Inlägg från: Annikaojohan |Visa alla inlägg
  • Annikaojohan

    För alla som väntar syskon 2,3,4-osv

    Hej! Ville göra en tråd för alla som väntar syskon, å inget specifikt nr! Och bf spelar heller ingen roll. Man kan få tips å råd i all trimestrar.

    Själv väntar jag barn nr tre runt 19 november tror jag. Har en dotter som blir 7 år i sommar och en son på 14 månader..

    Hoppas nån vill vara me här å disskutera känslan av att vänta syskon, gravidbesvär, glädje med mera.

  • Svar på tråden För alla som väntar syskon 2,3,4-osv
  • Annikaojohan

    Åh va roligt! Grattis :) femte alltså, hur känns det? Tycker själv denna graviditet känns helt annorlunda än dom två andra.. I vilken vecka r du i nu? Har du gjort UL? Vilken stad bor du i haha? Tusen frågor..

  • Annikaojohan

    Roligt massa olika mammor :) jag tycker jag knappt har några symptom denna gång förutom trötthet å illamående..

    Jag har gått 14 dagar över me båda mina barn så antar att det blir så igen?!

    När har ni berättat för syskonen att dom ska få syskon?

  • Annikaojohan
    Anna Eriksson skrev 2014-04-07 08:45:30 följande:

    Vi berättade de rätt tidigt eftersom jag mådde såpass dåligt de tre första månaderna ???? och killarna va ju såpass stora då de förstod va det handlade om ???? och dom ser väldigt mycket fram emot att få bli storebröder ????


    Ja det r klart. Vi ska berätta snart för dottern me hon blir sju år.. Fast det r så roligt för hon pratar redan som att hon vet haha. Kanske hon gör oxå vem vet vad dom örona snappat upp ;).

    Har du gått över me alla barn?
  • Annikaojohan
    Anna Eriksson skrev 2014-04-07 15:48:31 följande:

    Ja dom små har en tendens till att ha stora öron de kan jag försäkra dig om ???? och din tös kommer nog tycka om att få bli storasyster ???? Och ja jag gick över med bägge killarna med första gick jag över 1 v och andra 2 v så vi får se när detta pyret behagar att komma till oss ????


    Hon e redan stora syster min son e 14 mån bara så r fortfarande mammaledig :). Och ja dom hör allt hihi. Jag har gått två veckor över me båda och blivit igångsatt så lika bra att ställa in sig på det denna gång me! Eller så kanske det startar av sig själv denna gång haha vore ju kul iaf :)
  • Annikaojohan
    Anna Eriksson skrev 2014-04-07 18:34:10 följande:

    Ok ???? när har du bf på den blivande krabaten?


    Jag tror det r runt 19 november enligt sista mensen första dag. Så e bara i vecka 8 :)
  • Annikaojohan
    Kia82 skrev 2014-04-07 20:49:08 följande:

    Hej-hej! 32 år, gift och väntar en nr 4. Tidigare barnen är flickor -05 och -07 samt en pojke -12. Jag har bf 4/7 och enligt rul så är det en liten tjej.


    Grattis! På min dotters födelsedag har du bf :) . Jag har en fråga e det sant att barnen blir större för varje graviditet?
  • Annikaojohan
    Anna Eriksson skrev 2014-04-08 09:40:12 följande:

    Ååååh va spännande och hoppas att allt går bra för dig ännu en gång ???? Jag vankar fortfarande fram och tillbax här hemma ???? fick självklart våran bil stulen för 3 veckor sedan så jag e väldigt låst här hemma med två trappor upp och med min foglossning funkar de inte så bra..men skall till barnmorskan imorgon så då kommer jag ut en liten stund men kommer va helt slut efter den utflykten.
    Ja Gud så drygt hade foglossning me yngsta barnet å kunde knappt gå, blev stor som en elefant me honom me vägde 93 kg på slutet pust, 30 kg gick jag upp..

    Det r skönt när man har en träff bokad endå så att man "måste" komma ut en stund. Trist me bilen alltså :( hoppas den kommer till rätta i bra skick! Och så får vi hoppas att du föder snart..
  • Annikaojohan
    Kia82 skrev 2014-04-08 09:42:10 följande:

    I mitt fall så har det varit så ja. Min första vägde 3610 gr, 50 cm lång, tvåan 3960 gr, 55 cm och trean 4270 gr, 52 cm. Det ska bli spännande att få veta hur stor den här lilla tjejen blir. smile1.gif
    Haha då lär mitt det här barnet bli en 4500 minst då haha. Dottern vägde 3680 och pojken 4300 så ja tur det e tredje iaf :P.

    Jag som vill ha många barn!
  • Annikaojohan

    Grattis ni som kommit till tråden idag :)

    Jobbigt me åderbråck alltså, känns det när man får det? För jag har känt konstigt som ett tryck eller vad man ska säga bak på benen.

    Underbar UL bild sååå fin!

    Längtar tills mitt UL, jag e ju bara i början så jag får vänta läääänge! Vi kommer kolla könet mest av praktiska skäl haha jag gillar inte överraskningar. Med min dotter trodde jag jag vänta en pojke för dom kunde inte se på UL men me pojken kände jag direkt vad det var för jag mådde så sjuukt dåligt. Denna gång e jag osäker det kan vara vilket som hahaha.

    Och ang födelsevikt så ja klart man klarar 4500 haha min sons farfar vägde 5900 och var 58 lång så på den sidan föds stora pojkar. Även min bror var stor över fyra kg så japp e det en pojke blir han nog stor.

    Tycker det e så kul att skriva me andra som väntar syskon och tycker det finns så lite information om det me på nätet. Allt e för förstföderskor. Men jag har ju tankar å frågor även denna gång..

Svar på tråden För alla som väntar syskon 2,3,4-osv