• Cariol

    Väntar barn Umeå vintern/våren 2014/15

    Hej tjejer! Vad kul att det redan finns en aktiv tråd. Jag väntar mitt andra barn 18/2! Dottern fyllde precis 1år, så jag är fortfarande föräldraledig med henne. Är utbildad lärare men min anställning tog slut i början på föräldraledigheten så när det blir dags att börja jobba igen måste jag leta ett nytt jobb. Men det är ju ett senare bekymmer :)

  • Cariol

    Så vart i Umeå bor ni damer? Vi bor i Holmsund för tillfället men flyttar till Öbacka strand i september!

  • Cariol
    pyre88 skrev 2014-06-16 08:13:59 följande:

    Vad jag mår illa! Skickat iväg min sambo för att köpa postafentabletter medan jag ligger på soffan och vill spy.


    Jag lider med dig! Jag var sjukskriven i fem veckor pga illamående med första barnet :(

    Hoppas tabletterna hjälper dig!
  • Cariol

    Jag körde på salta kex och mycket vila! Lycka till på intervjun :)

  • Cariol
    pyre88 skrev 2014-06-17 20:01:46 följande:

    Hej!

    Så idag hände det. Jag började kräkas. Igår fick jag knappt i mig någon föda och idag började jag dessutom kräkas upp det som gick ner. Jag är jättehungrig.


    Ta hand om dig! Jag hoppas verkligen jag slipper det den här gången.. det är så jobbigt! <3
  • Cariol
    pyre88 skrev 2014-06-19 13:50:33 följande:

    Båda intervjuerna i veckan gick bra för jag fick båda jobben. Har tackat ja till jobbet som jag var på intervju för igår och känner mig jätteglad över det.

    Tyvärr fortsätter jag att kräkas upp all frukost och mår sådär i övrigt. Skakig och trött och mår illa.


    Men vad roligt! Grattis! Blev det en tillsvidareanställning? Vad jobbar du som?

    Se till att ta hand om dig. Känner du att det inte funkar sök hjälp! Sjukskrivning och medicin kanske behövs om du fortsätter må jättedåligt.
  • Cariol
    pyre88 skrev 2014-06-19 14:30:24 följande:
    Yes! Provanställning först såklart men. Jag avslöjar helst inte vad jag jobbar med eftersom det då kan bli mer än lätt att förstå vem jag är. Inte nu iaf.

    Nu har jag semester så jag hoppas att det hinner gå över innan nya jobbet börjar. Får jag inte i mig näring och vätska innan måndags ska jag läggas in på sjukan för dropp.
    Förstår att du inte vill avslöja för mycket om dig själv än! När vi kommit längre i våra graviditeter kanske vi kan skapa en låst medlemsgrupp. Det gjorde vi med gruppen jag hade när jag väntade dottern. Då fick alla nyfikna ansöka om att bli medlemmar och alla visste därmed vilka som läste vad man skrev. De som inte var aktiva blev utsparkade (men släpptes in om de ansökte igen). De i gruppen var alltså aktiva och alla kunde dela med sig av mer personliga saker eftersom bara medlemmarna kunde läsa!

    Funkade jättebra för oss! Vi började träffas i mitten av graviditeten och vi är ett gäng som ses fortfarande :)
  • Cariol
    pyre88 skrev 2014-06-21 10:23:13 följande:

    Tjoho! Glad midsommar! Jag har min hittills andra kräkfria dag. Knepet verkar vara att sova till 9 och dricka ingefärste i sängen innan jag kliver upp.

    Hur mår ni andra? Avslöjades det hela igår? Vi har nu berättat för nästan alla våra närmaste. Blev lite svårare att dölja när jag började må så dåligt.


    Vi har berättat för hela familjen. Min sambo är inte från Sverige och vi har svärföräldrarna här just nu så vi valde att passa på att berätta för alla face-to-face nu :) sist fick alla veta i vecka 7 när jag kräktes dygnet runt och blev sjukskriven.
  • Cariol

    Jag har inte ens ringt barnmorskan än. Förra gången ringde jag i princip direkt, men den här gången är jag så mycket mer upptagen med dottern. Men till veckan är det dags :)

    Jag gick i Holmsund sist men bytte nyligen till Teg då vi haft dottern där sedan hon föddes (och vi flyttar in till stan i september). Någon som går där?

  • Cariol
    Hjortron skrev 2014-06-23 14:48:49 följande:

    Men vad roligt det låter pyre88. Längtar som tusan till UL.

    Vad sägs om att vi startar en hemlig fb-grupp?


    Jag känner också att jag gärna väntar ett par veckor till innan jag går ut med namn och bild. Rätt vad det är så känner ju några här varandra ;) men FB-grupp i augusti kanske är något att satsa på?
Svar på tråden Väntar barn Umeå vintern/våren 2014/15