Inlägg från: Anonym (.:.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.:.)

    Johannes offciella gnäll-tråd.

    johannessssss skrev 2014-07-08 01:10:28 följande:

    okej, men då är det hans kändiskap som gör så att han tappat sin oskuld. för jag lovar dig, en normal kille som har röda läppar är oskuld. tjejer finner det omanligt och avtändande. oftast förväxlar folk det med läppstift. kan också hända att man blir kallad för bög och kuksugare.


    Kändisskap är ett säkert sätt att förlora oskulden på, kändisar får alltid kvinnor och är således sexuellt erfarna. Så se till att bli känd (eller ökänd), vilket som, då blir tjejen tänd.

    Dessutom, det finns tusen saker som kvinnor finner omanligt och avtändande, så detta med läpparna förbleknar väl i den mängden av saker.

  • Anonym (.:.)
    johannessssss skrev 2014-07-10 15:09:10 följande:
    min smalhet är enorm, kommer ej hjälpa.
    Det kan du rimligen inte veta förrän du tränat några år och sett resultatet. Ta reda på hur man går till väga för att få optimal effekt och följ sedan disciplinerat dessa instruktoner. Först därefter kan du säga om de hjälper eller inte.
    hahahhaah god blodvärde osv,,,mannen tjejer bryr sig  inte. dom ser det som att jag är en fjolla som bär läppstift och det är avtändande.
    Men om de redan tror du bär läppstift så gör det ju ingen skillnad om du börjar använda läppstift. Välj ett läppstift med en färg som färgar läpparna blekare.
    det är komplicerat att plocka ögonbyn, min ögonbrynsväxt är tjock och det ser patetiskt ut även när man plockar, + folk kommer se att man plockat o tycka man är en fjolla.
    Testa att ansa ögonbrynen med t.ex. en nagelsax då. Mycket enklare.
    att ha god självkänsla är en förbannad myt. det kommer inte ge mig en flickvän. det räcker inte med EN sak. man måste ha flera saker.
    Sök på forumet! Tjejer säger om och om igen hur viktig självkänsla är och hur de föraktar och dissar män utan självkänsla. Varför det är så vete gudarna, det bara ÄR så. Prova att lägga fokus där och ta de andra sakerna efter hand. Leta upp ngn bok i ämnet.
  • Anonym (.:.)
    cirkusmusen skrev 2014-07-10 15:13:27 följande:
    Men alltså, såna där defekter har ju alla.

    Jag har en ful stor näsa, 
    min hy är grönaktig
    mitt hår är sjukt dålig kvalité på
    Mina läppar är tunna och torra
    mina naglar är sköra
    jag är alldeles för kort
    mina armar är så sjukt håriga så jag ser ut som en gorilla
    Jag har en antydan till mustasch som jag får plocka med pincett
    Jag har hår på tårna och på alla andra ställen som man inte ska ha
    Mina inre blygdläppar hänger ut
    Jag är känslosam, gråter för allt, blir arg för inget.
    Min panna är för kort
    Mitt ansikte för runt
    Min rumpa är liten
    Jag har eksem och utslag lite varmsom på hela kroppen

    Ja, jag kan ju fortsätta att skriva i evigheter... det jag ville komma fram till är att även fast jag har dess "defekter" så ser jag bra ut ändå. Inte som en supermodell men ändå vacker.
    Ja men så är du ju tjej också. Tjejer är aldrig fula och får alltid killar även om de inte är perfekta supermodeller. Numera så brukar tjejer även alltid vara väldigt medvetna om att de ser bra ut. Men det där med ilskan får du jobba på.
  • Anonym (.:.)
    johannessssss skrev 2014-07-10 15:47:04 följande:
    japp ingen nyhet att tjejer har löjliga krav. MAN MÅSTE vara på ett visst sätt för att få en kvinna. men kraven på dom själva finns inte. dom duger som dom är heter det. fyfan alltså. hatar kvinnor av hela mitt hjärta. hade jag inte varit kåt så hade jag inte brytt mig om dom. dom har ingen logik. bortskämda jävlar är dom.
    Sant att kvinnor duger som de är och inte har krav på sig. Men om du hatar kvinnor av hela ditt hjärta och bara är kåt, så vad är problemet? Dejta Fröken Höger eller Lena Handén så är problemet löst och du slipper vara nära någon du hatar.
  • Anonym (.:.)
    Tokfrans skrev 2014-07-10 15:56:25 följande:

    Men, jag fattar inte, varför hatar du dom? om jag får fråga :)


    Kan man ju fråga sig. Kvinnor är ju det vackraste och härligaste Gud har skapat i hela universum. TS hatar nog dem för att ingen vill ha honom.
  • Anonym (.:.)
    johannessssss skrev 2014-07-10 16:50:29 följande:
    jag visade flera bilder på  i ett annat forum, en av medlemmarna där sa att jag var ful och aldrig kommer få en flickvän. det var en kille som skrev det, han är en alfahanne som har 2 flickvänner samtidigt, vad kallas det, har glömt, så det var inte någon random loser som var sur och ville ta ut det över mig, utan det var en stolt tuff kille som sa som det var. han satte mig på plats.
    Vad sade resten av medlemmarna då? Vad sade de kvinnliga medlemmarna?

    Fram med statistiken nu!

  • Anonym (.:.)
    johannessssss skrev 2014-07-10 16:46:40 följande:
    stämmer. pga deras höga krav.

    härligaste? dom är dryga och ser ned på människor som inte är kompletta. jag blir sedd som en totalt missfoster bara för att jag är ful. även av fula tjejer.

    nej, tjejer måste jobba på sina personligheter.
    "Fula tjejer" skrev du. Du ser alltså ned på vissa tjejer som inte är kompletta och ser dem som totala missfoster, som fula? Stämmer det?

     Ringer det inte en liten klocka någonstans? 

  • Anonym (.:.)
    johannessssss skrev 2014-07-10 23:47:52 följande:
    håller inte med...dessutom är ansiktsformen ful och skäggväxten.....glömde raka bort håret från bröstet också....vidrigt.

    klart jag inte visar hela ansiktet, inte efter allt jag skrivit här....
    Du måste skämta Johannes! Har du länkat till fel bild? 

    Läpparna ser inte alls röda ut. Inte ens efter färgjustering av färgbalansen. Bilden har grönstick, jag justerade den till korrekt färgton (mer rött, lite mer blått, drog upp färgmättnad och kontrast lite) och inte ens då är läpparna röda. Ser ut som helt normala läppar, eller kanske bättre än normala, på en normal yngling. 


    Dessutom har du hår på bröstet, något som brukar göra flertalet tjejer/kvinnor helt vilda! Finns många trådar om det på FL, 2 av 3 tjejer ca älskar håriga bröst och dissar män utan hår på bröstet. Läs!


    UTSEENDET ÄR INTE DITT PROBLEM!! 

  • Anonym (.:.)
    Bunny on speed skrev 2014-07-10 23:45:34 följande:

    Ok, det är bara nedre delen av ansiktet, men inte tusan är den ful! Du har jättefin mun. Från djupet av mitt hjärta. Gillar både form, storlek och färg.


  • Anonym (.:.)

    Någon undrade vad syftet med denna tråd är. 


    Eftersom vi nu alla har sett att ansiktet på bilden är normalsnyggt om inte mer så finns det två möjligheter: (1) Antingen är bilden fejk eller (2) så är allt det som TS skrivit fejk. För fotot och TS skriverier är oförenliga med varandra.


    Syftet med tråden var nog att få bekräftelse (Tjej: -Neeej du är inte alls ful), eller ett sätt att ragga brudar på FL. Undermedvetet vet nog TS innerst inne att han inte alls är ful, men kanske för blyg att erkänna det pga någon låsning. Eller vad tror ni andra? Någon annan förklaring?

  • Anonym (.:.)
    Anonym (34234) skrev 2014-07-19 19:56:32 följande:
    Var han ginger?
    Vah? Ingefära?!?
    Ronga skrev 2014-07-19 19:57:13 följande:
    Vet jag inte, såg aldrig bilden.

    Bilden visade halva ansiktet, mun och näsa. Såg mot all förmodan ut som en fullständigt normal kille i alla avseenden, vilket flera kommenterade. Fick till och med lovord av tjejerna som tyckte läpparna var mer välformade än på någon genomsnittlig kille.  

  • Anonym (.:.)
    Anonym (34234) skrev 2014-07-19 23:12:38 följande:
    Hade han smalt eller brett ansikte?
    Lite svårt att bedöma eftersom man inte såg hela ansiktet och bilden var tagen med vidvinkel. Men brett såg det inte ut. Såg väl normalt ut.

    J får själv posta sin bild om han så vill. 

  • Anonym (.:.)
    johannessssss skrev 2014-07-25 22:10:35 följande:

    jag svarar inte ens när tjejer hälsar.

    jag har aldrig pratat med en tjej utöver på ett skol, jobb, läkar, familje aktigt sätt.

    har försökt pratat med några på internet, men dom skriver att jag är ful, konstig, udda och en jävla loser (pga oskuld). så jag gav upp och bad om ursäkt för att jag störde detta kvinno folk som har superkrafter.

    att vara ensam hela livet är något endast starka människor klarar av. jag borde få en guld-medalj.


    Det där har vi rett ut. Du länkade till en bild på dig för ett tag sedan och tjejerna här på FL häpnade över att du inte alls var ful, utan tvärtom hade läppar klart över genomsnittet. Nästa gång du pratar med tjejer på internet får du väl visa dem den där bilden du visade på FL. Då kan du åtminstone stryka en av dina punkter, den här: dom skriver att jag är ful . 
  • Anonym (.:.)

    Hallååååå-å-å-å-å!!!!!!!
    Vart tog du vägen någonstans johannessssss/Habiti?
    Har du fått fatt på någon tjej än?

  • Anonym (.:.)

    Har du gjort några framsteg med dejtandet? Dragit lärdom av något som lett till att du kunnat utveckla bättre fungerande stategier? Fått hålla tjejhand?

Svar på tråden Johannes offciella gnäll-tråd.