Inlägg från: Velig84 |Visa alla inlägg
  • Velig84

    Mittlillafrö, min fästman har tagit det jätte bra. Hos oss är det jag som har svårt för det hela :/

  • Velig84

    Mittlillafrö, det var/är planerat. Fast vi trodde att det skulle ta lite längre tid. Det tog på första försöket efter att jag ätit piller i många år.
    Jag är bokstavligen talat livrädd men abort har vi nog uteslutit. Vi ska gå till psykolog genom min barnmorska en gång i veckan. Jag hoppas det kan få mig lugnare. Vi har varit tillsammans i 11år och läget är perfekt för barn nu. Även fast jag fått kalla fötter.

  • Velig84

    Å vad jag önskade att jag var sugen på nått. Här äts det lite hela tiden bara för att inte må så illa. Men sug efter något har jag inte. Mer äcklad :(

  • Velig84

    Jag har massor med glass i frysen men inte ens det lockar. Godis klarar jag inte av. :( hoppas man snart återgår till sitt vanliga jag.

  • Velig84

    Jag får i mig mat och får behålla det. Jag klarar inte av att kräkas hur mycket det än behövs. Fobi för det och har alltid haft.
    Men just att man är sugen på något saknar jag. Det där med tacos på fredagkvällen eller choklad till filmen, kanske frukt med glass. Pizza? Nä inget lockar mig och jag är så känslig inför dofter. Sambon rapade igår (dock tyst) men lukten kunde han inte smyga med. Herregud! Yjack!

  • Velig84
    Tillaan skrev 2014-04-25 12:54:24 följande:
    Haha, stackars gubbe ^^ Skönt att du får ha det kvar, vet hur det är med fobin, har nog inte spytt sen jag var typ 8 eller något.
    Mannen kom med pizza nu, men mådde bara illa :( Känns så otacksamt också,
    Ja tänk vad gubbarna får stå ut med nu. Men min lider med mig och säger "önskar det var någonting jag kunde göra" och pussar på mig. Sötnöten :)
  • Velig84
    Renesme skrev 2014-04-24 19:06:10 följande:
    Nu har jag bokat in KUB-test är det någon mer som ska det? Kostar dock 1750:- Förvånad Men då får vi se vår lilla skruttHjärta
    Jag läste att 80% av alla barn med DS föds av kvinnor under 35 då de kvinnor inte alltid gör testet.. värt att tänka på kanske. 
    Jag har också bokat in ett för 1900kr! Inte klokt!
Svar på tråden Första barnet, december 2014