• dahlia92

    ömma bröst!

    Hej. Slutade också med mina p-piller nyligen, 4 mars.. Hade p-pillermens 8-11e mars och efter det har jag haft molande värk i magen och nu är mina bröst ömma. Eller det är egentligen bröstvårtorna och inte själva brösten som ömmar.

    Hoppas att det är tidiga graviditetstecken och inte bara för jag precis slutat med p-piller. :)

  • dahlia92

    Haha sitter med sportbh här jag med.. Ska göra grav-test om två veckor ungefär. Känns som jag inbillar mig massa, tror inte man kan bli "gravid" så fort efter ägglossning men hoppas det. :)

  • dahlia92

    Nej vad kul då slutade vi nästan samtidigt :) slutade med yasmin den 4 mars :) har ätit cerazette också innan..

  • dahlia92

    Haha oj förlåt glömde bort att jag skrev det :) ja det vore kul om vi plussar samtidigt :) ärligt talat har jag aldrig använt mig utav äl-test. Vi kör på och chansar helt enkelt.. brukade känna min kropp väldigt bra förr men nu har jag haft molvärk varje dag sen mensen och nu onda bröstvårtor sen igår så förstår inte vad som händer :s Så du har alltså inte haft ägglossning än? Kanske samma för mig då, antog mest att min kropp skulle komma igång som vanligt direkt.. Kan du inte köra utan bh helt o hållet? Jag sover i t-shirt och bytte till den nyss så då gör det inte så ont :)

  • dahlia92

    Fast jag kollade på gravid.se där man kan räkna ut när bf skulle vara. Och jag fick 10 december. Men då hade jag mens 8e och äl antar jag att jag hade runt 20-22. Sen är det ju vanligt för förstföderskor att gå över 2 veckor har jag hört.. Jag orkar inte bry mig så mycket längre, det får ta sig när det tar sig :)

  • dahlia92

    Fast man kan ju föda tidigare också vi skulle egentligen börjat i maj för att vara på den säkra sidan så att det blev 2015 men orkade inte vänta längre :) och om du väntar en månad så kanske du har bf 14 januari säg då att du föder för tidigt då kanske det blir nyårsafton istället.. Haha :)

  • dahlia92

    Vad kul :D nästan samma som för mig då :) kul att vi är några stycken så kan vi följas åt. :) Skulle detta vara "symptom" för att man slutat med p-piller blir jag grymt besviken..

  • dahlia92

    Jag har BIM 5 april enligt min app på telefonen. Så jag testar nog samma dag, borde väl funka? Första gången jag verkligen planerar allt så har noll koll på hur allt fungerar :) Ska bli så roligt detta :) Acire, hur ska du göra?? Hoppas du på att det tog sig denna äl eller ska du vänta? :)

Svar på tråden ömma bröst!