Inlägg från: Idefixx |Visa alla inlägg
  • Idefixx

    BF februari 2015 Göteborg

    Jag har berättat för familj och på jobbet. Har ett jobb där jag var tvungen att bli flyttad eftersom d kunde vara skadligt för barnet. Och eftersom jag vart gravid på samma ARB plats innan så valde jag att även säga till ARB kamraterna eftersom alla fattade med en gång endå :)

    Har faktiskt sagt till dottern med. Hon pratar inte så mycket om det ännu, blir nig mer när d syns. Men hon hänger på snacket när jag och sambon pratar. Kändes bäst å involvera henne då vi pratar om d så mycket hemma.

  • Idefixx

    Hej pippit! Känner igen mig jätteväl, har haft alla dessa funderingar och har till och från fortf :( försöker och förtränga det för innan jag blev gravid så ville jag ju allt detta.

    För mig är det nog mest såhär nu iom att denna grav var planerad och d va inte min förra. Känns som om det vart mer press på nått sätt å ta rätt beslut, veta va man vill osv osv. Svårt att förklara. Man undrar lixom ibland om man verkligen tog rätt beslut?

  • Idefixx

    Ja glad är jag med såklart men ibland kommer de över en att " shit, hur tänkte jag nu? Va detta verkligen rätt beslut" är även mer rädd för förlossningen denna gången tror jag trots att jag hade en " normal" förlossning förra gången.

    Det kommer vara 3,5 år i mellan mina med, och det känns som ett väldigt bra beslut!! :)

    Va på öppna litegrann när dottern va mellan 3-6 mån typ. Det va helt okej :) kanske blir mer denna gång.

  • Idefixx

    Ja denna semestern är sjukt efterlängtad. Har vart lite turbulent på jobbet då de varslade om uppsägning samma vecka jag plussade och vart ju tvungen att säga till chefen. 21 personer av 86 fick gå, jag klarade mig men vilken stress :/ så nu vill jag bara ta det lugnt.

    Har med bokat ul på barnmorkegruppen den 22/7 men kommer att gå på Närhälsan i Torslanda både på mvc och BVC då jag var nöjd förra gången.

    Gick på ul i v 12 och 32 på Emmaultraljudsklinik förra gången men d verkar ha lagt ner för ett tag?

Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg