Inlägg från: michimichi |Visa alla inlägg
  • michimichi

    Första barnet, december 2014

    Kan någon lägga till mig? Inne via telen. 23 år, bf 18 dec, bor i kristianstad (Skåne)

  • michimichi

    Kanske ska presentera mig. Är en 23 årig tjej som är sambo och varit tillsammans med honom i 6 år. Första bebisen pch det är nervöst! Ska nog boka vul till vecka 8! Vill se den lill* så man kan slappna av lite. Har mest molvärk runt ljumskar och livmodern, en galen värk i ryggen, kissar mycket, får lätt huvudvärk och blir snurrig. Känsliga bröstvårtor (inte rösten av brösten dock) bf 18 dec men hoppas lite på att gå över sisådär 14 dar så hen kan få bli januaribebis = slipper vara sist på allt ;) men det gör inget om hen kmr i december :)

  • michimichi

    Gick en timmes promenad i det fina vädret, nu har jag en huvudvärk jag aldrig känt förr. Aj aj aj =( 
    Men min molvärk gick över i alla fall, den förflyttade sig kanske ;)

  • michimichi
    Liv13 skrev 2014-04-21 10:52:46 följande:
    Absolut. Sitter på gynakuten nu och väntar på att få komma in. Tack! :)
    Hoppas allt går bra!
  • michimichi
    Idag var jag på MVC òch träffade min barnmorska för första gången. Hon var supertrevlig och rolig! Ska dit igen den 5e juni och även göra tidigt glukosbelastning pga familjehistoria av diabetes. Bokade även in ett vul den 13e maj :D Är så glad idag! hon sa även åt mig att inte läsa om symtom på nätet det oroar bara  och att det är inte så stor risk för missfall som folk på nätet verkar tro... Kändes lite skönt.
  • michimichi
    Tillaan skrev 2014-04-22 17:11:48 följande:
    Är så glad för allas skull!

    När vi var på resa i mars så sa min sambo att han var redo och då blev det ett då. Haha, fattar inte hur vi lyckades träffa - helt utan att veta.

    Jag har en bola på mig, även om bebis inte hör, bara en trygghet för mig.
    Har kollat på barnvagnar så jag vet vad jag vill ha, är ju en stor djungel att ta sig igenom.
    Nu har jag även hittat en sjukt billig som får stå i källaren tills den ska tas fram, en emmaljunga city cross, med sittdel och mjuklift och är jätte fin!
    Ska till Ullared i mitten på maj, då shoppar jag nog en del (a) även om det är tidigt.

    Men jag försöker tro att detta går vägen :)
    Vad är en bola? Vill med ha en emmaljunga tror jag mjuklift plus sittdel känns också som bästa lösningen! Har hört att liggdelar oftast inte används så mycket.
  • michimichi
    Tillaan skrev 2014-04-22 17:49:11 följande:
    Det är ett halsband med en liten plinga som händer långt ner på magen, sen ska barnet alltså höra den och känns igen ljudet som lugnande när den är ute :) så jag bör den redan.

    Ja, bor på tredje våningen så känns bättre med mjuklift - även om jag tycker det är gräsligt fult med mjuklift i sittdelen. Men de har den ju inte överdrivet länge heller.
    Citykorgen känns ju väldigt stor att kånka runt på :p
    Jo jag bor med på 3e våningen utan hiss så förstår hur du menar ;) Är mer förvirrad över hur jag ska lyckas sätta vagnen i källaren var gång. Finns inget barnvagnsförråd här och källartrappan är som en spiral, men det löser man väl :P 
  • michimichi
    Tillaan skrev 2014-04-22 17:55:35 följande:

    Haha men va!? Finns det bara en spiraltrapp? Inget privat förråd? Cykelförråd? Vet ju inte hur ni har det där ni bor. Men jag vet ju att man inte får förvara saker i trappen pga. brandrisken - men någon lösning måste det väl finnas? Här kommer vi in på bottenvåningen, med alla förråd på samma plan.


    Samma här, utan hiss - varför valde man det? haha! Nej, men den har jag spanat ut, så den köper jag snart. Vill bara att tiden ska gå.


    Ja, bor i ett hus från 20talet så det är inte jättebra planerat :P Finns inga cykelförråd. Vi har våra privata förråd (2 stycken) i den källaren! Som tur är har vi vårt ena stora förråd precis när man kmr ner för trappan så jag kan nog göra så att jag tar ner mjukliften först och sedan hämtar vagnen, men ett jävla klödd :P Först när man kommer upp från trappan från källaren, ja då måste man gå ännu en trapp upp för att komma på markplan som man gör om man går in i huset från andra sidan! och sen ytterligare trappor upp!
    Men vi ska försöka hitta ett bättre boende snart :)
  • michimichi
    Tillaan skrev 2014-04-22 18:07:29 följande:
    Men gud! Haha vilket hus! Verkar ju helskumt. Är det bra område i övrigt? Tänkte om grejerna får vara i fred om de skulle stå "lättillgängligt" Ja, är ni två kan ju en hämta vagnen och en bära liten, För är ju kanske jobbigt att försöka få upp vagnen i en sådan trapp med någon i :P

    Det får vi hoppas att ni gör ^^
    Ja, det är i ett jättebra område mitt inne i centrum. Saker brukar vara i fred, bor mest äldre här :) 
    Ja vi är ju två, men kommer ju vara ensam när han jobbar. Men haha, sånt löser sig hoppas jag :) Tänkte muta vaktmästaren att fixa något ställe till barnvagnen, bor visserligen ett par med en bebis i trappan bredvid, kanske kan fråga hur de gör hehe!
Svar på tråden Första barnet, december 2014