• Liv82

    Första barnet, december 2014

    annajenni skrev 2014-07-04 14:31:21 följande:

    Den mail adressen jag har på fb använder jag inte..kan jag söka upp dig på nåt sätt och vara med?


    Skicka ett privat meddelande till mig. 
  • Liv82
    annajenni skrev 2014-07-06 14:56:05 följande:
    Hur gör man det?
    Jag har skickat ett meddelande till dig nu. Via appen kan du se meddelanden om du klickar på den där fyrkanten med tre streck längst upp till höger. :) 
    MyDestiny skrev 2014-07-06 16:12:20 följande:

    Det undrar jag med? Kanske inte går via appen?


    Har skickat ett privat meddelande till dig med. Kolla gärna om du hittar, skicka mailadress så lägger jag till. :) 
  • Liv82

    Tänkte bara påminna alla om Facebookgruppen som används väldigt aktivt nu. Superkul. Glad Vi är nu 17 medlemmar och alla som har BF i december är välkomna att ansluta. Den är helt hemlig så jag behöver er mailadress för att kunna lägga till er i gruppen, ni kan ej söka upp den själva vilket också innebär att era vänner ej kommer se att ni är med i gruppen. Skicka ett meddelande här via FL eller skriv din mailadress i tråden så lägger jag till. Glad

  • Liv82
    Cels1us skrev 2014-07-07 14:41:20 följande:

    Har ni gått ut med graviditeten offentligt? När isf? Jag funderar om jag ska lägga upp på fb/min blogg och isåfall när... Tänkte vänta till rul om 3v men nu e jag lite sugen på att göra det redan nu... Missfallsrisken är ju minimal och vore kul att berätta för alla som inte bor nära och kunna skriva om det i bloggen. Hm..


    Jag berättade på Instagram (där bara nära och kära följer mig) i vecka 12. På FB under min semester, genom en bild bara, inte som värsta nyheten, då jag var i vecka 14. Ultraljudsbilder och sånt är för mig väldigt privat så det vill jag aldrig dela, däremot har jag lagt upp bild på en gravidapp som visat hur långt gången jag är och en bild på min mage. :) 
  • Liv82
    Svensktiger90 skrev 2014-07-07 16:46:23 följande:
    Jag vill oxå vara med där!
    Skicka din mailadress via meddelande till mig så lägger jag till dig i gruppen. 
  • Liv82

    Jag har också haft problem med huvudvärk några veckor men det börjar bli lite bättre nu faktiskt. Hade det också ihållande hela dagarna. Har hört att det är vanligt under graviditeten och min mamma blev tom inlagd för utredning när hon väntade mig pga så svår huvudvärk. Men har tyvärr inga tips, men för mig verkar det ha gått över (peppa, peppa), så det höll bara i sig några veckor. Hoppas du blir bättre snart! 

  • Liv82
    Tjorven86 skrev 2014-07-12 11:17:35 följande:

    Jag är 28 år och bor i Stockholm :). Vi väntar vårat första barn och har nyligen varit på RUL och allt såg bra ut. Jag läste mig till att det finns en sluten facebookgrupp?


    Hej! Ja, skicka ett meddelande med din mailadress (som är kopplad till Facebook) till mig här så kan jag lägga till dig i gruppen. :)
  • Liv82

    Hej alla ni som önskar gå med i Facebookgruppen! Skicka ett meddelande här med er mailadress, eller direkt i tråden så lägger jag till er. Vi är nu 43 medlemmar utspridda över hela landet. Superkul, och den gruppen är mer aktiv än trådarna här. Om ni redan skickat ett meddelande, men inte fått något email (där det står S**** B********* har bjudit in dig till Facebook-gruppen BF, december 2014 <3), testa att skicka igen. I ditt email måste du klicka på "Gå med i grupp" för att gå med. Hör av er om ni har några frågor eller undringar. 

  • Liv82
    Larv skrev 2014-07-13 19:49:48 följande:
    Jag funderar på att gå med ändå då det märks att det inte skrivs här speciellt ofta

    Men om jag går med i en grupp så är det väl inte samma sak som att man lägger till nån som vän va? Alltså, jag vill hålla min profil och logg hemlig och att enbart mina vänner ska kunna se det. Är det nån utav er som har koll på hur detta funkar?
    Eftersom gruppen är helt hemlig kommer ingen av dina vänner se att du går med i den. Jag lovar! Det är bara vi i gruppen som ser varandra. Du kan skicka din emailadress till mig här via meddelande så lägger jag till dig. Ingen av oss i gruppen kan se det som dina vänner ser på din sida på FB, förutom det som är inställt på "offentligt". Det ser alla, vare sig de är med i gruppen eller ej. 
  • Liv82
    Tjorven86 skrev 2014-07-12 11:46:35 följande:

    Jag har skickat meddelande till dig Liv????


    Hej! Nu har jag lagt till dig i gruppen! Kolla din email, där ska du ha fått ett mail där det står att jag bjudit in dig i gruppen: BF, december ??. Du måste klicka "Gå med i grupp" för att kunna gå med i gruppen. :) /Sanna
  • Liv82
    MsFundersam skrev 2014-07-18 15:09:37 följande:

    Känns lite som den här gruppen dör ut... Måste väl nog hänga med till facebook jag oxå...hur gör jag?


    Skicka din mailadress till mig så kan jag lägga till dig. Gruppen är hemlig så därför behövs den mailadress du använder på Facebook. Därefter får du ett mail med en bekräftelse där du måste klicka "Gå med i grupp" för att kunna ansluta. :) 
  • Liv82
    JuliaTo skrev 2014-08-22 23:00:56 följande:

    Hej :) Ny här och väntar en liten tjej den 20 december, vill

    Gärna vara med i gruppen!:)

    [email protected]


    aischa82 skrev 2014-09-02 07:14:37 följande:

    Hej!

    Jag vill gärna vara med I Facebookgruppen :) väntar mitt görsta barn den 30 December :)
    [email protected]


    Nu har jag lagt till er båda. Kolla er emailadress för att godkänna! :)

Svar på tråden Första barnet, december 2014