Inlägg från: Mymmlan |Visa alla inlägg
  • Mymmlan

    Värmlandsmammor?

    Å här har varit lite dött ett tag, kul med fler!! Välkomna! Jag var på RUL igår. Går in i v 20 idag. Allt såg bra ut, så lycklig! Det är bara storebror som surade för att han inte fick följa med. Han är 2 1/2. Fick en så himla duktig barnmorska på ul! Hon guidade oss genom varenda millimeter. Så pedagogisk!

  • Mymmlan

    Haha bonäslina, du vet vad du har att göra iaf!! Jisses, det verkar va fullt upp hoppas allt går bra när ni väl tar tag i packningen.

    Här går det bra med magen. Halvvägs och det kickar för fullt. Sonen längtar verkligen efter att bli storebror. Om det blir en lillasyster ska den heta pinga har han bestämt. Annars Pingu så klart. Hmm vi får väl se. Det är ju långt till oktober.

    Spogg, har inte funderat över det. Har vi någon bra i kd? Mest funderat på yogan som jag verkligen vill lyckas gå på! Inte helt lätt att få ihop tillvaron.

  • Mymmlan

    Hesu78 vilka tider är det? Låter ju onekligen som en bra grej.

    Bollnäslina åååå pirr!! Kul att det är så snart. Ses gärna i sommar. Vart blir det ni kommer bo?

  • Mymmlan

    Spogg, yogan är fantastisk! Hjälpte mig så mycket första förlossningen. Birgitta lägger det på en bra nivå och det är verkligen inte de mest avancerade övningarna. Hon är noga med att man lyssnar på vad den egna kroppen klarar.

    Det ser ut som att det är sommaruppehåll med undantag för kortkurserna. Jag kommer gå den i augusti.

  • Mymmlan

    Glukostest har jag aldrig gjort. Ville de kolla ditt blodsocker extra MalynCazzandra?

    Jag ska träffa vik bm imorgon och hoppas hon är bra för jag är lite neg redan från start. Det har krånglat så himla mycket nu under semestrar. Har fått brev hem tre gånger om att de ändrat min tid. Förstår att de är underbemannade men det är svårt för mig också som får krångla med jobb, förskola och barnvakt varje gång de ändrar. Särskilt när framförhållningen är typ fyra dagar! Suck!

  • Mymmlan

    Ah, bra att de håller koll.

    Vik bm var ok ändå men jag saknar min vanliga. En sån enkel sak som att hon vet att jag vill veta om i förväg om jag ska lämna prover och vilka i så fall. Stick mig med nålar när som helst men be mig inte lämna urinprov oförberett för jag kan inte! Frågade vik specifikt om det bara var blod, ja sa hon och likväl ber de mig kissa på lab! Tycker sånt är jättesvårt...

  • Mymmlan

    Nix, ska låna av en kompis. Däremot har jag varit produktiv och sytt lite grav-kläder. Blev så irriterad på att det inte fanns något jag gillade och att det var så dyrt!

  • Mymmlan

    Lite foglossning men inga problem att vända mig i sängen än. Lite jobbigt bara att inte kunna sova på mage.

  • Mymmlan

    Bonäslina, välkommen hit, äntligen!!

    Har själv privatfrissa hos mammsen men vet flera som går till ecolea vid mitticity, eller vad den nu heter på a-något på hörnet Drottninggatan och östra Torggatan mittemot lagerhaus.

  • Mymmlan

    Malyncazzandra, SofiMar? Gör de brasiliansk kanske?

    Hesu78 oj va krångligt! Hoppas det funkar att vända men snitt funkar ju också bra. Lite jobbigare efteråt bara...

Svar på tråden Värmlandsmammor?