Inlägg från: Anonym (MJG) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MJG)

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    Man kan se att många män hamnar i skuggan mot de unga kvinnornas frammarsch mot toppen. Den här personen måste ha varit rejält frustrerad. Men jag tror att detta kommer att bli vanligare i framtidens nya utbildningsamhälle där skillnader i klass och livskvalitet hela tiden breddas mellan könen. Det borde talas mer om detta. 

  • Anonym (MJG)
    Sansa Snark skrev 2014-05-25 14:28:21 följande:
    Vad är det man ska prata om? Att nu när kvinnor inte behöver en man som försörjer dem så måste män anstränga sig lite om de vill träffa någon? Det har ju redan hänt, bara vissa som måste lära sig att deala med det. 
    Va? Nä jag tänkte belysa att det är ett växande problem att män halkar efter kvinnor i det nya samhället vilket kan leda till liknande "incidenter" av underbyggd frustration. Det pratas mycket om att kvinnor ska ta för sig men inte så mycket tvärt om. Det du blandar in är något helt annat. 
  • Anonym (MJG)
    Pluxus skrev 2014-05-25 15:48:28 följande:
    Jag har kommit fram till att jag vill vara man. Jag ville inte vara den jag var innan... En rädd liten pojke. Kände mig alltid så efter och tafatt. Jag tröttnande helt enkelt. 

    Jag har slutat ha förväntningar på kommunikation, jag förväntar mig alltså inget när jag snackar med en tjej. Jag är mig själv fullt ut och är inte längre rädd för att bli avvisad för jag tror det lätt kan sätta käppar i hjulet om man går in för något och tror eller förväntar sig att man kommer misslyckas. Jag säger vad jag tycker, jag gör det jag tycker är roligt och tränar ständigt på att bli mitt starkaste jag.  

    Vilka förväntningar menar du? på vilket sätt är männen förtryckta? 
    Det är ett växande att män halkar efter kvinnor i det nya samhället. Det pratas mycket om att kvinnor ska ta för sig men inte så mycket tvärt om. Just nu håller det på att utvecklas stora klyftor i klass och livskvalitet mellan könen. 
  • Anonym (MJG)
    Anonym (suck) skrev 2014-05-25 15:20:30 följande:

    Var har du fått det ifrån?
    Skillnaden är också att kvinnor mer attraheras av personlighet medan män kan tända på kroppar. Det kan ju bli några st per dag. Dessutom gör testosteron att män har betydligt högre sexlust. 
  • Anonym (MJG)
    Anonym (Kvinna&oskuld) skrev 2014-05-25 17:45:20 följande:
    TS,

    Jag är kvinna på 23 år och är oskuld. Såg hur killar faller för mina tjejkompisar  men ingen slänger ett andra titt på mig.. det sägs att jag inte är ful alls utan helt ok men däremot socialt handikappad. TS, det är inte bara ni killar som det är sååå synd om.. jag har blivit mobbad och slagen flera ggr av killar, jag har blivit ignorerad och osynlig efter det både psykiska och fysiska misshandeln och därmed blev jag socialt handikappad och misslyckad.. hade inte killarna misshandlat och mobbat mig hade jag fortfarande varit den sociala begåvade populära tjejen som många älskade.. Trots det hatar jag inte alla män och tänker inte gå runt och skjuta de.. jag har t.o.m förlåtit de som har gjort mig illa, trots att dessa händelser påverkar mig än idag och gjort mig till den misslyckade, konstiga, socialt handikappade ensamma tjejen.. Idag har jag inte ens tjejkompisar längre.. och bor fortfarande med familjen - de enda som jag har kontakt med - och som fortfarande försörjer mig
    Känner du att det skett pga otur eller ser du det som ditt eget fel? 

    Tycker du att du förtjänar att ha sex? 
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor