Inlägg från: Majagräddnos78 |Visa alla inlägg
  • Majagräddnos78

    BF i oktober Göteborg

    Hej! Det ser lite fullt ut i andra trådar, ok att vara med, BF 9 okt? Är 36, bor i Torslanda och det är andra barnet. Storasyster längtar verkligen! Jag kan inte glädjas helt pga dåligt kub, tog fostervattensprov i förrgår och får nu vänta tre veckor på svar. Har sammandragningar och måste ligga still, tråkigt men man får väl passa på att vila upp sig

  • Majagräddnos78

    Tack!! Jag fick risk 1:92 på blodprovet . Bättre siffror på nackspalten. Jag fick välja mellan snabbsvar (dryg vecka) på endast downs och trisomi 13 och 18, eller fullständig analys. Vi resonerade typ att när de ändå tagit testet kan man lika gärna få veta så mycket som möjligt. Känner mig inte superorolig, försöker tänka positivt att det blir kul att få veta könet. Min dotter är 4 år och längtar och undrar varje dag hur mycket bebisen växt . Hon vill ha en lillasyster. Har också känt fosterrörelser ett tag, spännande! Har ni en BF-lista?

  • Majagräddnos78

    Verkligen typiskt! Med dottern 2009 fick de inte säga könet på Östra, men hon låg med benen isär och vi bad bm zooma. Både jag och min man sa att vi inte såg nåt. Just det, sa bm!!! Betyder det att det inte finns nån snopp? frågade jag, då bara log hon. . Har moderkakan i bakvägg, är i v 17. Vill ni andra får reda på kön?

  • Majagräddnos78

    Grattis till fina pojkar på UL Realist och Bolltjej Så mysigt att veta vem som är där inne, kanske välja namn mm. Jag har väntat mer än halva tiden på mina provsvar, så snart är det min tur! Jag kommer inte jobba sista månaden, kanske mer. Får nog gravidpenning.

  • Majagräddnos78

    Hej PoL! Kul att vi är några stycken i tråden! Jobbigt med foglossning MissErabel. Jag slapp det i förra grav, känner inget än iaf. På vilket sätt mår du dåligt Bolltjej!?

    Idag har jag jobbat min första dag på drygt två månader, jättekul men är lite mör nu Var sjukskriven för hypermesis, extremt gravidillamående.

  • Majagräddnos78

    Välkommen Elinob! Idag fick jag veta att allt var normalt på fostervattensprovet, o har gjort rul. Kanske en flicka, går veta säkert när brevsvaret kommer imorgon. Tjoho!!!

  • Majagräddnos78

    Min lilla Malva sparkar så det känns från utsidan nu! Semester om en vecka, först väntar 4th of July firande med mina amerikanska gudföräldrar i Växjö. Grill grill och åter grill förväntas med tillbehör som coleslaw, cornmuffins och smaskiga efterrätter . Hur mycket har ni gått upp i vikt? V 22, 4,5 kg, kraftig sedan innan.

  • Majagräddnos78

    Men oj, MissErabel, då gick du ju egentligen ner av att vara gravid! Mådde du illa hela tiden? Jag gick upp ca 25 kg med min dotter, minst 5 var vatten sista veckan. Blev jättehungrig av att amma...

  • Majagräddnos78

    Bra jobbat, själv orkade jag inte stå emot... Den här gången ska jag försöka lite mer Var inte kul att passera 100kg kan jag tala om! Är 178 cm.

  • Majagräddnos78

    Nu totalt 7 kg upp :-P Är på semester i Skagen och äter danskt... Say no more...

    Får mycket sammandragningar när jag går, får ni det? Ska man strunta i det?

  • Majagräddnos78

    Sammandragningarna gör inte ont, bara jobbigt. Är egentligen inte särskilt orolig, bm säger att det är normalt, men min mamma blir väldigt uppstressad om det händer när jag är med henne. Vi är fortfarande i Skagen, o tex på väg hem från stranden måste jag stanna tio gånger för sdr. Det blir ju inte lättare av att hon ser hysterisk ut... Tror hon blev väldigt rädd när jag fick kraftiga sdr efter mitt fostervattensprov, och att den skräcken sitter i nu fast det nog bara är normala sdr. Jobbigt att bli så uppskrämd av henne hela tiden, går inte att prata med henne om det tyvärr.

  • Majagräddnos78

    Försöker iaf!!!

    Nu är vi äntligen hemma, och min man och dotter kände sparkar ikväll för första gången!

    Någon som vet var det är bäst att köpa stödstrumpor? Gör de nytta om man bara har dem på kvällen o ev natten? Är mest svullen då.

  • Majagräddnos78

    Oj då Pol, håller tummarna för att allt är bra.

    Idag har jag köpt stödstrumpor på apoteket, supersvåra att ta på o varma, men har inte ont i fötterna iaf.

  • Majagräddnos78

    Hej Anj och Steph!

    Jag är också trött, men mycket bättre nu när det inte är så varmt längre.

    Bolltjej, sjukskrivning kanske inte är så kul, men du behöver det nog för att må bättre...

    Jag får graviditetspenning från mitten av september, bara en månad kvar att jobba! Idag åker jag med jobbet till spa i Varberg Imorgon har vi studiedag där -yey!!!

Svar på tråden BF i oktober Göteborg