• Anonym (elin)

    skaffa barn med ett "bög" par?

    Jag är en kvinna som inte paserat 30 än, jag har barn sen innan men längtar efter ett barn till. Jag är själv inte intresserad  av en man eller kvinna men denna barnlängtan!


    Tankarna har grått länge och kom in på tanken att skaffa barn med ett "bög" par. Är kanske helt slut i huvudet men tänkt ett barn som har 3 föräldrar som älskar en och tar hand om denna lilla varelse. Är det någon här som gjort detta och vet hur man kan gå till väga?
    Är absolut inte ute efter att bli gravid för luras utan vill ha ett lyckligt barn! pappan till mina andra barn har aldrig varit en ricktig pappa och ser varje dag hur dom sörjer detta. Jag vill ge kärlek till ett par som själva längtar efter ett barn och själv få uppleva en familj!
    Kan man redan innan förlossning skriva papper på hur det ska vara? och självklart delad föräldra ledighet med någon eller båda papporna och dela upp barnets liv lika mycket mellan alla!
    Kan man skriva in en 3:e person som förälder i sverige och ge den samma rätt? Ha som sagt tänkt mycket på detta och brinner för detta !

    Alla förtjänar att bli en förälder!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-05-16 20:40
    skulle väldigt gärna höra åsikter vad ni än tycker
  • Svar på tråden skaffa barn med ett "bög" par?
  • Anonym (Nej)

    Det låter fruktansvärt. Hoppas verkligen att du inte genomför denna plan. Stackars barn. Det kan bara finnas en biologisk mamma och pappa till ett barn. Vad skulle gaypappan som inte fick bli pappa vara? Påhejare av någonting heltknäppt. Självklart finns ingen formell roll för denna person. Något sådant skulle aldrig sanktioneras från staten. Barnets bästa ska sättas i främsta rum.

  • Mandel

    Skulle väl fungera som för alla andra par där man skaffar barn eller råkar bli gravida, men inte vill leva tillsammans med fadern.
    Folk skaffar barn med ons från krogen med folk de inte känner så ditt upplägg är så klart bättre! 
    Tror inte alls att det skulle bli problem för barnet. Varför skulle det bli det? Barnet har 3 föräldrar som älskar det. Och så många andra som byter partners var och varannan månad fast det är småbarn inblandade så är väl detta bra mycket bättre och tryggare för barnet.
    Eller stör sig folk på att det är ett homosexuellt par som ska vara med?

    När det gäller den lagliga rätten till barnet så blir det mer problem. Det kan nog inte stå 3 föräldrar så vill du ha gemensam vårdnad så blir en förälder utan laglig rätt till barnet.

    Är ni alla inblandade med på vad som gäller och även är med på känslorna med att bara se sitt barn varannan vecka så kör på!


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (elin)

    varit utomland och rest och inte läst här men blir chockad. Vill väll inte göra något dumt. Vill ha ett barn till men istället för skaffa ett på egen hand så tänkte jag att det kanske finns ett par där ute som vill dela glädjen? Har som sagt barn innan och ser inget fult i att vilja ha ett till.

  • Anonym (elin)
    Tow2Mater skrev 2014-05-22 02:43:14 följande:

    "Dela upp barnets liv"? Hor du inte hur illa ditt forslag låter?


    men dela upp föräldraledigheten
  • Aniiee

    Min bror och hans partner har barn med ett lesbiskt par. Går hur bra som helst. Det enda felet/problemet är att barnet bara får ha två juridiska föräldrar. 

    Det är inte så ovanligt, och det går att ordna.


    Key change, MOFO!
  • gaymarrige

    jo men det är ju just det med att ett barn endast får ha 2 juridiska föräldrar i sverige vilket är helt sjukt men så är det ju idag vilket vi snart hoppas skall kunna ändras. därför anser jag att i detta fall där det handlar om en singel kvinna sså vore det bättre om hon skaffade en singel kille som far till barnet. Ett gaypar vill väl oftast att bägge papporna eller mammorna skall ha juridisktansvar. 

  • Aniiee
    gaymarrige skrev 2014-07-23 15:55:52 följande:

    jo men det är ju just det med att ett barn endast får ha 2 juridiska föräldrar i sverige vilket är helt sjukt men så är det ju idag vilket vi snart hoppas skall kunna ändras. därför anser jag att i detta fall där det handlar om en singel kvinna sså vore det bättre om hon skaffade en singel kille som far till barnet. Ett gaypar vill väl oftast att bägge papporna eller mammorna skall ha juridisktansvar. 


    Eller så delar de upp det, så att de faktiskt biologiska föräldrarna har det juridiska ansvaret...... NOT rocket science.... och det vanligaste, i alla fall här.
    Key change, MOFO!
  • gaymarrige

    jo visst är det så men frågar du din bror och de andra föräldrarna så skulle nog alla vilja ha juridiskt ansvar även de som inte är biologiska föräldrar. Inte för att man räknar med det men det kan ju bli ett uppbrott och då skulle den ej biologiska föräldrarn inte ha några rättigheter över huvudtaget för sitt barn. Förhoppningsvis löser man detta sinsemellan men i vissa förhållanden som krasar går det ju faktiskt inte utan det måste till domstol som en hjälp och då är det endast de biologiska föräldrarna som har några rättigheter.

Svar på tråden skaffa barn med ett "bög" par?