Inlägg från: IiIlenora |Visa alla inlägg
  • IiIlenora

    Det sanna islam

    Jag fick skriva in islamistiska organisationer i sökmotorn för din länk funkade inte. Den första jag läste var en Turkisk "välgörenhetsorganisation" med mänskliga rättigheter [Insani Yardim Vakfi] som skall vara aktiv i över 100 länder. Flera av ledarna har gripits för misstanke av att hota den sekulära Turkiska staten och för förberedelse för krig i Afghanistan, Bosnien och Tjetjenien. Det verkar vara denna typ av välgörenhet islamister är absolut bäst på att utföra. Jag tror att vi har olika uppfattning på vad det innebär att hjälpa människor som drabbas av "krig, svält och jordbävning". "Insani" är bara förnamnet. 

  • IiIlenora
    Dao skrev 2014-06-16 10:11:57 följande:
    bit.ly/1q324U9

    Så här fungerar det
    Det är ju intressant att man via din länk kommer till terror organisationer, och att den jag hittade var en "välgörenhetsorganisation" som håller på med samma saker.
  • IiIlenora

    Jag tror att moderatorerna på FL är islam förespråkare, dem tar bort inlägg, och kanske har dem gjort något som inte fyller ut hela länken.

  • IiIlenora
    Dao skrev 2014-06-16 11:36:09 följande:

    Det är tveklöst så eftersom islamkritik verkar vara väldigt känsligt och de lättkränkta muslimerna är flitiga med anmälandet.
    Det finns ingen tvekan, se på inlägg nummer #12 där länkarna går direkt till adressaten. Min länk med "islam" går bort. Men muslimska användare länkar till sina muslimska dawa sidor så når man fram utan några som helst problem. Det är uppenbart, men kall man verkligen tåla detta?
  • IiIlenora
    Ölburk skrev 2014-06-16 12:06:52 följande:
    Det finns inga sanna religoner..., folk borde leva som humanister så skulle vi slippa mycket elände i Världen..
    Anser du humanismen vara en ideologi?
  • IiIlenora
    Ölburk skrev 2014-06-16 12:22:45 följande:

    Är det viktigt?
    Humanismen är ett rättesnöre för mig, ett sätt att förhålla mig till andra, vad folk vill kalla det är ointressant..
    Jag tycker det är viktigt då humansimen är så extrem att till och med Richard Dawkins tar avstånd från den. Exempelvis så är Darwin så rasistisk i tänkandet att den går ut på att den vita rasen är överlägsen andra. Då undrar jag hur du tänker när du säger att man med humanism slipper mycket elände i världen, tänker du att man skall placera folk i koncentrationsläger eller hur menar du?
  • IiIlenora
    Ronga skrev 2014-06-16 12:08:07 följande:
    Det är roligt att nöten TS inte vet att Al-Qaida är skapat av USA, och har ingen aning om vad Hizbollah står för och har gjort för sitt folk.
    Är du muslim?
  • IiIlenora
    Ölburk skrev 2014-06-16 12:43:20 följande:

    Du får läsa på lite, grundläggade för humanismen är de mänskliga rättigheterna.
    Men du är ett bra exempel på hur det går att tolka som man själv vill..

    humanismkunskap.org/humanismen/humanismens-va...
    Jag motiverade precis och du går ut och googlar ett svar åt dig, jag förmodar att du inte vet vad du pratar om eftersom du inte besvarar min fråga. Det är ungefär som när man frågar "varför blev du muslim" och man får en länk till youtube där någon pratar om något helt annat än frågan man ställt till PERSONEN.

    Jag kan inte gissa vad i denna artikeln som besvarar DIN ståndpunkt, det kan bara du göra.
  • IiIlenora
    Ölburk skrev 2014-06-16 13:00:05 följande:
    Dom grunläggande idéerna är vad jag gillar, som t.ex att följa dom mänskliga rättigheterna., mer eller djupare finns ingen anledningen att gå.., jag är ingen fanatiker, utan det duger gott för mig att behandla och bli behandlad som en fri människa med egna åsikter å värderingar.., jag vägrar låta mig styras av religösa, politiska eller andra värderingar, jag vill å jag lever efter mina egna idéer, trots att dom ibland strider både mot lagar, förordningar, regler å vad det nu kan vara som det bryter mot..
    De grundläggande idéerna går annars till naturen där man pratar om överlevnad, de värderingar du länkade till är Kristna värderingar och det är bra att du har dem som rättesnöre. Lever du efter dem så slipper vi krig och elände. Tack Jesus.
Svar på tråden Det sanna islam