• Erikali

    90:talister som planerar första barnet

    Jag hoppar också in om det är okej!? Jag är född 93 och min sambo född 92. Vi pluggar båda till ssk och är klara med två av tre år. Till våren planerar vi studieuppehåll och barn, hoppas det går vägen. Under hösten kommer båda jobba på akutmottagning som uska och under våren fortsätter han jobba till bf i så fall. Pengaproblemet blir i och med detta löst. Hoppas bara det går vägen, just nu är vi bara inne på första försöket (BIM4-7jul) men vi håller tummarna!

  • Erikali
    Kawinna skrev 2014-06-24 19:58:00 följande:

    Välkommen! Skönt att ni bara har ett år kvar, själv blev jag klar syrra för ett år sedan verkar som att ni planerat detta väl!


    Ja, vi ville planera så det inte kändes halvdant. Bättre att allt känns bra innan man börjar :)
  • Erikali

    I vikken stad bor ni alla? Några av oss kanske bor i närheten :) Sskstudenten, jobba extra kvällarco helger, så mycket ni orkar och spara undan de pengarna. Så gör vi :)

  • Erikali
    Sandravanilj skrev 2014-06-26 08:39:42 följande:

    Jag och sambon bor i Skaraborg - Skövde :)

    ni då? :)


    Vi bor i Södermanland, i Eskilstuna.
  • Erikali

    Har nu praktik på en gynavdelning där vi även tar emot bb-mammor. Träffar bebisar som inte är mer än 1 timme gamla. Jag längtar ihjäl mig när jag ser de små. Mensen kommer om 3 dagar, vi hade bara sex 3-4 dagar före äl denna månad då vi jobbat om

    varandra. Jobbig tanke när längtan nu blev ännu större.

Svar på tråden 90:talister som planerar första barnet