Inlägg från: johannessssss |Visa alla inlägg
  • johannessssss

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    Mamori skrev 2014-05-25 15:07:48 följande:
    Troligtvis eftersom tjejer i allmänhet har större socialt nätverk och fler nära vänner. Det är dessa vänner som försöker hjälpa till att fixa dejter etc för den ensamma tjejen. Killar som är ensamma försöker ofta inte satsa på att hitta nära vänner utan söker bara efter en tjej och det är svårt.

    Jag har varit med om flera gånger att jag försökt bli vän med en ensam kille och när jag inte vill bli ihop med honom så vill han inte ha mig som vän heller. Trots att jag kanske på sikt kan hjälpa till att fixa ihop honom med någon.
    och varför har dom det? jo för att dom har det lättare att bli socialt accepterade. en vanlig kvinna har social status. en dålig tjej blir sedd som normal. etc. men killar måste vara alfa.

    okej, men alla är inte som han. jag är inte sådan.
  • johannessssss
    Mamori skrev 2014-05-25 15:10:11 följande:
    Kan också säga att jag är vän med en sådan ensam kille som inte vill något hellre än att hitta en flickvän. Ingen tjej han raggar på är intresserad. Han har gråtit ut hos mig och jag har tröstat honom när ingen velat ha honom. Sanningen är den är jag är superkär i honom, men han är inte intresserad av mig för att jag inte är "en typiskt perfekt tjej" enligt honom eftersom jag har ett barn. Det finns som inte med på kartan ens. Så jag är lite bitter.
    udda kille :p
  • johannessssss
    Sansa Snark skrev 2014-05-25 15:21:34 följande:
    Jag har använt precis samma resonemang om närhet/kärlek eller vad du nu vill. 

    Jag är helt för att ha ett mer inkluderande samhälle och att hjälpa "knepiga" personer att hitta sammanhang de trivs i. Men ingen är personligen ansvarig att ge av sin tid, uppskattning och engagemang och kärlek. Istället får var och en bygga upp sin egen gemenskap av respektfulla och ömsesidiga relationer, oavsett om man vill kalla det familj eller något annat. 
    precis vad jag menar.
  • johannessssss
    Pluxus skrev 2014-05-25 15:22:45 följande:
    Jag är man!

    Jag har också varit extremt udda, jag har varit bitter, jag skyllt på kvinnor och andra män, jag känt mig utanför och åsidosatt, sätt mina coola kompisar fått tjejerna jag vill ha och blivit det tredje hjulet osv. Jag försökt om och om igen inse vad problemet är och efter så mycket misslyckanden kom jag till slut fram till att det var jag som sög, jag var inte bra på att läsa av kvinnor, jag var inte bra på social dynamik och allt var i grund och botten mitt egna ansvar att det skulle bli bättre och det har det blivit efter en del träning och självutveckling. 

    Vill bara att andra som är i den sitsen ska inse det också och då kan jag låta lite hård.
     
    men hur kommer det sig att det är endast män som är så här "dåliga"? aldrig hört något om en tjej som är så här. måste bero på enorma förväntningar på män eller att män i dagens sverige är förtrycka.
  • johannessssss

    enda anledningen till att dåliga kvinnor har pojkvän är att för att dom har en slida, ni har noll personlighet. hade ni varit en kille hade ni varit oskulder.

  • johannessssss
    Anonym (Putte kock) skrev 2014-05-26 19:53:38 följande:
    Han är väl mer beviset på hur svårt det är att få normala tjejer när man är sjuk i huvudet, hans utseende var det absolut inget fel på. Antagligen har han hört detta flera gånger, men en sådan sjuk person ser bara fel hos andra och samhället och aldrig hos sig själv. Eller, TS?

    sjuka killar får inte sjuka tjejer. sjuka tjejer vill inte ha sjuka killar. kanske där skon klämmer och många män blir ensamma? dock var han såklart extremt sjuk, alla ensamma män är inte som han. långt ifrån.
  • johannessssss
    AnooYoo skrev 2014-05-26 19:49:36 följande:
    Överväg att det faktum att du kallar det "nekades fitta" är anledningen till dina misslyckanden.
    du har en poäng.

    tjejer är inga objekt, vilket många män inte förstår.

    fan, din mor, syster är fan en kvinna. visa lite respekt, grabbar.

    dock, tyvvär, får en del av dessa män kvinnor ändå. för att deras sociala status, utseende och bra på att prata får vissa kvinnor attt skita i att dom är svin..
  • johannessssss
    Flygfotogen skrev 2014-05-26 18:45:19 följande:
    Det känns som att beteendet han uppvisade i detta förkastliga drag förklarar varför killen var oskuld till att börja med. 
    kanske han inte alltid var så? kanske blev bitterheten som tog över? så anledningen till att nobbades av tjejerna var för att han hade röda läppar, liten kropp, dålig på prata, ful och oskuld.

    sedär. han orkade inte längre och blev sjukare och sjukare. han skulle fått hjälp tycker jag. ingen människa är ond innerst inne,.
  • johannessssss
    Vector skrev 2014-05-26 15:36:06 följande:
    Detta är bara ett löjligt resonemang. 

    Utöver det vad ger det för rättighet att gå ut och skjuta folk om han nu blivit "nekad"? Det säger sig självt att om man har sådan attityd så är det nog ytterst få som vill röra vid personerna med tång ens. 
    jag vet många tjejer som är riktig sjuka och dryga och har riktigt äckliga värderingar, men ändå får dom ligga och killar.

    men en kille som är som dom igoneras.
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor