Inlägg från: okajsa |Visa alla inlägg
  • okajsa

    Junibebisar 2014

    Hej!

    Här är en förälder till med en dotter som fick sin vaccination förra veckan. Sticket gick bra hon skrek bara en kort stund. Hon fick dock feber på eftermiddagen som höll i sig ca ett dygn, ville mest bara mysa hos mig och sova. Gav henne en sup med alvedon. Jag valde att använda sup för personalen på apoteket påpekade att då vet jag att hon får i sig så mycket som hon ska ha.

    Det kommer säkert gå bra!

  • okajsa

    min lilla älskling är 62 cm och väger 5800, börjar kännas tungt att bära henne längre stunder.


    nica skrev 2014-09-17 19:45:56 följande:

    Glömde fråga hur stora era bebisar är nu?. Vägde Cassandra igår (blir 3 månader fredag nästa vecka)

    Då vägde hon 5035g och 58cm.


  • okajsa

    Oj vilken kväll vi haft, dottern var orolig från sjutiden. Fick mat och somnade vid halv nio för att vakna 30 min senare helt otröstlig. Nu två timmar senare sover hon igen. Inser hur lätt det brukar vara när hon somnar direkt och sover flera timmar i sträck, hoppas det var något tillfälligt.

  • okajsa

    Någon mer som har en bebis som börjat skrika i sömnen? Dottern har gjort detta i ett par nätter nu. Hon somnar utan problem och börjar skrika efter ca 1 timme fast hon öppnar inte ögonen och somnar om lika plötsligt som hon började skrika. Läste att det kunde vara en fas nu när hon närmare sig 4 månader.

  • okajsa

    Woohoo. Min bebis sover ungefär likadant. Det är underbart!


    soffipropp1987 skrev 2014-09-28 17:48:22 följande:

    Helt otroligt! Min son sov mellan 20.30-6.30, då ville han ha mat och sen somnade vi om igen till kl 9! Han är 3 månader och 8 dagar nu :D pigg och glad mamma!!!


  • okajsa
    Kela1981 skrev 2014-10-03 10:37:41 följande:

    Åh vilken natt vi har haft! Hon somnade vid 20 och vaknade vid midnatt och sen vid 4:30 för att äta och sen sov hon till 8! Vaknade både utvilad och före bebis, helt fantastiskt! Nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna så att vi kan åka och hälsa på en liten 2-veckors Olof <3

    Önskar er alla en underbar fredag :)


    Tack detsamma! Idag är det babysim för oss, himla mysigt.
  • okajsa
    Amalian83 skrev 2014-10-16 13:37:31 följande:

    Enligt wonder weeks är detta en låååång fas. Min tjej närmar sig sista veckan nu (puh!). Vi är ute och går hela dagarna för jag blir knäpp på hennes skrik. Hon gråter inte, men skriker gladtjut, gnälltjut och allmänna jag-kan-skrika-tjut. Aj aj mina öron! Just nu mördar hon en kanin i babygymmet.

    Blir ett intressant dop på lördag :)


    Underbar beskrivning! Likadant här hemma :)
  • okajsa

    Skönt att höra att det finns fler med bebisar som börjat vakna flera gånger i timmen. Hon har alltid sovit gott i sin säng men nu blir hon orolig så fort hon inte känner min närhet. Slutar med att hon får sova med mig och ingen av oss sover gott. Hoppas det går över snart.

  • okajsa
    soffipropp1987 skrev 2015-03-11 08:42:27 följande:

    Med oss är det bara bra! Förutom att ännu en ny förkylning har anlänt, men bara jag som har det än så länge. Imorgon ska vi på ett event som heter Baby målar, det är biblioteket som anordnar och då målas det med kroppen och självklart med giftfri fingerfärg :) ska bli riktigt kul! Nästan hela min mammagrupp ska dit och även några fler känningar. Solen skiner idag så vi ska snart ge oss ut och tanka lite ny energi.


    Va spännande det låter med baby målar. Var är det i landet? Undrar om det finns något liknande i närheten?
Svar på tråden Junibebisar 2014