Inlägg från: Berran |Visa alla inlägg
  • Berran

    Junibebisar 2014

    Hejsan!

    Hoppar in i denna tråden, fick min lilla Olivia 3 veckor för tidigt, hon kom den 24 Juni med kejsarsnitt!

    Har lite problem med att få henne sova själv, och helst vill hon bli vaggad till sömns eller somna på mitt bröst, jag helammar!

    Kom gärna med lite tips och idéer på hur jag ska kunna få henne att sova själv i sitt babynest! :D

  • Berran

    Är det någon som ger sin lilla ersättning varvat med amning? Har testat både Semper, de flesta från NAN och senast köpte jag en från Apoteket, utan mjölk! Men inget funkar och nu kämpar vi med bajs för fullt! Någon som har tips? :)

  • Berran

    Skönt! Köpte Lemolac idag, får se hur det urartar, de sa även på Apoteket att man kunde använda en halv tub microlax, men son sagt, känns så jobbigt när man inte kan göra något, har testat NAN också, men inget har hjälpt, har även fått äta antibiotika för att jag fick infektion i snittet, det reagerade hon på också och då va vi tvingade att ge ersättning och jag skulle pumpa och slänga den mjölken, någon med snitt som upplevt samma?

  • Berran
    ellami skrev 2014-08-06 09:33:07 följande:

    Samma tankar här :( min lille ska få vaccinet om en vecka. Jag är velig.. Berätta gärna hur det gick sen!


    Vi va på bvc igår och pratade om det, min lilla ska få det nästa vecka, och då sa hon att det va 1 på 100000 som fick dom "hårdare" biverkningarna! Så vi bestämde att köra på det! Men det är ju supersvårt det där! :)
Svar på tråden Junibebisar 2014