• Maalon

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Hej alla!
    Jag är 7 dagar från att vara 92a, hoppas det är lugnt att jag hoppar in här (ni får absolut köra bort mig om ni vill :P ) Jag är från Linköping ursprungligen men bor sedan en tid tillbaka i Norge. Jag och min sambo (85a) har nyligen köpt hus på landet och nu vill vi fylla det med små svensk-norska bebisar. Kommer börja bebisverkstaden i juni. 
    Har läst igenom tråden och hoppas att jag kan hänga på, är precis lika bebissjuk som ni verkar vara. Även jag har googlat rätt på allt mellan kläder, snuttefilt och vagn, haha!

    Kram på er!!

  • Maalon
    nötskalet skrev 2014-04-25 06:44:14 följande:
    Det borde absolut vara lugnt! ;)
    Modigt att våga flytta till Norge! Vart i Norge bor ni? :)
    Haha, nice! 
    Vi bodde inne i Trondheim först, men efter att min sambo fick jobb i sin lilla hemstad så köpte vi nyligen hus en timma utanför Trondheim, supermysigt! 

    Och grattis till pluset!!! Hur känns det?
  • Maalon
    marory skrev 2014-04-25 12:18:09 följande:
    välkommen! :) tur att jag inte är den enda som är galen i att googla saker innan plusset hehe, så du har bytt ut slätten mot lite mer bergiga miljöer gissar jag på? ;) hur länge har du bott i Norge? :)



    Skriver i mobilen nu så kan bli helt knas :p ja det var svårt att vänja sig vid alla backar först, haha.. där vi bor nu är praktiskt taget en fjord, så det är fjäll åt nästan alla håll, och havet precis nedanför uteplatsen, supermysigt! Inte så jättelänge, flyttade i december förra året :)
  • Maalon
    marory skrev 2014-04-25 12:39:01 följande:
    åh vad fint! klart slätten har sina fördelar men en utsikt som din är svårslagen hehe! Förstår att ni vill ha massa söta bebisar som springer omkring där :) 



    Ja det är helt underbart! Men saknar Linköping massor, till och från :p ja det är verkligen perfekt miljö för barn, och ska bli så mysigt att höra den svensk-norska språkblandningen :)
  • Maalon
    Sandravanilj skrev 2014-04-25 13:20:52 följande:
    Visst är det lätt att bli bebistokig?! Älskar att kolla bebissaker ;)



    Jaa verkligen! Har redan förälskat mig i en vagn :p
  • Maalon
    Sandravanilj skrev 2014-04-25 15:06:18 följande:
    samma här ;)

    vad vill du ha för vagn? :)

    Malin1992 skrev 2014-04-25 15:19:44 följande:
    Hej :) jag e oxå helt tokig i barnsaker :) kan sitta o kolla i timmar varje dag :) jag e särskilt intresserad av barnvagnar då mitt favomärke e Emmaljunga :)



    Jag har blivit kär i Joolz Day Earth, en grön :) Sambon är inte lika övertygad pga priset :p
  • Maalon
    Malin1992 skrev 2014-04-25 16:02:33 följande:
    Vagnar e dyra tyvärr men blir man så kär i en vagn så e det svårt att vela ha ngn ny :) min kille e oxå så där :P men vi kom överens om att eftersom att jag e bra så barnvagnar så får jag välja märke o han färg :)



    Jag hoppas vi hamnar där sen också, min sambo har ingen som helst smak när det kommer till utseende.. han är mr praktisk liksom :p
  • Maalon
    nötskalet skrev 2014-04-25 18:33:51 följande:
    Haha lite annorlunda mot Linköping då kan jag tänka mig! ^^ Vilken härlig grej att kunna göra! :)

    Det känns helt underbart! Men jag är sjukligt trött, hoppas att det ger med sig inom en snar framtid. :)
    Haha verkligen!! 

    Ja det får man ju hoppas :) Har du berättat för vänner och familj? Eller väntar du? Hur gör du för att "dölja" lyckan för andra isåfall :P Känns som man kommer vilja skrika från hustaket när det händer typ :P
  • Maalon
    marory skrev 2014-04-26 10:34:20 följande:
    de är sjukt snygga! var också inne på en fast i blått, däremot såg jag en på stan i verkligheten och tyckte inte den var lika fin som jag tänkt mig, jag älskar barnvagnar har nog goolat hur många timmar som helst på det hehe, men nu är jag inne på en silver cross surf, så det blir att åka till sthm och köpa när det är dags då den är väldigt ovanlig i Sverige, fast det är världen vanligaste märke :O blir det inte en surf då blir dset absolut en joolz för den slår buggan hästlängder tkr jag :)
    Ja asså, har sett bilder på olika bloggar, och den ser inte lika snygg ut då som den gör på bilderna på hemsidan :/ Men kommer definitivt vara den första jag kollar upp.. Annars vet jag inte. Vill nog inte ha en bugga iallafall, tror inte den gör sig så bra i terrängen här..
  • Maalon
    nötskalet skrev 2014-04-26 13:37:21 följande:
    Vi har inte berättat, varken för vänner eller för familj, dom får vänta till efter vecka 12! Alla tror att vi väntar till nästa år så vi har inte så mycket tjat eller frågor! :)
    Det är svårt, men vi är ju två som är överlyckliga så vi är glada med varandra! Kommer nog bli svårare att hålla tyst efter inskrivning och eventuellt VUL, det blir antagligen mer verkligt då :)
    Har du familj osv kvar i Linköping? :)
    Ahh, det är ju skönt iallafall :)
    Ja kan tänka mig, och ja, det tror jag säkert! Man vill ju dela med sig liksom :) 
    Aa, jag flyttade ensam hit, så det är lite tråkigt :/ Men min sambo har stor familj, och nu har vi ju flyttat närmare dom, så det är skönt iallafall :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn