• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Oh vad spännande!! :)

    Hehe okej :) Ja hon brukar väcka mig vid 6 tiden och någon enstaka buff på dagarna sen på eftermiddagen/kväll är hon vaken.

    Jag brukar tänka att hon har ju mig som mamma så då måste hon ju vara snygg ;)

    Usch åkte på magsjuka igår och det är det värsta jag vart med om!! Kändes som om ungen skulle komma ut varje gång jag kräktes. Har inte spytt idag som tur är så tror det var för att jag var ute och åt i förrgår..

  • fruktskalet

    Ja var bara dålig i en dag så var nog något jag hade ätit..

    Har du inga gravidkläder? Ja det är trist att man inte kan "klä upp" sig utan att se ut som om man smugglar meloner under tröjan hehe.

    Hämtade vagnen igår och spjälsängen så det enda som finns kvar och göra är att packa väskan och vänta ut tiden, yay! Ja och kanske städa lite också hehe.

  • fruktskalet

    Har det kommit någon bebis ännu? :)

    Känns som om min försöker gräva sig ut, trycker med fötterna mot revbenen så huvudet åker neråt. Känns inte skönt där nere hahaha..

  • fruktskalet
    joh93 skrev 2015-01-16 11:40:53 följande:

    Ja de gör ju de, har ju sökt en massa på att få ingång det men allt man hört innan från sex till promenader/trapphång är bara myter tyvärr :'( så jag laddar upp i soffan med lite för mycket snabbakolhydrater hela dagarna haha :D

    Åh så kul att verkligen veta när det är dags, ju närmare jag kommer desto mer nervös och osäker blir jag, knte just för smärtan som säkert kommer vara enorm utan mer för hela grejen, när och hur det kommer starta och om jag kommer märka av det eller om jag föder hemma helt själv medan sambon är och jobbar.. Och även allt på förlossningen funkar med undersökningar osv. Har ju aldrig gjort en gyn undersökning så har ju inte en aning hur jag kommer reagera på o fläka upp bena där och hur det känns när de ska in och "gräva"...


    Ja men man får äta extra, man är ju faktiskt två ;)

    Kommer säkert att gå jättebra! Det tuffaste du kommer att göra. Kanske känns annorlunda när dom undersöker vid en förlossning, fast när jag kollat på tvprogram när dom föder så ser det ut som.om det gör ont?! Äsch ska inte säga något, vet ju ingenting egentligen. :)
  • fruktskalet
    Marienette skrev 2015-01-16 12:49:54 följande:

    Jag tänkte hoppa in här.

    Jag hade en konstig mens den 1/1-3/1 väldigt sparsam och inte lika länge som jag annars har.

    Förra veckan när jag var på toa så fick jag en tjock grynig flytning med lite ljus rosa i. Enligt min mens app så ska jag ha ägglossning i morgon.

    Men senaste veckan har jag mått illa, yr , trött, väldigt ömma bröst, kissar lite oftare nu än förut förutom på nätterna går jag ej upp. Är jätte sugen på lakris till och från plus knäckemacka med smör.

    I december hade jag min mens den 3/12-7/12 

    Vad kan det vara för fel.


    Gör ett test så f å r du veta :)
  • fruktskalet

    Jag tror jag kommer att träffa tresiffran, för två veckor sen vägde jag 97, ska på sista mötet med barnmorskan imorgon, spännande!!

    Har börjat få så sjukt ont i ljumskarna att jag knappt kan gå, är skitjobbigt..

    Ja det går ju inte att ångra sig nu, jag och sambon skojar om att vi ska ringa till förlossningen på op dagen och säga att vi ångrar oss och stannar hemma istället haha!

  • fruktskalet

    Hon sa inte så mycket, kollade det gamla vanliga. Bebisen ligger åt rätt håll men högt upp så inte undra på att det är jobbigt att sitta ner haha.. Önskade oss lycka till typ.

    Ska på undersökning inför operationen imorgon, om 2 dagar så har vi våran bebis. Känns helt overkligt..

    Ooh hoppas, eran lilla kanske också kommer på torsdag. Det hade vart kul!

  • fruktskalet

    Det gick bra, bebisen hade hög puls så fick ligga med det där bandet i en timme för att mäta, men läkaren sa att det var ok. Tagit blodprover och fått blodförtunnande medel, pratat med narkosläkaren och han som ska göra snittet.

    Petade på magen och sa "Ja du har ju fått lite bristningar.. " ja gubbstrutt jag har märkt det själv hahaha...

    Vet inte när vi blir snittade imorgon, blir före eller efter lunch och får inte äta något från och med nu, är redan hungrig haha..

    De kommer att ta ut bebisen och klippa navelsträngen (min sambo vågade inte kolla när de tog blodprov så han kommer nog inte att göra det) och som jag uppfattade det får jag gosa med bebis pm hon mår bra tills jag är sydd, sen går dom iväg (sambon följer med) till BB och jag åker till uppvaket.

    Tack för lyckönskningarna!!

  • fruktskalet

    Nu har vi kommit hem och allt gick jättebra!

    Operationen gick bra, var lite otäckt då jag kände exakt allt dom gjorde. Att dom grävde runt i magen men gjorde inte ont. Grät när hon kom ut, skrek på direkten och hon är perfekt.

    Fick träffa båda efter 20 min så var inte flera timmar.

    Var uppe och gick samma kväll och tog bort katedern också, har bara ätit Alvedon och mår jättebra! Flickan har lite magknip men annars är hon hur snäll och fin som helst och ska heta Melissa<3

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?