ju illa men det kan också vara ös.

  • Limalie

    Sara84: Nej sannolikheten att du ska drabbas igen är väldigt väldigt liten Jaa, lägg in en bild jag ser för jämnan gravid ut pga ibs och några kilo för mycket så här är ingen skillnad haha....

    cerisepink: Åh välkommen hit du med! Kul!
    Jag tycker verkligen synd om dig men läste i andra tråden de tömt dig nu och du kan andas bättre igen. Vad skönt. De har ju bra koll på dig iallafall Hjärta

    Hur som så har jag ett lager test hemma från testlagret + 1 PREG. Hade lovat mig själv att inte testa mer förrän torsdag men testade nu i eftermiddag efter 3,5 timma och jisses vad strecket har blivit starkare sen igår. HCG:n höjs väll var andra , tredje dag va? Fint att se utvecklingen iallafall trots att jag inte känner ett skit i kroppen mer än mensvärk.

    Däremot är jag törstig hela tiden, är det ett symtom?

  • Limalie

    ett symtom till har jag faktiskt sen idag, ursäkta nu, men jag är kass i magen som fan. Vilket gjorde mig lite rädd innan för jag brukar bli det innan mensen kommer. Men det borde la bero på gravven ...att magen blir lite stressad av allt som sker där inne nu

  • simmie

    Hej tjejer! Jag är helt ofattbart lycklig efter att ha plussat i morse!

    Grattis till er alla som har plussat efter en/flera ivf-resor.

    Symptom: Har haft halsbränna sedan RD7 och dålig aptit senaste dagarna. Trodde det var biverkning av Lutinus men det var visst något mer där inne Sover sämre, har vaknat mitt i natten och varit superpigg!

    Japp, törst har jag läst som symptom på några andra.

    Limalie: vilken sen TD du har! Plussat tidigt?

  • Limalie

    simmie: Stort grattis till Plus ! Vad roligt och välkommen till tråden.
    Det där med att sova dåligt, jag har haft supersvårt att sova de senaste nätterna, är det ett symtom? Inte ens tänkt på.

    Ja rmc i linköping satte TD 21 dagar efter ET så....men testade ohyggligt tidigt också, redan på RD 6 var det svagt, sen testade jag med cb digital på RD 7 som det stod gravid. Höghormonare eller nått

  • Sara84

    Limalie:

    Min mage är oxå kass... mest att jag så oerhört gasig!! Och.. ursäkta detaljen.. lös.

    Inte alls trevligt. Men minns det som symptom från mina tidigare graviditeter också vad skönt att dina streck också blir starkare, jag upplevde samma sak när jag testade med CB igår kväll ?

    Och du... om jag fick skulle jag kunna hinka 10l vatten! Är sjukt törstig hela tiden

    cerisepink: vad skönt att de tömt dig nu! Vilken otrolig överstimulering!

    Skönt att de håller koll på er där inne nu! ?

    Du ska se att allt kommer gå bra!

    simmie: Välkommen hit du med!

    Jag har precis som du problem att sova bra nu för tiden och behöver ofta gå upp på toa i alla fall en gång per natt.. ska det börjas redan?


  • Cerisepink

    Grattis till plusset simmie. Kul att många plussat i nov tråden :)

    Sara: jag är också väldigt gassig. Tur att jag ligger ensamt här i rummet :D Sen har jag också sura uppstötningar och mår illa men det kan vara pga ös eller medicin.

    Jag har blivit väldigt bra bemött här på sjukhus. Läkarna var noga med undersökningar och lyssnade verkligen på mig. Andra personaler är också trevligt så det känns bra. Nu är jag bara lite oroligt på vart de kommer att sticka mig imorn för att ta blodprov...är svårstucken och de har redan stickat på armväck och händerna...blä :(

Svar på tråden Gravida efter IVF November 2013