• SmR

    Väntar sommar/höstbebis i Malmötrakten

    Hej.

    Här är jag gravid med första barnet v 5. Bor på Näset så inte så långt från Malmö :)
    Väntas runt Slutet på september <3

    Grattis till alla Nygravida Drömmer

  • SmR

    I veckan som var mådde jag sjukt illa, kräkte dock inte:) Har kommit på Tt äter jag något var 3:e timme håller jag illamåendet borta. Brösten har börjat ömma, så fort jag ätigt så mullrar magen :p har aldrig gjort det innan! Själv då?

  • SmR
    Fröet skrev 2014-01-24 23:28:03 följande:
    Åhh jag är så lycklig!!! Jag kunde inte se hjärtat men vår groda sprattlade iaf och läkaren sa att där var hjärtaktivitet. Jag lämnade urinprov då jag redan haft 2 uvi under graviditeten men de visade inget, dock hann hon knappt peta på livmodertappen förrän de kom en blödning och enligt henne så är det tecken på infektion och därför får jag blödningar så ofta. Skickat på odling igen och hoppas på att slippa den här skiten :( Fortfarande ont i huvudet och illamåendet kommer när huvudvärken är som värst. Inatt när jag kom hem från jobb spydde jag och vi fick stanna på vägen hem för att de bara kom igen, känner mig inte sjuk. Läkaren tyckte att jag borde tala med min arbetsgivare om omplacering för hon tyckte inte man som gravid bör jobba merän fram till 22, men det är omöjligt för mig för de finns inga lediga dagpass..kändes löjligt.

    Vad kul att grodan sprattlade :)) Vad hade din bm för anledning till att man inte skulle jobba mer än till 22. Och hur ska man lyckas få andra arbetstider när man går på fast schema ?
  • SmR
    Fröet skrev 2014-01-27 14:46:17 följande:
    Måste bara berätta att vi var och tittade på barnvagn igår och det var inte meningen vi skulle köpa någon men så blev det, så nu har vi beställt en vagn och nu känns det mycket mer verkligt och inte så långt borta

    Då är det som med hundvalpar ... Vi ska baravtitta innebär att man kommer hem med en alternativ bokar en. Vilket märke och midell blev det?
  • SmR
    Jensa85 skrev 2014-01-30 11:24:51 följande:
    Idag har jag gjort mitt andra vul, är idag i v 8. Hjärtat slog och allt såg jäytefint ut :) jag är glad och lugn! Jag frågade om missfall och i princip redan nu efter denna kollen har jag bara 4% risk för missfall!! Så det där man sa med v 12 förr är det samma som att kolla med vul i v 8! Kub på Emma kliniken kostar ca 1600 har ni tips på billigare? Skönt för dig att vara ledig!! Längtar till helgen när jag är så trött.. Känns dock som mitt mående är lite bättre igen

    Vart går du för att få Vul? Betalar man det själv i så tidigt skede. Jag vill med gå på ett och se hjärtat slå :)) måste vara magiskt att få se :))
  • SmR
    Fröet skrev 2014-02-01 13:38:34 följande:
    Åhh så härligt!! Jag känner tyvärr bara till Emma kliniken. Tror de har i Danmark också om man vill åka dit men vet ej kostnad. Hade en riktigt tuff och stressig dag på jobbet igår, 11 timmar stress och sen lugnade det sig :( Maken framförde sin oro för grodan, att det inte är bra. Vi har alltid stressigt på helgerna och det går inte intala sig om att ta det lugnt. Idag blev jag dock liggande i sängen, huvudet spränger bara jag rör mig lite så kände att jag inte var till någon hjälp på jobbet. Får se om jag kan ta mig dit imorgon. När måste man ha bestämt sig angående kub? SmR: Jag har också fått vul pga smärtor och blödningar. Man kan gå till Emma kliniken men det kostar 1000kr tror jag det var. Vi har fått tid till RUL 5 mars, då får vi förhoppningsvis veta om vi väntar en pojke som jag tror eller en flicka som maken tror. Sen kommer vi betala för ett 3D-UL lite närmare :)

    Tror emmakliniken tar 800:- är det värt att betala för? Det enda man ser är ju hjärtat som tickar:) Ja kanske man ska boka ett sådant ;)) Jag diskutera med mannen igår ang 3D och jag tror inte vi vill göra det. Just för att det är så verkligt bättre att få en överraskning när skatten komnes ut :)
  • SmR

    Går mådde jag så rent ut sagt jävla dåligt, kändes som jag hade feber, förkylning och trötthet och dessutom illamående från helvete:( Tips och trix på vad man gör när man mår såååå dåligt? Idag mår jag däremot som en prinsessa och njuter till fulla drag bortsett från att jag arbetar hela helgen :S

  • SmR
    Fröet skrev 2014-02-01 19:22:01 följande:
    Det enda jag gjorde var att småäta, clementiner, vindruvor, russin och nötter. Som tur är har det ett slut :)

    Vindruvor och clementiner ska absolut inhandlas :)) det är ju sött och gott så bör vara kanon :))
  • SmR
    Fröet skrev 2014-02-01 19:22:01 följande:
    Det enda jag gjorde var att småäta, clementiner, vindruvor, russin och nötter. Som tur är har det ett slut :)

    Tack för tipset om vindruvor helt underbart:)
  • SmR

    Idag var jag på mitt första besök med Barnborskan, Jag har valt en privat klinik och gud vad fint och vad man kände sig välkommen. Vilken underbar barnmorska jag har.

    Allt gick jättebra och det var många frågor och jag fick mycket information och jag kunde ringa när jag ville , vad jag än tänkte på :)

    Dessutom fick jag frågan om jag ville ha ett tidigt UL... Jaaaaa givetvis vill jag det =) Det ska bli så spännande, Det blir på Onsdag nästa vecka... Jag ska få se min/Mannens blivande skatt

    Inte nog med det ska jag få göra KUB test med och jag är bara 29 år, Det tackar vi för.

    NU har jag verkligen SÅÅÅÅ mycket att se fram emot <3

Svar på tråden Väntar sommar/höstbebis i Malmötrakten