• pyre88

    Väntar barn Umeå vintern/våren 2014/15

    Hej! Jag bor också i Umeå och väntar vårt första och efterlängtade barn i februari. Hoppas bara att den stannar därinne nu.

  • pyre88
    LinneaE skrev 2014-06-13 18:23:31 följande:

    Hej! Så trevligt med en till Umebo som väntar smått! :) det är mitt tredje barn men det var några år sedan jag var gravid sist. Hur mår du? Jag mår lite illa på morgonen annars går det bra. Min mage har bara svullit upp sjukt mkt så det börjar bli svårt att dölja. Vi ska också få barn i februari. :)


    BF 150215
    Mysigt med tre små! Jag mår illa men framförallt är jag oerhört trött. Här syns nog ingenting hoppas jag. Viktigt att dölja det på jobbet eftersom jag behöver få en förlängning på min anställning först. Hur gammal är du? Mitt användarnamn avslöjar ju min ålder. :P
  • pyre88
    LinneaE skrev 2014-06-13 19:20:33 följande:

    Jag är född -83. Så inte så mycket äldre än dig. ;) Första barnet dröjde det till v.17 innan det syntes så hoppas du hinner få förlängt innan dess! Jag fick fast arbete för några månader sen och det har jag aldrig haft tidigare så det känns sjukt bra! :)


    Ja, det hoppas jag med!

    Jag har varit på olika vikariat i två år nu och nu har jag fått erbjudande om fortsättning till jul. Men jag ska göra ett sista desperat försök att få något annat längre innan jag måste svara.

    Imorgon ska vi berätta för svärmor och svärfar med att stoppa en bulle i ugnen hemma hos dem. Har du berättat ännu?
  • pyre88
    LinneaE skrev 2014-06-13 20:33:38 följande:

    Nej, vi har inte berättat för någon än. Vi hade tänkt vänta 3 v till. Får se om det går. spännande för er imorgon då, att berätta för blivande farmor och farfar! Vi har inte kommit på något speciellt sätt att berätta. Så vi berättar nog bara som det är. Tror du era familjer blir glada? :)


    BF 150215
    Mina föräldrar blev glada! Vi har försökt länge och det var sista svängen innan IVF så de var glada.

    Imorgon ska vi stoppa en bulle i ugnen hos svärmor och svärfar. Se om de fattar.
  • pyre88

    Hej! Prel. BF är 10/2, när har ni andra? Svärmor och svärfar blev glada och vi kände oss nöjda. Riktigt trött är jag efter den långa dagen.

  • pyre88

    Tomtebo här med. Jag är helt slut efter helgen och måste ladda upp inför jobbintervju imorgon efter jobbet. Tur att man fortfarande ser smal och smärt ut.

  • pyre88

    Vad jag mår illa! Skickat iväg min sambo för att köpa postafentabletter medan jag ligger på soffan och vill spy.

  • pyre88
    Cariol skrev 2014-06-16 09:13:10 följande:
    Jag lider med dig! Jag var sjukskriven i fem veckor pga illamående med första barnet :(

    Hoppas tabletterna hjälper dig!
    Sista arbetsdagen idag innan sommarlovet. Dessutom ska jag på intervju i eftermiddag. Tabletterna blev det inget av. Står ju att de endast ska tas i nödfall och att de måste tas med mat. Det här är ju ändå inget nödfall och mat får jag inte ner.
  • pyre88
    LinneaE skrev 2014-06-16 18:28:27 följande:

    Vi är många som bor på Tomtebo. :) Pyre88: Hur gick intervjun idag? Idag var första riktigt jobbiga dagen för mig. Jag mådde illa så jag kallsvettades och var så trött på jobbet. Tur det är semester snart!


    BF 150215
    Intervjun var OK. Tog mig iväg men mådde verkligen pyton. Men nu är det semester här! Hurra!
  • pyre88

    Hej!

    Så idag hände det. Jag började kräkas. Igår fick jag knappt i mig någon föda och idag började jag dessutom kräkas upp det som gick ner. Jag är jättehungrig.

Svar på tråden Väntar barn Umeå vintern/våren 2014/15