Inlägg från: AgnesEmilia |Visa alla inlägg
  • AgnesEmilia

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Sandravanilj skrev 2014-09-12 17:38:22 följande:
    Jättefin! Måste kännas toppen!!!
    Tack :) jaaa superkul!!! :D
  • AgnesEmilia
    slightlymad skrev 2014-09-16 10:24:05 följande:

    Hej allihopa! Jag har smygföljt er här på fl eftersom att jag och sambon försöker. Jag är på bim -5 idag och bestämde mig för att testa och nu är jag helt chockad. Kan ni se det med? Var tvungen att mixtra lite med bilden.

    phpY6QvKb34332.jpg

    Shit. Jag är lite chockad! Det syns tydligare i verkligheten! Hur berättade ni för era respektive?


    Säger nog också att du ska ta ett digitalt för att slippa tyda linjer :) men jag ser också ett till streck! Så grattis!! Men ta ett till om några dagar för ett mer säkert resultat! :) jag väckte sambon och skrek med testet i handen! Haha
  • AgnesEmilia
    slightlymad skrev 2014-09-16 17:34:26 följande:

    Det får bli ett digitalt om några dagar. Ifall det är något borde det ju visa då. Åh, håller tummarna. Blev ju chockad med tanke på alla gånger det blivit negativt innan. ????


    Låter bra :) jaa jag blev lika chockad!! Trodde jag såg i syne :p håller tummarna för dig!
  • AgnesEmilia
    Jenniferb skrev 2014-09-18 14:49:49 följande:

    Hej alla! Finns det någon här som kan lugna mig? Jag går hemma och är sjukskriven nu pga foglossning, är i v16 nu. Har ju mitt första UL om tre veckor, i v19, och jag börjar bli såååå orolig! Antagligen för att illamåendet har slutat och jag inte direkt har några "symtom" förutom foglossningen då, och ömma bröst... Det känns som att när vi väl får komma på UL så kommer det vara tomt där inne. Jättelöjligt kanske, men jag är jätteorolig! Eller om den lille där inne inte lever, eller om det är något fel? smile4.gif Det finns ju inget ni kan göra, jag vet... Min sambo mest skrattar åt mig och tycker att jag behöver ju inte oroa mig, för han ser på magen att det är något där inne och med tanke på foglossningen borde det inte vara någon fara tycker han.


    Gick in i v16 idag :) känner knappt att jag är gravid längre.. Mår illa ibland vid måltider och sjukt känslig för lågt blodsocker men annars inget! Har haft mycket växtvärk innan men inget senaste veckan! Tror att det är lugnt faktiskt :) "ska" ju vara såhär nu att man inte märker av det på ett tag :) men med tanke på din foglossning så är det ingen tvekan på att du har en bebbe där inne!

    Jag har RUL 14e okt! Längtar som sjutton även fast jag sett bebben innan :)
  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-09-18 17:20:13 följande:

    Hej alla gamla och nya!

    Hur går det för er? Själv går jag in i vecka 23 och har åkt på en jobbig förkyldning, dessutom foglossningen från hell så det blir mest att ta det lugnt för min del, tråkigt men men.

    Har nu även fått bekräftat att jag kommer få kejsarsnitt, även om det inte känns så lungnande eftersom om jag föder för tidigt så kommer jag inte få kejsarsnitt (innan vecka 37). Så jag måste fortsätta att förbereda mig på en vanlig förlossning vilket känns blää rent ut sagt. Men jag förstår att man inte kan snitta om man skulle komma in i vecka 32 liksom men men, hoppas han håller sig där inne så länge så jag kommer över gränsen i alla fall,

    Annars är det en riktig liten buse som lever livet där inne, sparkar och har sig i tid och otid, riktigt mysigt, ibland kan man tillochmed se sparkarna utanpå magen  :)


    Hej du! Låter jobbigt med förkylning å foglossning! Men skönt å kul med sparkarna :D

    Skönt att du får det som du vill med förlossningen :) men tror inte du behöver oroa dig! Vi förstisar brukar ju gå över :)

    Varför vill du inte föda vaginalt förresten? Om jag får fråga såklart! :)
  • AgnesEmilia
    Sandravanilj skrev 2014-09-19 16:36:58 följande:

    Ännu än gång så ska man bli glad för någon annans graviditet... nu är sambons kusin gravid och blev det tydligen vid vårat mf i juli... självklart blir man superglad men vafan!

    När är det min tur? :(


    Åh vad surt för er! Jo klart man blir glad åt andra men när det inte går själv så är det såklart otroligt jobbigt :( Håller tummarna för er! <3
  • AgnesEmilia
    Luajsa skrev 2014-09-27 17:20:42 följande:

    Snart ägglossningsdags ! ;) som tur är kommer sambon hem på onsdag istället för torsdagen så vi kan sexa damma dag som lossningen ! :D


    Lycka till! Håller tummarna! :)
  • AgnesEmilia

    Ni som är gravida, har ni känt rörelser än? Jag är i v 17 och känner inget märkvärdigt! Hoppas på att få en känga av lillen snart! Haha

  • AgnesEmilia
    Malin1992 skrev 2014-09-27 18:58:51 följande:
    Jag e i vecka 18 (19 imorrn) o jag känner inte heller ngt :/ hoppas det börjar kännas snart :) längtar verkligen tills första sparken :)
    Åh okej! Men det verkar ju normalt ändå att inte känna något fören om ett par veckor(lite mindre för dig kanske) ! Men man är ju så otålig! :)
  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-09-27 18:58:15 följande:
    Jag har livmodern i framvägg så kände inget förren i v.19 och då en spark, sen från v.20 blev han en liten ninja och sparkar varje dag, de senaste 3 dagarna har det minskat lite eller så är det jag sominte reagerar lika mkt, men jag känner fortfarande lite varje dag nu i v.24 :) käänner väldigt mycket puls i magen också så missta inte det för sparkar för det kan kännas ganska mkt också :)

    först kändes det som när en tuggumibubbla spricker och nu är det riktiga sparkar osm känns både utanpå och syns även utanpå ibland :)
    Åh okej! Vad myyyysigt!!! :D åh nä okej :)

    Hm ska känna efter det! Får se när det sker :)

    Har ni typ sett någon fot eller så hittills? Vore så ballt! Hihi :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn