Inlägg från: Sandravanilj |Visa alla inlägg
  • Sandravanilj

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Lilly92 skrev 2014-07-31 14:55:55 följande:

    absolut finns det en chans!! 


    Håller tummarna för oss båda!
  • Sandravanilj
    Em92 skrev 2014-07-31 23:07:03 följande:

    Jo jag har blött näsblod två gånger för typ 1,5-2 veckor sen alltså i vecka 8 runt där, trodde jag slagit i näsan i sömnen för jag vaknade av näsblod men då är det alltså vanligt med näsblod under graviditet! :)


    Vilken vecka var du i då? :)

    Jag har ju inte +:at än men har snutit blod dom två senaste dagarna och jag blöder aldrig från näsan :) men vet inte än som sagt :)
  • Sandravanilj
    Em92 skrev 2014-08-04 19:54:37 följande:

    Hmm tror jag va i vecka 7-8 någonstans där! :) ja det kan ju va grav tecken! När har du BIM? :)


    Tror jag har BIM på onsdag nästa vecka :) nu gör även brösten ont som f*n! Går inte att röra bröstvårtorna och dom är sååå tunga!
  • Sandravanilj
    Sandravanilj skrev 2014-08-04 20:49:19 följande:

    Tror jag har BIM på onsdag nästa vecka :) nu gör även brösten ont som f*n! Går inte att röra bröstvårtorna och dom är sååå tunga!


    Sen så har jag varit otroligt känslig idag! Arg, glad och ledsen om vartannat! Sambon värmde hamburgebröd förut och så blev det lite hårt i en kanten och jag började storgråta för det... han frågade då "du är inte gravid eller? Eller är den pms?!"
  • Sandravanilj
    AgnesEmilia skrev 2014-08-05 10:30:51 följande:

    Hoppas hoppas hoppas!!! det finns ju en chans! Jag har varit superjobbig men som tur är så har jag en pärla till pojkvän!

    Jag har haft och har delvis nu med väldigt svårt att äta och håller andan varje gång jag öppnar kylen. En dag när jag var i vecka 8 tror jag så var jag jättesugen på äggmacka med kaviar, hade bara ätit nån frukt på hela dagen eftersom allt annat kändes äckligt men nu när jag hade sug för något så var jag tvungen att äta det. Jag hade kokat ägget och allt tills jag insåg att kaviaren var slut! Jag låg och hulkade i sängen i ca 30 minuter, killen sprang och köpte kaviar men när han kom tillbaka hade suget nästan släppt Vi har kylen full med mat som jag velat ha EN gång och sen har det legat! Gud så oekonomiskt hahah... 

    Men tillbaka till dig! Nu när jag tänker tillbaka på tiden innan plusset så kände jag tecken redan från ca en vecka efter ägglossning! (Förde dagbok på allt som jag kände med kroppen) Så håller tummarna för dig!!!!


    Hhahaha ja man ser verkligen vad ens sambo/pojkvän gör för en i det läget ;)

    Igår kväll vid 23 så var jag så sjuuuuukt sugen på ostriskakor! Hade tyvärr inga så blev så ledsen!!!

    Fruktansvärda humörsvägningar, så ONDA bröst att mina tidigare ömma bröst vid pms är inget i jämförelse och då tyckte jag ju att det var jobbigt... sportbhn är på dygnet runt! Ska ta ett test sen eller imorgon tänkte jag om jag kan hålla mig så länge ^^ men är ju på bim-7 tror jag så kanske inte visar något :P
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-08-05 12:42:26 följande:

    förstår att du vill testa, men jag skulle försöka hålla i några dagar till iallfall till BIM-4, eftersom det endå är så liten chans att det visar något så tidigt så kanske du blir mer ledsen, vet ju själv hur det var när jag testade kunde knappt hålla mig och så blev det negativt tillochmed på bim dagen. så egentligen är det bara att vänta den där eviga väntan hela tiden, håller tummarna för att det tagit sig denna månad!   


    Det är ju så jobbigt :) vill bara att dagarna ska gå nu :D

    Men brösten gör ju SÅ ONT! Känns som om dom ska sprängas typ xD
  • Sandravanilj
    AgnesEmilia skrev 2014-08-05 17:07:36 följande:

    Ja precis haha!! :)

    Åh så jobbigt ju!!

    Du har ju flera symptom men säger också att du kanske ska hålla dig en liten stund till iaf!! :) kämpa på!!! :)


    Ska vänta till bim iaf :) men vågar inte hoppas allt för mycket men ont gör det ;)
  • Sandravanilj
    HelloMamii skrev 2014-08-05 15:36:57 följande:

    Hoppar in här! Född 92. Har ett barn från förut. (1,5) o försöker med sambon skaffa ett syskon! ÄL idag, så nu håller vi tummarna!! :) Hur går det för er andra? 


    Håller tummarna för att det tar sig :D mys på bara!
  • Sandravanilj

    hahahahah sambon kände nyss på mina bröst när jag sa att dom gjorde ont! Hans kommentar blev "jääääävlar! att dom inte sprängs snart! är du inte gravid nu så vettefan alltså om du inte gjort en operation utan att ha sagt något!" så antar att dom håller på att förändras lite Flört

  • Sandravanilj
    HelloMamii skrev 2014-08-06 07:32:30 följande:

    Hehe, låter ju som att dom håller på och förändras! ;) Håller tummarna för dig!! Hoppas vi får + snart nu alla vi som försöker! :D


    Hahah :D får sova med sportbh och ta en alvedon innan läggdags för annars går det inte sova xD

    Ja och sambon, om någon, borde ju veta hur dom brukar kännas ;)

    Håller tummarna för oss!

    Har ni försökt länge? :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn