• Axsson

    Vi östgötar som har BF i Januari 2015

    Är det några fler av er som bor i Norrköping som går på Lovisa? :)

  • Axsson

    Jag är i v. 13 så tidigt att känna något än, mer än livmodern som jag tror jag känner nu :) Ska ju på kub imorgon så då ska jag be BM visa vart den känns så jag vet säkert.

  • Axsson


    Kub idag!! heeeeelt underbart att se den lilla röra sig därinne! sprattlade som tusan! Fick låg risk på allt och blev flyttad från 12+3 till 12+4! BF 11/2. Helt underbart som sagt.. <3
  • Axsson
    marory skrev 2014-08-04 21:33:50 följande:

    Vad skönt :) Och vilken fin bild! :)


    Hihi ja det blev väldigt bra bilder faktiskt då den ville ligga still, haha. Var fart därinne :D
  • Axsson
    MissLaila skrev 2014-08-14 11:12:17 följande:

    Tycker det uppdateras dåligt här. ;) Hur mår ni?

    Ska vi göra en liten Bf-lista? :)


    Håller med! Är van att trådarna är väldigt aktiva :P

    Jag är supertrött men Annars mår jag bra, illamåendet är borta. Vecka 15 idag!

    Jag har bf 11/2 :)
  • Axsson
    MissLaila skrev 2014-08-14 14:19:45 följande:
    Är nog för att vi är så pass få. ;)

    Skönt att slippa illamående. :) Men trötthet är ju inte så roligt det heller. Orkar du leva som vanligt eller har du blivit begränsad.

    Själv är jag fruktansvärt trött. Är i stort behov av sömn. Trodde det skulle ge med sig!? Läkarbesök plus sjukgymnasten typ 1 gång i veckan nu ett tag framöver pga foglossning och kontroll av myomen. Nästa vecka blir mitt 4:e ultraljud sen v 10. Inte mig emot att få se bebis så ofta. Men känns mindre roligt att få beskedet att myomen växer. :/ Hoppas att den stannat i växt eller ännu bättre minskat när jag kommer in på onsdag.

    Vecka 18 idag. Börjar närma sig halvtid iaf :D

    Nja jag lever som vanligt. Orkar väl inte saker i samma utsträckning och får ont i svanken och ichias om jag står/går för mycket. Så har fått ta det lite lugnare än normalt ändå.


    Åh hoppas att myomen ger med sig!!


    Jag längtar till rul något fruktansvärt nu. Är dags 23/9 och då är jag i v. 20 med!

  • Axsson
    MissLaila skrev 2014-08-20 12:05:33 följande:

    Idag fick jag veta VEM som bor i min mage!! :D

    Så himla fränt att se. :)

    Myomen har inte vuxit, men är kvar. Läkaren tyckte att jag kunde "glömma" den nu då hon inte tror att den kommer växa. :) Sjukskriven 1 månad i taget, men antagligen resten av graviditeten.


    Åh vad mysigt! Vill du säga? :D

    Skönt med myomen också!
  • Axsson

    Hur går det för er alla? :)

    Här går jag in i v. 18 på torsdag och idag är det tre veckor kvar till rul. Lång väntan!!

  • Axsson

    Jag går in i v. 18 idag. Längtar och väntar på rörelser därinne. Har känt något några dagar men vet inte om det är bebis eller bara lvmodern som växer och har sig.

  • Axsson
    marory skrev 2014-09-04 10:42:23 följande:

    ingen aning om varför det blev anonymt? var iaf jag som skrev det :)


    Ah. Jag känner mest mina tarmar hela tiden och min egna puls vid naveln. Men då och då känns det som vakuum i livmodern, har tänkt att det kanske är sammandragningar? För så tydligt lär det inte kännas än när bebis rör sig därinne?
  • Axsson


    marory skrev 2014-09-27 19:20:51 följande:
    Hej!
    Hur går det för er andra östgötar?

    Tänkte att jag skulle bjuda på en magbild, även om det inte är så mkt att titta på än Flört,  vecka 24 (23+0) och har ingen aning om ifall det är en stor eller liten mage? jag känner mig stor men tror att den är ganska liten? har iaf problem med kläder för mina egna börjar bli för tighta men allt annat är för stort, 

    Mår helt okej, ont i ryggen så jag kan knapppt gå vissa dagar men det känns okej endå, inget illamående och jag har gått upp nästan precis 3 kilo och har börjat äta normalt, så nu ligger jag på min inskrivningsvikt och -4 kilo från start. Väldigt mysigt när han sparkar och att man verkligen känner att det är något därinne. Som sagt har de minskat lite de senaste dagarna men tror inte att det är någon större fara, vissa dagar är lugna och vissa dagar sover han aldrig.

    (sorry för smutsig spegel)

    Fin mage! :) Själv har jag använt mammabrallor helt sen v. 15, men kunde ha ett par vanliga fram till tre veckor sen. Nu saknar flera cm. Så är mammakläder på heltid nu!


    v. 21 (20+3) idag.


    Har fått börja med järntabletter och har ev. foglossning. Ska ringa bm i veckan! Börjar bli riktigt tungt på jobbet (jobbar på äldreboende) och tror inte att min kropp pallar jobba till december som tänkt.


    Här var magen för några dagar sen. Växer så det riktigt knakar! Har gått upp ca. 4 kilo totalt.


     

  • Axsson

    Hej på er!

    Jag är också gravid med första oxh vill gärna ha lite Mammavänner att träffa. Fika och prata graviditet ;)

  • Axsson

    Jag bor i Norrköping men är lätt att ta sig till Linköping. Jag är ledig ons-Tors den här veckan och nästa vecka är jag ledig mån-ons än sålänge :) ja tycker absolut att vi ska styra upp nånting.

  • Axsson

    Jag är på vilken dag det ön blir nu :D

    Ja jag var på inskrivning v. 12 och ska dit igen 29/10 oxh då är jag i v. 25. Sen blir det var tredje var fjärde vecka.

  • Axsson
    marory skrev 2014-09-30 13:17:06 följande:
    Men då är det som för mig, tycker bara att det kändes som ett väldigt stort hopp eftersom det händer ganska mycket mellan vecka 11 och vecka 25 :)
    Ja precis! Förut hade dom tydligen besök i v. 20 med men eftersom rul är då så tog dom bort det för att det var onödigt? Så längtar tills det börjar bli regelbundet :) mäta mage och lyssna på hjärta.
  • Axsson

    Tänkte att jag ska fixa en grupp till oss på FB så vi kan prata där. Mycket smidigare :) Men då måste jag bli vän med er där för att kunna skapa en. Så vill ni vara med så kan ni skicka ett pm till mig här med erat namn så lägger jag till er och skapar gruppen.

Svar på tråden Vi östgötar som har BF i Januari 2015