Inlägg från: Modernmom |Visa alla inlägg
  • Modernmom

    Varför likställs självscannande som att betala för en vara?

    Det har nog hänt att man använt en scannad, men obetald vara.

  • Modernmom

    Skiter väl jag i, nöden har ingen lag. Och jag betalar ju när jag går till kassan. Jag har t o m tagit en vara även när det inte varit självscanning och sen tagit dubblett för att sedan ta bort den i kassan när den är betald.

  • Modernmom

    Vad är det för gestapo-affärer ni handlar på? Jag har god kontakt i de två Ica-butiker jag handlat i sedan 15 år tillbaka och det är ju ingen som trott att jag gick därinne och "stal", hur ni nu kan få det till det. Har man ett problem frågar man och då får man ett svar, problem solved.

  • Modernmom

    Fjärilslarv, det är inte nyttigt att bli så upprörd över struntsaker. Man får högt blodtryck av det där. Och min nästa fråga: du har ingen med diabetes i din närhet va? Det låter inte riktigt så, förstår du.

    Och utan att försöka trigga dig ytterligare så har jag även gett mina fyra barn något från den oscannade vagnen (som jag beskrev i tidigare inlägg) och ingen har haft några problem med det. Och de har inte lidit av diabetes, bara hunger.

  • Modernmom

    Ja, då har jag väl fantastiskt låg moral I DINA ÖGON. Och jag kan ändå sova gott om natten. Konstigt va?

  • Modernmom

    Så du har diabetes själv eller i din närhet??? Då har du helt enkelt bara en inskränkt människosyn. Men det kan ju inte du hjälpa, förstås.

  • Modernmom

    Hihi! Nej, jag gapar inte. Jag ville bara med versaler visa att det enbart handlar om din moraliska syn på detta och således inget som rör särskilt många i ryggen egentligen.

  • Modernmom

    Men kära du, jag gapar ju inte. Jag svarar ju bara på din trådstart och dina efterföljande frågor. Det jag däremot skrev var att din moraliska syn på det hela inte är av större vikt, det är alltså varken brottsligt eller "fel". Det är också svar på dina frågor.

    Får jag fråga vilka du hade tänkt få svar av i en sån här tråd? De som tyckte som du eller de som faktiskt kunde svara på din rubrik, dvs såna som mig som inte har några moraliska problem med detta fruktansvärda? För om du var ute efter medhåll, så föreslår jag att du startar en "vi-som-tycker-det-är-stöld-tråd" osv osv.

  • Modernmom

    Men vi pratade väl inte om alla de gånger allt flyter på smidigt? Ingen är ju perfekt, så att förutsätta att allt alltid går enligt planeringar är ju rent löjeväckande. Men som jag skrev: när det blir akut, så ser jag inga problem med det.

    Jag skulle ju inte själv gå och ta en glass för att sedan ströhandla i lugn och ro, men det tog jag nästan för givet att man inte trodde.

    Och vad orsaken, dvs dålig planering enligt många, är till att detta görs är ju i trådstarten irrelevant. Det handlade om varför man likställer det, inget annat.

    Och TS, jag skriver från en iPad, går inte att citera i deras app, men för att förtydliga har alla mina inlägg varit riktade till dig! ð???

  • Modernmom

    Haha! Restaurangbesök tänkte jag inte på! Smart tanke där, vem det nu var som skrev det eftersom jag inte orkar gå tillbaka och kolla och hoppsan hejsan jag har hyfs ändå! ð???

    Argumentet att nåt ska vara betalt innan man kan förbruka det håller bara i butik, TS (dvs Fjärilslarv)?

  • Modernmom

    Sportpappa! Du bara glider in här och förklarar hur det är och löser problemet! Is'nt that just great? ð??? Tack, sportpappa!

  • Modernmom

    Ramborg: there you have it! Det är inte stöld, som många tror. Och de som inte köper diabetes-argumentet verkar inte ha varit med om någon diabetes-kris....

Svar på tråden Varför likställs självscannande som att betala för en vara?