• Narnia

    Gravid i Luleå - BF sommar / höst 2014

    Hej! Är gravid i v.7+0 (v.8) efter IVF. Jag är 35 år, första barnet. Har BF 21/8. Någon mer från Luleå som har BF till sommaren/hösten 2014? Ska vi följas åt, dela erfarenheter, tips, peppa varandra? och kanske tom träffas på BB, vem vet! ;)

  • Svar på tråden Gravid i Luleå - BF sommar / höst 2014
  • kixan

    Får jag tipsa er om att gå en gratis amningskurs? Den är grymt bra och ni kommer att lära er massor om amning! Är ni intresserade så kolla in på www.amningskurs.amningshjalpen.se Det darrhänt en ny kurs ganska snart, så anmäl er!


    A -03, F -05, V -10
  • Heelleennaa

    På tal om ingenting, måste bara berätta att i morse tryckte lilla bebisen sin fot rakt mot magen så jag kunde verkligen känna att det var en fot, har bara känt sparkar tidigare, var så häftigt att kunna känna foten så tydligt Hjärta. Tyvärr han den dra bort den precis när min man kom för att känna.

  • Narnia

    Välkommen 1980längtar!
    Heelleennaa!! Vad kul!!! Vilken häftig känsla!!
    Ja, angående vattengympan, det är min kompis/gamla arbetskamrat Maria som håller i den! även massage, kurser och hon är även Doula för den som vill ha en sådan.
    Hon är helt fantastisk och har så mycket positiv energi! Jag ska gå på hennes vattengympa men först så jag är kring v25 så jag hinner vara med bara ett par ggr då hennes kurs denna gång slutar någon gång i juni. Men passa på ni som är mer långgångna!
    Tack för tipset om amningskursen! Ska kika hemsidan! :)

  • Helene OSV

    Hej! Det är jag som är kursledare för amningskursen. Det finns fortfarande platser kvar så anmäl er till mig på helene.stenbro@live.se Vi träffas på Sensus lokal på Sandviksgatan 35 i Luleå. Fyra onsdagar i rad med start 5/2 kl. 11:00 - 13:15. Kursen är helt gratis och jag bjuder på fika!

  • Narnia

    Hej Helene! Hade varit kul men det är omöjligt för mig att delta i något mitt på dagen som inte är jobb. Det känns också lite tidigt i graviditeten för mig som är i vecka 11. Men jag tror nog att det ordnar sig med amningen när det är dags. :)
    Kul initiativ dock!

  • Heelleennaa

    Är det någon som vet nån annan kul aktivitet för gravida här i Luleå? Har provat vattengympa och hittade gravidyoga på Internet, men finns det nåt annat kul man kan gå på förutom det?

  • Jekkaliten

    Vad många aktiviteter ni nosat upp! Allt verkar kul, men hur ska man orka? Vissa veckor tränar jag som planerat, andra (som denna) är jag bara slö slö slö efter jobbet. Hoppas det vänder.

    Var på RUL igår och blev precis som några andra här "backad". Nytt BF från 25 juni till 3 juli. Känns ändå okej eftersom ett projekt på jobbet avslutas precis i månadsskiftet. Hoppas jag kan jobba ända in i mål!

  • Heelleennaa

    Å det är så mysigt med ultraljud, skulle vilja göra fler om man fick Glad
    Tog ni reda på vad det ska bli eller ska det bli en överraskning? Vi höll oss från att ta reda på det så det blir en överraskning för oss. 

Svar på tråden Gravid i Luleå - BF sommar / höst 2014