Inlägg från: Majsan70 |Visa alla inlägg
  • Majsan70

    Ridläger

    Vi hämtade dotter med ponny från Ranchens i torsdags. 
    Det var andra året de var där och det har vart jättebra. Enda minus i år var att de barn som inte gick på Liseberg fick mocka hagarna. Kändes lite B måste jag säga. Som ett straff lixom. Förra året fick de hopplektion. 

    Nästa år blir det Sjöstjärnan har dottern bestämt. Spännande att se om det är lika bra som alla säger.

    Men vad var det som var dåligt med Grällstad?

  • Majsan70
    Snuttan80 skrev 2014-06-21 20:57:14 följande:

    Det jag var mest besviken på var hur dom delade in grupperna, 11 stycken i dotterns grupp. Dottern och hennes kompis, 12 år gamla, ridit i 1 1/2 år var i samma grupp som ett flertal 8-9 åringar som ridit ca 4 gånger. Med andra ord kan dom absolut inget. Dom kunde inte ha vanliga ridlektioner då många av barnen inte kunde styra och stanna sina hästar. Rida ut gick absolut inte, flertal började gråta så dom fick vänta direkt.

    Min dottern ringde flera gånger och var så besviken. Och nu idag på den så kallade uppvisningen( som ej gick att genomföra) så pratade jag med ägaren och hon anser inte alls att det var ett problem.

    Blev oxå besviken på att "ridlärarna" var 17-18 åriga tjejer, jättetrevliga tjejer, men inte med så mkt kunskap att dom ensamma kan ta hand om allt.

    Långritt, bad med hästar m.m var alltså bara att glömma.

    Nä riktigt illa enligt mig, och så besviken att man försökt göra allt för att ha råd med detta för dotterns skull och så blev det såhär.


    Det lät verkligen inte proffsigt det håller jag med om. Kan du inte ringa dem och diskutera en gång till om detta?

    På Ranchen har de 4 grupper där eleverna delas in efter den ridvana de har. I år var det ny instruktör som rörde till det hela vid uppvisningen genom att dela grupperna en gång till. Men det var om omsorg över de elever som kunde hoppa högre hinder och rida sina hästar på en lite annan nivå. Dottern var tacksam över det då hon fick hoppa ordentligt med sin ponny och inte över pyttehinder. 

    Jag förstår att ni är besvikna och det är banne mig inte billigt att skicka dem på läger det skall gudarna veta. 
Svar på tråden Ridläger