• snö 81

    BIM Juli 2014

    eagle87 skrev 2014-06-25 11:47:18 följande:
    Hmm ok jag använder cb lila. Började testa i fredags på Dag 14 fick tom cirkel. Lördag blinkande söndag blinkande testade igen söndag em fortf blinkande måndag fast gubbe som stannar där 48 timmar. Hade sex fredag lördag minns inte söndag måndag tisdag. Så hoppas de har tagit sig. Kommer inte ha sex idag. Har läst att vissa har äl flera dagar senare ån cb visar men tror att den visar rätt på mig.
    Det är ju jättesvårt att veta exakt när äl inträffar även fast man får utslag på tester och känner av molvärk. Att då kunna tajma sex med äl är ju inte lätt, men man får gå på känslan.
  • snö 81

    Är det fler än jag som känner att sexlivet blir lite naggat i kanten när man försöker "göra barn"?
    Ju längre tiden går och desto fler försök vi gör känner jag att man framtvingar lust och sex för att man måste, inte för att man vill. Ibland känns det som att jag inte har lust att fortsätta försöka för jag vill inte att sex ska gå ut på att göra barn, och det även fast vi har ett jättebra sexliv övrig tid under månaden.
    Och eftersom min kropp visar väldigt tydliga tecken på när det är ägglossning är det svårt att koppla bort det och bara ha sex för att man vill, när man vill.

  • snö 81
    NILE90 skrev 2014-06-25 15:43:43 följande:

    För oss är det snarare tvärt om. När jag slutade med piller i december och vi övergick till kondom så krävdes det väldigt mycket att jag skulle vilja ha sex och de gånger vi hade det så var det bara för att jag kände pressen att man borde ha sex si och så ofta. Vi hade i alla fall sex 3-4 gånger i månaden då. Kondom = Glädjedödare. 


    Efter att vi slutade med kondom, och påbörjade bebisbakandet har vi sex typ varannan/var tredje dag och såklart mer kring ÄL. Min lust är tillbaka och min sambo tackar inte nej till sex även om det bara är för bebisbakandets skull eller inte. Sen beror det såklart på hur länge man har försökt. Nu är vi i den sitsen att båda verkligen längtar efter ett barn och därför har vi sex för att göra barn + lite extra för att lusten faller på. 


    Ja, kondom är absolut en glädjedödare!


    Vi har sex varje till var tredje dag för att vi vill det. Men just vid äl "måste" man ju ha sex, helst fyra dagar i rad, även fast lusten eller tajmingen inte finns där. Och eftersom båda två vet om att det är ägglossning så blir det inte så spontant som man skulle önska.

  • snö 81
    joss82 skrev 2014-06-25 18:17:19 följande:
    Håller helt med dig, snö 81. Det är lätt att det känns lite pressat kring äl. Min sambo kan tom ha lite svårt att komma, vilket han absolut aldrig har annars.
    Samma för min man, det kan sitta jäkligt hårt inne när det gäller.
  • snö 81

    Nu har jag negativa ÄL-tester igen. Såhär har det sett ut sedan tisdag em. Frågan är då när ÄL inträffar/inträffat?! Vad tror ni?

  • snö 81
    Evening primrose skrev 2014-06-26 11:27:17 följande:

    Snö81

    Har du inget mer att väga in? Äl flytningar? Äl värk osv


    ? Lilla E ?
    ÄL-flytningar märkte jag av måndag och onsdag och molvärk hade jag igår, alltså onsdag. Idag är molvärken borta och flytningar har jag inte märkt av.

    Så utifrån det och tester kanske jag hade ÄL igår kväll, inatt eller imorse.

    Vi hade sex igår och i förrgår, men idag kommer det nog tyvärr inte bli av.
  • snö 81
    NILE90 skrev 2014-06-26 17:44:39 följande:

    Kan någon flytta fram mig till den 10/7, fick äääääääääntligen positivt på ÄL-test. Jag som inte ens skulle testa idag, hade ju gett upp hoppet om ÄL denna månad.


    Åh, vad härligt att ÄL kom tillslut!
  • snö 81

    Nu är ÄL-perioden över för denna gång, bara den låååånga väntan till BIM då.
    Går på semester idag vilket innebär att jag får oceaner av tid att tänka och leta tecken... 

  • snö 81
    carro90 skrev 2014-06-27 08:29:00 följande:

    Någon som vet hur tidigt man kan se en ev graviditet på blodprov? Ska in o ta blodprov för att få bekräftat att jag haft ägglossning eftersom jag går på pergotime. Men idag så fick jag en liten dip på tempen, är på äl+5 idag. Så jag funderar på om dom ev skulle kunna se om jag är gravid på blodprovet eller det är kanske för tidigt? :/  


    Även om dom kunde se skulle dom nog inte säga nåt eftersom det är så tidigt än. Även om ägget var befruktat så ska det ju sen fastna i livmodern och det är ju inte alltid det kan det. Så ett positivt test äl+5 kan lika gärna bli ett negativt test på BIM.
  • snö 81
    carro90 skrev 2014-06-27 09:12:46 följande:
    Sant! Men jag ska nog fråga sköterskan om dom kan kolla om där är hcg, för även om det kanske inte fäster så hade det ju varit lite som ett kvitto på att vi gjort rätt om det varit befruktat. Och så är jag såklart så jäkla nyfiken att jag snart spricker!  Solig
    Ja, det är iofs sant att det kan vara skönt att veta att det funkar eftersom du faktiskt varit tvungen att äta medicin för att kroppen ska fatta att du vill ha ägglossning :)
Svar på tråden BIM Juli 2014