• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Min mens är 3 dagar sen, brukar få mensvärk ungefär 1 dag innan och nu har jag haft molvärk i ca 1 vecka. Jag har vanligtvis mellanblödningar någon vecka innan mens fram till mens och nu ingenting däremot mer flytningar. Mår alltid illa och så även nu. Vad tror ni, är jag möjligtvis gravid? Vill ej testa än för att jag brukar inte ens hinna hem från apoteket så är tant röd här.

  • Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?
  • joh93

    Oj det var snabba puckar :) är det i närheten eller är det en bit till nya?

    Vet inte exakt, men har somsagt koll v 25 och vet att det blir ca var14e dag men tror det är från v 30 . Tror iaf inte att det är direkt fr v 25. Hittar inget om det heller på mvcs hemsida.

    Ja känns bra nu, var inte lika jobbigt som jag målat upp :p

  • fruktskalet

    Det är typ 100 meter bort. På en annan gård bara haha. Bara att börja rensa och packa. Suck.

    Men vad sjukt! Det borde ju vara lika för alla..

    Ja ä, det är oftast värre huvudet hehe. Tror att min chef kommer att bli sur iallafall. .

  • joh93

    Haha okej, skönt med nära ändå, går att bära det mesta iaf :)

    Ja jag tycker det, men är väl olika för varje landsting och eftersom det är gratis och frivillig "vård" så är det väl säkert beroende hur de fördelar pengarna :)

    Nej varförtrordu det? :o

  • fruktskalet

    Ja precis hehe.

    Visst tycker man det?? Är väl som kompensation till att min stad inte har något BB och man måste åka 1,5h enkel väg för art föda barn...

    För att det är många som slutat på kort tid och är svårt att hitta ersättare då det är ett krävande jobb som inte alla orkar med. Vissa nya har jobbat 1h och sedan gått hem och aldrig Kommit tillbaka. .

    Plus att min chef är rätt så speciell, tycker om henne men lite ond ibland. :)

  • joh93

    Oj vad jobbigt, hoppas det inte blir allt för bråttom när dagen med stort D kommer :o vi har två bb med ca 30min bilväg bara så känner mig rätt trygg :)

    Jaha okej, blir nyfiken på det det kan vara för jobb, vill du berätta ? :)

    Du kan ju inte råför att du är tjej och är gravid, det är en del av livet så om chefen inte tar det bra är hon ingen bra chef helt enkelt!!

  • fruktskalet

    Skönt för er hehe. Får campa i en vecka före bf !

    Jobbar i butik med delikatesser. Tungt i både själen och kroppen. Jag tror inte att jag kommer att kunna jobba ända till slutet, har redan börjat få döont i ryggen och höfterna. Kan inte kliva upp från soffan på kvällarna

    Precis! Äsch ska berätta så småningom, magen har börjat bli svår att dölja :D

  • joh93

    Åh det lät ju som ett drömjobb fast det kanske det inte är då om det är jobbigt :/ nej det tror intr jag hellere att jag kan. Städar ju på dagis och börjar redan bli jobbigt att böja sig och ta upp papper eller sådär om det ligger på golvet, magen är nästan vägen när jag ska böja mig och torka toaletter... Börjar också känna lite i ryggen så får ta lite fler små pauser nu och så idag har jag känt en konstig känsla precis över höften fast framsidan om du du fattar :p

    Ja förr eller senare måste hon ju få reda på det :) kul att den börjar växa nu :D

  • joh93

    Tur du inte är det jämt då ;)

    Hihi ja det är skitkul att det börjar synas, men snart är man väl så trött på o vara tjockis, bara att njuta tills den dagen. Vägde mig igår och har gått upp nästan 5kg :o tycker det låter mycket...

  • fruktskalet

    Oj! Fast du var väl gabska liten innan? En i min närhet är tyngre än jag och i v 20 och har gått upp 10kg redan.

    Jag har gått ner 1 kg vilket bara är bra då jag väger lite mer än jag borde :D

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?