• Anonym (kjakdfjh)

    vårdnadstvist med narcissist

    Anonym (Dino) skrev 2014-03-04 15:04:16 följande:

    Känner igen väldigt mycket av det ni skriver, hen har ingen narcissistisk personlighetsstörnings diagnos men andra och barnet används som trofe, något som visas upp och "titta så duktig jag är". Det går ut över barnet och även påverkar mig mycket när jag vet att hen gärna försöker hitta saker jag skrivit på nätet och hittar hen inte det så tar hen saker som hen tror jag skrivit och försöker vrida och vända. 


    Hen går alltid först, presenter är något barnet inte får, eller så tar det evigheter efter jul och födelsedagar när andra varit på hen över det. Köper hen något så är det också en "titta på mig så duktig jag är"-sak som ska visas upp för alla både på FB och andra ställen. 


     


    Som tur är så har de flesta i min närhet sett igenom det, jag skyddade hen ett tag men insett att beteendet skadar mig något enormt och går ut över barnet. Så svårt med folk som skyddar hen och går på lögnerna och historierna. Bara att hoppas att rätten ser igenom, familjerätten verkar göra det men om hen fattar så kommer hen inte gå dit längre så då är den vägen stängd. 


    Kunde varit mitt ex du beskrev... 
Svar på tråden vårdnadstvist med narcissist