• replica

    2014- Året vi VILL bli gravida

    Jag hoppar också in här..
    Efter 2 MF 2O13 så hoppas vi på bättre lycka under 2O14.

    Håller tummarna för oss allesammans.. Nu jäklar!

    SÅ GOTT NYTT ÅR!

  • replica
    Bebislängtan01 skrev 2014-01-01 11:27:37 följande:

    Hoppas ni hade ett härligt nyårsfirande!


    Va unga/gamla är ni och hur länge har ni försökt? :)



    Jag och sambon blir båda 28 år gamla i år.. Har inga barn sedan tidigare.. Har kört oskyddat i snart 1 år .. Fått två MF under 2013..  Började dock köra mer seriöst i december-13 dvs. tempade, försökte pricka ÄL osv..

    Så hoppas verkligen på  Plus nu
  • replica

    Jag antar att jag är låghormonare (?) då jag plussade på BIM +10 vid min först graviditet.. Slutade dock i MF i v.10...

  • replica

    Nej.. Var inte förrän efter jag hade plussat som jag började känna mig gravid.. Hade typiska menssymptom bara (ömma bröst, molvärk i magen, sötsugen), så jag kopplade inte de till graviditet - förutom att mensen var så sen..

  • replica

    Idag är det BIM-2.. Har molvärk i magen, sitter dock högre upp än vad det brukar göra.. Mår lite småilla, varit extremt trött och haft en hejdundrande huvudvärk de senaste dagarna.. Tror dock jag är extremt skengravid.. Men ett litet hopp finns ju! Solig

  • replica

    BIM+3 idag, ingen mens än.. Beställde hem stickor idag som vi fick på posten idag.. Hade tänkt vänta tills imorgonbitti och testa mig.. Men kunde inte vänta så testade för några minuter sedan.. Och såg här såg det ut då.. Två streck efter bara någon minut FörvånadFörvånad Ska testa imorgonbitti igen också!!



    Enligt app på telefonen är jag isåfall i 4+5 och enligt FL 5+1 Solig Heeeelt skakis!!!!!!

  • replica
    tsk skrev 2014-01-14 10:38:02 följande:
    Det måste väl vara plus? Så såg mitt också ut och jag har inte provat igen efter det, men min mens är sen och jag har väldigt ömma bröst. Jag är också i 4+5 enligt min app! :)

    Åhh vad kul!! Grattis!! Hade två fina streck imorse också så nu börjar jag tro på det. Kul med någon som är lika långt gången.. Vad har du för symptom?
  • replica
    Lantlollan skrev 2014-01-13 22:37:05 följande:
    Åh, stort, stort grattis!! Jag hoppas så att det ska gå hela vägen!! 

    Tack!! Tredje graviditeten. Två MF innan så hoppas på tredje gången gillt nu så att säga :D
  • replica
    tsk skrev 2014-01-14 21:27:30 följande:
    Ja, jättekul! :) Jag har egentligen bara ömma bröst som symtom. I början av v4 hade jag massa rapar, men det har slutat nu. Nästan så jag blir orolig då :P Vad har du för symtom?

    Haha.. Samma har.. Mått illa ett tag.. Men det är inte så farligt längre.. Nu är det mest tuttarna som gör ont och så är jag extremt trött.. Sover dock dåligt om nätterna..
  • replica
    tsk skrev 2014-01-15 14:12:05 följande:
    Oj! Det låter verkligen exakt som mig!! :D Jag mådde lite illa i början, men nu har det helt gått över :p Jag försöker lägga mig i tid för att jag är så trött, men då kan jag inte somna. Igår natt behövde jag även gå på toa flera gånger, men vet inte om det bara var för att jag kände efter... tror inte det symtomet kommer så tidigt :)

    Ska bli spännande att snart gå in på nästa vecka och se vilka symtom man får då. Vi kanske får samma då med ;)
    Jaa, spännande att följa någon annan som är lika långt och som har liknande symptomGlad
    Idag har jag dock varit hemma från jobbet.. Vaknade sex i morse med noll graviditetssymptom, kände mig totalt ogravid och fick smärre panik.. Vid min första graviditet, där jag fick MF i v.10, visade det sig att fostret redan hade dött i v.5-6.. Mådde jättedåligt psykiskt efter det, så fixade verkligen inte att gå till jobbet idag (jobbar som pedagog)..

    Har dock sovit nästan hela dagen idag.. Lite illamående nu på kvällen och har lite molvärk i magen.. Så jag håller tummarna att allt är som det ska!
Svar på tråden 2014- Året vi VILL bli gravida