Inlägg från: Anonym (varför) |Visa alla inlägg
  • Anonym (varför)

    Vilka är ni som inte ens har råd med frukt till barnen? (ang debatt "fruktkampen") Kan ni "fattiga" förklara för mig, tack!

    Anonym (suck) skrev 2013-12-01 18:51:25 följande:
    Jag är anonym för att jag vet att ämnet kan vara provocerande. Men såhär undrar/tycker jag:

    Det florerar lite FB-grupper(fruktkampen) där man har som mål att förbjuda fruktstunder eller utflykter där maten tas med hemifrån.

    Jag har oerhört svårt att tänka mig hur den problematiken kan uppstå i en familj. HUR lever man om man inte har råd att ge sitt barn en liten frukt i veckan, eller ett matsäcksmål några gånger om året?  Kan ni snälla förklara detta för mig. Jag vill helst nte ha spekulationer utan ren fakta. Så ni som anser er tillhöra den gruppen där ni inte har råd till en sådan fundamental sak som denna, HUR kan det vara möjligt??? HUR ser era liv ut, jag är verkligen nyfiken så snälla kan ni förklara!

    Kan tillägga att en del av "fruktkampen" består av att hjälpa familjer som har det tufft med att donera matkassaar och dyligt, vilket är ett mycket fint initiativ tycker jag. Det jag blir provocerad av är att samhället mer och mer verkar tycka att alla andra ska ta hand om en själv och ens barn, har vi inget individansvar längre? Skrämmande tycker jag! 
    Varför skulle någon som lever så .. bemöda sig med att svara en jävla typ som du ? 
  • Anonym (varför)
    Anonym (suck) skrev 2013-12-01 21:23:34 följande:
    Jag menade förstår istället för att dricka öl, juice, läsk, vin..... Och hygien. Självklart måste man hålla sin hygien. Men det går faktiskt utan att tvätta håret! Kroppen mår inte alltid bra över alla produkter vi överröser den med!
    Haha ... du är ju bara för mycket
Svar på tråden Vilka är ni som inte ens har råd med frukt till barnen? (ang debatt "fruktkampen") Kan ni "fattiga" förklara för mig, tack!