Inlägg från: Tallbarr12 |Visa alla inlägg
  • Tallbarr12

    Följas åt tillsammans till ett plus - ÄL juli

    Hej, hoppar gärna in här! Vi har en son född nov -12 och började försöka skaffa syskon förra månaden. Trodde jag var gravid då för jag fick sjukt mycket gravidsymptom redan 1 veckan före bim men de försvann och dan efter kom mensen på rätt dag, så vet inte om det inte blev något eller om det var ett jättetidigt missfall.

    Men nu hade jag äl i lördags och håller tummarna igen! Kände dock inte av ägglossningen alls lika mycket som vanligt så är osäker på om det släppte något ägg. Räknar med bim runt 26 juli i alla fall.

  • Tallbarr12

    Men sonen tog det ett år innan vi blev gravida, men då hade jag hormonproblwm efter ppillerstoppet och det tog nästan ett år innan jag fick någon ägglossning. Påbörjade utredning men hann bli gravida själva innan det ledde till något. Så nu är vi i ett helt annat läge då jag inte ätit ppiller efter graviditeten och känner av ägglossningen de flesta månader. Så nu hoppas jag att det går fortare denna gången!

  • Tallbarr12
    Piratika skrev 2014-07-21 13:42:44 följande:

    Nej något plus fick jag inte. :( Känner mig smått besviken :(

    Kan man få ett negativt resultat trots att man är på bim + 9 och har rejäla grav. symptom och tar testet på morgonen, eller är det 'the final word'?


    Jag har för mig att det är olika hormon som ger resultat på test och som gör att man känner gravsymptom, så det kan hända att du helt enkelt inte har tillräckligt med hormon för att få utslag på testet än!
  • Tallbarr12
    FruToria skrev 2014-07-23 09:18:43 följande:

    Ni med BIM i dagarna, känner ni några tidiga gravtecken ?? Själv kände jag av ÄL otroligt. Tydligt och hoppas turen är på vår sida att de tagit sig :)


    Jag blir fortare kissnödig än vanligt och magen är svullen (men det kan det ju va pga mens...) så inte så mycket tecken direkt tycker jag, bim på lördag...
  • Tallbarr12
    Piratika skrev 2014-07-23 23:31:57 följande:

    Imorgon ska jag gå till gyn för att ev. få göra ett test där, hoppas på att kunna få komma in på VUL. Imorgon är jag på bim +12, visar extremt mycket symptom men har hittills testat negativt med CB digital.


    Så spännande, lycka till!
  • Tallbarr12

    Jag funderar på att ta ett test imorrn bitti, är på äl+12 då. Vi ska åka bort över helgen, annars hade jag nog väntat några dagar till... Magen är riktigt jäkla svullen, kan knappt knäppa shortsen som var lagom rymliga för bara nån vecka sen!

  • Tallbarr12

    Håller tummarna för dig lustitae! Jag kissar oxkså väldigt ofta!

    Jag gjorde ett test imorse på äl+12 som var tvärnegativt! Så nu väntar jag och ser om mensen kommer innan jag testar nåt mer. Är inte så besviken, ser både denna månaden och förra som lite tjuvstart...

  • Tallbarr12

    Här blev det mens istället för plus denna månaden. Är det tänkt att vi fortsätter i den här tråden eller skapas en ny för augusti?

  • Tallbarr12

    Angående tillskott: ät folsyra om ni inte redan gör det! Antingen rena folsyratabletter eller "gravid"-tabletter, det hjälper till att fostret utvecklas som det ska i början av graviditeten.

Svar på tråden Följas åt tillsammans till ett plus - ÄL juli