Inlägg från: Moasmostermia |Visa alla inlägg
  • Moasmostermia

    Hormonbehandling med sputor, nån mer??

    Hoppar gärna in här. Tog idag första sprutan med puregon. Skall ta58 enheter. Skall in nästa fredag och kolla hur de har gått. Då jag har pcos Började beh i våras då med pergotime en enkelkur och två trippelkurer. Ingen av dessa funkade, så efter sommaruppehållet har jag nu börjat med puregon.. Hur ofta går ni andra på koll med puregonet?

  • Moasmostermia

    Hej.

    nä roligare kryssning man ju ha. Vi har kört ca 11/2 år. Själv då? Vi går hos landstinget. Vart går du? Ja hoppas att de ska ge resultat. De tar mkt på krafterna att hålla på..


    ikala skrev 2014-08-22 19:05:34 följande:

    Hej moasmostermia!

    Ja då sitter du oxå i våran båt, inte nån lyxkryssare direkt Hur länge har ni jobbat på bebis? Hoppas att du får resultat at puregon. Går ni privat lr via landstinget?


  • Moasmostermia

    Hur länge kan man köra med sprutorna innan man får en mens, ärr typ som när man äter pergo? Eller skjuter man på den.. Jag kör på 58iu.


    ikala skrev 2014-08-25 13:39:14 följande:

    Ja det kändes så.lovande men men bara att bita ihop och kämpa på.

    Jag ska gå från 50iu till 75iu, sprutade 75 idag.

    Ja jag förstår att du blir orolig av hans dåliga spermaprov, hoppas det bara var tillfället och art det visar bättre nu. Mellan 2-3 dygn sa dom till min sambo, först typ sex 3 ggr på en vecka.

    Hur gammal är dottern?


  • Moasmostermia

    Aha då är jag med i svängarna.. se vad min dr säger på f nå redag har bara träffat barnmorskorna som finns där ännu då jag fick sprutan av en i fredags. Har du haft nån molande värk nere i magen. Typ mensvärk.? Börja känna idag litebn molande värk.


    ikala skrev 2014-08-26 17:17:33 följande:

    Alltså man sprutar tills man får fram ett/två äggblåsor som är stora nog för att få äl, eller så får man sluta om det kommer fler ägg än så.

    Min läkare sa att ibland avbryter man behandlingen om man hållt på för många veckor, då kvalitén på det/dom äggen inte blir så bra.


  • Moasmostermia

    Enboll: min hade bra iallafall kommer inte ihåg hur mkt.

    Ikala: okejs. Ja jag har mitt första vul på fredag. Är bra nervös över de. Om de lixom gett nå resultat...

  • Moasmostermia

    Ja när plusset kommer de är nå man inser att de är värt de! Håller tummarna att de växt idag!


    ikala skrev 2014-08-28 08:20:15 följande:

    Ja lite resultat, jag har sprutat med 50iu i 15 dagar och nu 75iu i 3 dagar. Vid första vul då på sprutdag 8 hade ett ägg växt till 12 mm, på sprutdag 11 vad det 14mm. På sprutdag 15 vad det fortfarande bara 14mm, idag är det sprutdag 18 och jag är rädd att det fortfarande bara är 14mm.

    Tänk på 18 dagar har jag varit hos gyn 4 ggr och spenderat några tusen på medicin, men jag vet att allt det kommer vara bortblåst när man ser det positiva gravtest.


  • Moasmostermia

    Jo de ska tas ungefär samma tid varje dag. Jag tar mina efter kl 21.30 då jag ibland jobbar till 21.30. Vill inte hålla på på jobbet å spruta..


    EnBoll skrev 2014-08-28 08:47:56 följande:

    Ikala, du skulle på vul idag va??

    Ikväll börjar jag med sprutorna, tänkte vid ca 18. Visst ska man ta dom ungefär samtidigt varje dag va?


  • Moasmostermia

    Hoopas att de gett resultat tills på måndag. Ja man är alltid lika besviken när de inte visar något. Är så nervös inför morgondagen att jag kan kräkas..

  • Moasmostermia

    Jag smiter från jobbet, antingen om jag får en tidig tid vid ca kl 9 så kommer jag senare till jobbet. Annars så åker jag under arbetstiden. Har ju rätt till att göra de, jobbar inom vården så de får pusslas lite på avd med alla är införstådda med de. Sedan har ju turen ibland att jobba kväll när jag får tiderna, men nu den senaste tiden har de blivit när jag jobbar. Ja de hade inte hänt mkt. Hade en äggblåsa på 6 mm så ska tillbaka på torsdag nästa vecka, han höjde dosen till 67.

Svar på tråden Hormonbehandling med sputor, nån mer??