• Cina84

    Bollen är i rullning

    Vill bara skriva av mig.Var iväg idag på undersökning så nu är bollen i rullning. Han gjorde vul och tog blodprover på mig. Min sambo fick en blankett kring spermaprov så det kommer göras snart det med. Han såg att jag har cystor på höger äggstock och om de inte har försvunnit om några månader blir det operation. Han la även märke till att det blödde lite från min livmodertapp så han tog ett cellprov. Hade sex för två dagar sen och kanske det har med det att göra. Trodde det var mensen dom var på väg men det var det kanske inte då.( Är på dag 42 brukar ha mens ca dag 32 så den kan gärna få komma nu. Har gjort grav. Test men det visade neg). Vi har försökt i drygt 1 1/2 år utan något resultat över huvudtaget så jag är nervös att de är något som är fel. Men ett litet hopp finns att vi inte har fått till det då min sambo jobbar borta varannan vecka och vi då inte har kunnat sexa till det mer än kanske 2/3 av alla äl. Så här efter undersökningen känns det mest jobbigt men det är ju bättre att få veta än att gå och undra. Något jag inte fick frågat som jag slänger ut här är om det kan vara helt kört för denna gång att jag är gravid? Skulle han ha sett något tecken på vul? Eller finns det en chans så länge mensen inte dyker upp?

  • Svar på tråden Bollen är i rullning
  • Cina84

    Någon som har någon tanke om min fråga? Jag är på bim +10 Kan jag vara gravid eller det skulle han sett det när han gjorde vul?

  • julii

    Om du skulle vart gravid låter det väl rimligt att man skulle ha sett något på vul.

  • julii

    Jag kan inte säga till 100% att det är så men jag tror att det gör det:)

  • Cina84

    Men så är det säkert . Du vet man försöker på alla sätt och vis att hitta vägar så att det fortfarande ska finnas möjlighet att jag är gravid ;). Tack för du tog dig tid att svara :)

  • julii

    Ja det förstår jag, jag är i samma sits. Man försöker övertala sig själv att inte ge upp och tänka positivt :p själv äter jag pergotime o intalar mig att jodå det här kan gå, inte va negativt nu osv osv :p fasiken att de ska va så svårt!

  • Lilith75

    Vi har också bollen i rullning nu. Har försökt i över ett år utan att lyckas, och i samband med att jag sökte läkare för utredning upptäcktes det att jag hade en stor cysta på högra äggstocken som opererades bort förra veckan. Läkaren kunde inte säga om den haft något samband med att jag inte lyckats bli gravid. Min man ska lämna spermaprov och jag ska på vidare undersökningar, så får vi se vart det bär. Om vi alls har någon chans att lyckas.
    Håller tummarna för att dina cystor försvinner av sig själva och att ni lyckas till slut! 

  • Cina84
    julii skrev 2014-04-30 10:27:57 följande:
    Ja det förstår jag, jag är i samma sits. Man försöker övertala sig själv att inte ge upp och tänka positivt :p själv äter jag pergotime o intalar mig att jodå det här kan gå, inte va negativt nu osv osv :p fasiken att de ska va så svårt!



    Ringde barnmorskan idag och hon sa samma som dig. Så nu får tant röd se till att komma så vi kan köra på nytt ;). Ja men precis varför ska det vara så svårt!?!! Det ska väl bara kunna ske av sig själv tänker jag. Tänk så många år man har skyddat sig för att bli gravid och när man inget hellre vill så ska det inte bli så. iron
  • Cina84

    [quote=73127582][quote-nick]Cina84 skrev 2014-04-30 14:11:21 följande:[/quote-nick]

    Ringde barnmorskan idag och hon sa samma som dig. Så nu får tant röd se till att komma så vi kan köra på nytt ;). Ja men precis varför ska det vara så svårt!?!! Det ska väl bara kunna ske av sig själv tänker jag. Tänk så många år man har skyddat sig för att bli gravid och när man inget hellre vill så ska det inte bli så. ironiskt.

Svar på tråden Bollen är i rullning