Inlägg från: Idefixx |Visa alla inlägg
  • Idefixx

    BF februari 2015 Göteborg

    Minns inte så väl, mådde nog inte så illa förra gången som jag gjorde i början denna. Va mer bara osugen på mat.

  • Idefixx

    Kaffe är helt borta för mig med :/ det trodde jag aldrig! Trodde att d skulle bli svårt att hålla sig till Max antal koppar d råder en till men nu är d bara grönt te eller kamomill som gäller hehe :)

    Ses gärna jag med framöver :)

  • Idefixx

    Lite frånvarande här då vi är bortresta.

    Ja man kan inte undanhålla mycket längre! Hur gammal är hon? Vi sa nästan med en gång då jag va rädd för att hon skulle fatta endå.

    Välkommen barn nr1 :)

  • Idefixx

    Hej tjejor!!

    Hur mår ni? Jag är i vecka 11 (10+4) och känner mig inte gravid för fem öre! Känns skönt att det inte är så långt kvar till ul nu, (22/7) så man kan se att d faktiskt är nån liten där inne igen. Gjorde vul i vecka 6-7 typ.

  • Idefixx

    Hej igen ;) det märks att det är semester!!

    En fundering! Är jag helt knäpp som funderar på syskonvagn? Ståbräda känns så otympligt och klumpigt? Dottern kommer endå va ca 3 år och 4-5 mån. Har ca 1 km till förskola (15 min) hur tänker ni?

  • Idefixx

    Vi har ul på barnmorskegruppen, det var d enda jag hittade privat. Ska bli så spännande :) kub fick vi tyvärr skippa då vi är bortresta nu när man skulle tagit proverna osv, kommer inte hem förens på fredag.

    Dottern går på Rödluvan :) jag promenerar dit varjedag och tänker d kommer bli jobbigt för dottern i snö och att komma i tid om vi inte har vagn. Men vet ju inte alls hur hon är då, just nu är hon ganska bekväm av sig ;)
    Sambon är dock anti syskonvagn, tänkte isåfall en bugaboo donkey som man kan ha som enkelvagn med.

    Välkommen trollet88

  • Idefixx

    Ursäkta men jäkla skit! Har börjat få foglossning redan. Känner igen det exakt från förra gången och d gör så jäklarns ont :( kan inte ta långa steg, gå snabbt eller vända mig och börja gå med höger fot först utan att de hugger till i ländryggen och strålar ner i skinkan ner för låret till knävecket :( trodde inte d skulle börja redan! Gick in i v 12 igår!

  • Idefixx

    Ja men minns inte alls :( får prata med bm när jag ska dit på ons. Ska leta upp mitt bälte som jag fick av min mor förra gången. Då kunde jag dock inte ha det, gjorde bara mer ont :( får prova igen.

  • Idefixx

    Va på ul idag :) allt såg fint ut och d var bara en ;) enl mätningar idag blev datumet 31/1 innan har d vart 3/2 så inte så stor skillnad :)

    Skönt å få se den lilla!

Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg