• Anonym (Nöjd)

    Tankar kring normal kukstorlek / Hjälp för killar med komplex

    Jag är 20 år och var väldigt sen in i puberteten vilket ledde till en viss oro gällande kukstorleken. Nu har jag inget kvar av den oron och känner att jag ville dela med mig lite av min erfarenhet, i hopp om att möjligtvis bidra till att fler killar kan släppa sin oro. Min uppfattning är att ganska många killar har komplex (i olika grad) för sin penis, men att kommentarerna på forumen domineras av relativt "väl"hängda killar.

    De flesta seriösa studier verkar visa på att normalstorleken på en erigerad penis ligger runt 15 x 12 cm (längd x omkrets) Detta styrks även av de som har det största ekonomiska intresset av att veta de verkliga kukstorlekarna, nämligen kondomtillverkarna:

    www.kondomkungen.se/storleksguide 
    www.kondomsamtalet.nu/kondomsamtalet/kondomrummet/kondomguide 
    www.kondomtorget.se/kondomstorlekar/ 

    Som man kan se på kondomtillverkarnas hemsidor är vanligaste storleken på kondomer (53 mm bredd) anpassad för en omkrets på ca 12 cm eller till och med lite mindre. Längden på kondomerna är ca 170-180 mm vilket tyder på att 15 cm är en rimlig medellängd eftersom kondomens längd även behöver passa för de med lite längre än medel.

    Min kukstorlek är 17-18 cm (linjal mot blygdbenet) x 12,5 cm vilket jag upplever som ganska stort och estetiskt tilltalande, och då har jag bara porrfilmskukar att jämföra med då jag inte kan stoltsera med att ha sett några andra erigerade penisar än dem och min egen. Självklart är kukarna i porrfilmerna oftast större, men jag har aldrig haft behovet att ha "den största" kuken, utan snarare bara inte vara för liten (vilket förstås är väldigt subjektivt).

    Poängen med inlägget var som sagt att möjligtvis hjälpa andra killar i liknande situation, och att dessutom kanske få killar med lite "normalare" storlekar att lufta sig lite (no pun intended), istället för att nästan enbart killar med rejäla till enorma kukstorlekar (14-16 cm omkrets) kommenterar. (Ger enbart omkretsen som exempel eftersom det ofta poängteras att "omkrets är viktigare än längd" vilket enbart ger upphov till mer komplex)

    Ett tips för killar med komplex är att ta kort på sig själv i full prakt från olika vinklar, eller kolla på sig själv i en spegel. Ett annat tips är att böja sig närmare kuken så att man är på ungefär det avstånd närbilderna i porrfilmer är, så ser man att man kanske inte är så liten som man tror. Ett tredje tips är att hitta nåt föremål (exempelvis en banan) med samma omkrets och stoppa i munnen ( kolla gärna så att ingen ser vad du håller på med ;) ) så märker du säkert att omkretsen är ganska stor. Att ha 12,5 cm i munnen känns stort (tyckte jag i alla fall) och dessutom har tjejer generellt mindre munnar. Även händerna är mindre hos tjejer vilket gör att kuken kommer kännas större när de tar i den. Av samma anledning ser kukarna i porrfilmer extra stora ut (de mindre kroppsdelarna på tjejerna ger intrycket av en större kuk)

    För nån som inte har haft komplex, eller någon tjej som råkar snubbla in på den här tråden måste detta låta helt sjukt. Men dessa tips/tankar hjälpte mig rejält, och jag vet hur mentalt påfrestande detta komplex kan vara så jag skriver det iaf. :)

    PS.

    Kan tillägga att eftersom jag var sen i puberteten (målbrottet vid nästan 16 års ålder) så har min penis fortsatt att växa ända tills 20 års ålder, ifall någon som läser detta är i en liknande situation.

    Bra hemsida att besöka om man vill läsa mer om realistiska kukstorlekar: www.mraverage.com/

  • Svar på tråden Tankar kring normal kukstorlek / Hjälp för killar med komplex
  • Charlotte73

    Du... Orkade inte läsa all jävla text du hade skivit.. Det som är viktigt är hur DU är!!! Inte måttet på din penis..

  • Evelina021
    Charlotte73 skrev 2014-03-02 18:48:39 följande:
    Du... Orkade inte läsa all jävla text du hade skivit.. Det som är viktigt är hur DU är!!! Inte måttet på din penis..

  • Anonym (Nöjd)
    Charlotte73 skrev 2014-03-02 18:48:39 följande:
    Du... Orkade inte läsa all jävla text du hade skivit.. Det som är viktigt är hur DU är!!! Inte måttet på din penis..
    Som jag sa var inlägget till för killar med den här typen av komplex. Ditt svar är inte tillfredsställande på något sätt för någon i den situationen. Anledningen till att det är så långt är att jag ville få med alla tips/tankar som hjälpte mig.

    Men tack i alla fall för att du tittade förbi Glad
  • PrinsessanLeia

    Lägg mer tid på att träffa tjejer än att mäta och fota så tror jag de flesta har större chans att få till det :). Inte ser mina små tuttar större ut för att jag fotar dem i alla möjliga vinklar, däremot får jag garanterat ligga mer om jag bara bestämmer mig för att det är min perfekta kropp.

  • Anonym (Nöjd)
    Charlotte73 skrev 2014-03-02 19:10:03 följande:
    Det ÄR det väll!! Du måste ju fatta att det inte är storleken men killen bakom som är viktig..:/
    Förstås håller jag med dig, men för någon med komplex rinner sådana kommentarer förbi, man ser de bara som att man undviker ämnet. Sedan fastnar man i trådar med (i det här fallet) män med onormalt stora kukar. Jag hoppas med det här inlägget verkligen bara att jag kan hjälpa nån i en jobbig situation som jag har varit med om själv. Kunde ju lika gärna ha skitit i det eftersom jag inte har problem längre. Återigen, det du säger stämmer förstås, men man tänker inte speciellt logiskt när man har ett komplex.
  • Anonym (hmm)

    Varför det ingen som läser texten ens?
    Alla svarar ju helt uppåt väggarna.

  • Charlotte73

    Nä, men snälla du.. Du måste ju forstå att du dugar endå!! Jag har småa pattar, finns många som har, men d är inte mina pattar som är JAG!!

    Har du fula fötter..?? Jag lovar!! Det är inte din kuk som det hänger på!!

  • Anonym (Nöjd)
    PrinsessanLeia skrev 2014-03-02 19:12:43 följande:
    Lägg mer tid på att träffa tjejer än att mäta och fota så tror jag de flesta har större chans att få till det :). Inte ser mina små tuttar större ut för att jag fotar dem i alla möjliga vinklar, däremot får jag garanterat ligga mer om jag bara bestämmer mig för att det är min perfekta kropp.
    De lite absurda tipsen hjälpte mig snarare att uppskatta min egen kropp(sdel), vilket har gett mig självförtroendet att ta steget och kunna få ligga, (eller bara våga sätta mig i de situationerna då det kan bli möjligt). Att prata och flirta med tjejer har jag inte alls några problem med, men jag blev genast osäker när jag kom i sådana situationer, vilket säkert kan tolkas av tjejen som att man inte är intresserad m.m. Självklart får man inte ligga för att man tar kort på sin kuk, klistrar fast det i pannan och stoltserar runt med det på skolan/arbetsplatsen. Men kan man ta sig ur sitt komplex, får man sedan självförtroendet att våga försätta sig i de situationerna.
Svar på tråden Tankar kring normal kukstorlek / Hjälp för killar med komplex