Inlägg från: Ronga |Visa alla inlägg
  • Ronga

    Är ortodox jude, fråga mig vad du vill

    Anonym (C) skrev 2014-07-12 18:28:07 följande:
    Ingen bryr sig väl om man är jude eller inte? I Sverige (och övriga världen) är man emot terroristmuslimer - och det är deras eget jävla fel.

    Ta det lugnt! Judehatet dog ut med Hitler. Jag känner ingen som har något emot judar. Däremot har de flesta jag känner, en jävla massa har mot muslimer (fanatiska sådana, dvs).
    Jo det är ju muslimernas fel att USA säljer vapen till Irak och sedan anklagar dom för att ha massförstörelse vapen. Det är ju muslimernas fel att USA fejkar ett brott och sedan våldtar Irak på dem falskaste grunderna i historien. 

    Det är också muslimernas fel att Palestinska folket blir av med sitt land OCH huvudstad (Jerusalem) och är fångar i deras egna land. Det är också muslimernas fel att Israel har rent vatten medan palestinska folket har smutsigare vatten.

    Det är också muslimernas fel att Gaddafi vill skapa en afrikansk/arabisk valuta uppbackat av GULD (vilket dollarn inte är) och hotar att störta amerikanska valutan så man våldtar Libyen. 

    Det är ju också muslimernas fel att USA skapar Al Qaida och sponsrar dom med vapen för att jävlas med ryssarna i Afghanistan. 

    Det är också muslimernas fel att när Saddam inte gick med på USAs spel  så störta man honom och hela landet, skapar sin egna lilla mini USA i Irak där man själva väljer president. 

    Det är ju också muslimernas fel att Amerikanska soldater klär ut sig till "muslimska terrorister" och skjuter helt vilt för att skapa oreda.

    Det är ju också muslimernas fel att USA omringar Iran med amerikanska baser i vartenda Mellanöstern land (undantag Syrien).

    Det är också muslimernas fel att Syrien inte går med på Israels/Usas spel om att inte ha en relation med Iran så man manipulerar ett krig där också. 

    Sedan staten Israel bildades har Mellanöstern aldrig fått känna på fred. Dom riktiga judarna vet om det och står på arabernas sida.
    Det är Veronica Maggio på bilden, min kärlek! Sluta pma mig, jag är kille!
  • Ronga
    LarsJ skrev 2014-07-12 21:21:49 följande:

    @Ronga,
    Spamma inte sönder tråden. Du gillar inte Israel, Point taken.
    Det är inte vad denna tråd är till för. Han erbjöd sig svara på frågor. Ställ frågor som Du uppriktigt vill ha svar på och undvik att bara spy ut all frustration som Du känner gällande konflikten. Även jag tror att 911 inte var arabernas jobb men det var knappast "Anonym jude" som låg bakom det.

    I all välmening
    Lars


    Då ska man, i samma tråd, inte gnälla över att muslimhatet är större än judehatet och att det är rätt åt dom, när man inte har någon som helst aning om något öht.

    I all välmening.
    Ronga
    Det är Veronica Maggio på bilden, min kärlek! Sluta pma mig, jag är kille!
  • Ronga
    Anonym (Jude) skrev 2014-07-12 21:40:28 följande:
    Men Palestina har inget styre, det är islamistiska extremister finansierade av 2000 saudiska prinsar som propagerar för sexism, totalitarism och orättvisa. Dagen hamas får härja fritt i Palestina kommer inte bara Israel få ångra det utan även det palestinska folket. Tror du på allvar att om man hade slutat med antiterrorverksamheten i Israel så hade hamas helt plötsligt blivit fredliga kommunpolitiker? 
    Herre min skapare..

    Jag ska inte skriva här med, av respekt till TS. Men jag uppmanar ALLA som är intresserade av Israel och Palestina konflikten att INTE lyssna på TS och läs för GUDS skull inte aftonbladet, expressen, cnn eller bbc. 
    Det är Veronica Maggio på bilden, min kärlek! Sluta pma mig, jag är kille!
  • Ronga
    Anonym (Jude) skrev 2014-07-12 21:58:26 följande:
    Palestiniernas egna berättelser och inspelningar vittnar om det verkliga hamas.

    Aftonbladet, Expresse och BBC är extremt antiisraeliska och ligger till stor del bakom det judehat som finns i Sverige idag.  
    Du och Seinfeld har två saker gemensamt. Ni är båda judar...och komiker.
    Det är Veronica Maggio på bilden, min kärlek! Sluta pma mig, jag är kille!
  • Ronga

    Är du förvånad över att sådant sker, TS? Dom har blivit av med deras LAND och lever som råttor i deras egna LAND. Vill du verkligen att jag ska länka till videor som visar hur människor i Israel tycker att Israel borde utplåna alla araber, att araber är smuts, och att judar som gifter sig med araber bör avrättas eller kastas ut ur Israel? Kasta inte sten i glashus. 

    Det finns inget mer rasistiskt land i världen än Israel, den som förnekar det är bara ignorant. Dags att sluta spela offer. 


    Det är Veronica Maggio på bilden, min kärlek! Sluta pma mig, jag är kille!
  • Ronga




    Här har du orthodoxa judar.
    Det är Veronica Maggio på bilden, min kärlek! Sluta pma mig, jag är kille!
  • Ronga
    Anonym (Jude) skrev 2014-07-12 22:21:33 följande:
    Palestina existerar inte nu och har aldrig existerat. Israel är ett judiskt land och har alltid varit det. Från det att majoriteten av oss blev bortförda tills det att vi fick tillbaka rätten till ett hem av FN. Palestinierna som bodde/bor i Israel bor inte i deras hemland. Judar kommer från palestina, araber gör inte det. Vill man bo hand i hand så är det super, men palestina som nation har ingen önskan att leva hand i hand med judar. Dom invaderade vårt hem och fördrev oss till folkmord och utrensning och nu när vi äntligen får komma tillbaka vägrar dom rätten till vår existens. Israel låter  araberna få bo kvar i deras land trots deras våld och hat mot judarna. Det är ett val man har tagit. Alternativet är att araberna får flytta tillbaka till deras hemländer men med tanke på hur situationen ser ut i samtliga islamska nationer förstår jag hur gärna palestinierna vill stanna i Israel. 

    Israel är inga ockupanter. 
    Har Palestina aldrig existerat? Har Israel alltid varit ett judiskt land? Konstigt, jag trodde Israel grundades 1948, vilket gör det till världens yngsta stat. Din stolthet gör dig blind, vilket är synd. Judar och araber har bott med varandra i flera hundra, kanske tusen år, utan problem. Problemen började när STATEN ISRAEL BILDADES. Har du någon som helst aning om vad du skriver? jag kan motbevisa dig på varje punkt..men tror att det är bortkastad tid.
    Det är Veronica Maggio på bilden, min kärlek! Sluta pma mig, jag är kille!
  • Ronga

    Så vad fanns där innan 1948, året Israel bildades. Var det vakuum? Inte en enda arab erkänner staten Israel, och ingen kommer någonsin att acceptera staten Israel. Finns däremot massvis med judar som står på arabernas sida och inte tvärtom, hur kommer det sig?


    Det är Veronica Maggio på bilden, min kärlek! Sluta pma mig, jag är kille!
Svar på tråden Är ortodox jude, fråga mig vad du vill