Inlägg från: kanskedetdu |Visa alla inlägg
  • kanskedetdu

    Trött på alla tiggare

    Anonym (Eu-resenär heter det.) skrev 2014-07-18 16:11:37 följande:
    Verkligheten?
    Det måste vara jobbigt att leva i en sån trång och svartvit verklighet.
    Smickra inte dig själv, dina glasögon är alltför bruna för att du ska kunna se klart.

    Jag förstår att du ser dom att jag "talar mig varm för att en fin människa", i din värld måste det väl vara motivet till att man visar medmänsklighet.
    Jag antar att för dig kan ingen sån finnas mot människor som inte är som man själv.

    Jag erkänner att jag är inte tolerant mot intolerans och jag föraktar elakhet och grymhet i synnerhet när den riktar sig mot svagare individer.
    Jag kommer aldrig bli så tolerant att jag accepterar sånt och det ska du veta är jag jävligt stolt över.
    För det betyder att jag har en ryggrad, något vissa borde odla för egen del.

    Det är ingen ide att du skriver mer till mig, såna som du kan jag aldrig nå och såna som du kommer aldrig att förstå.
    Ni saknar den kapaciteten.
    så alla måste tycka som dig,är du en fascist?
  • kanskedetdu
    Anonym (Eu-resenär heter det.) skrev 2014-07-18 20:32:57 följande:
    Nja, nu har du fått det om bakfoten, jag slåss mot fascismen, den ska inte få stå oemotsagd.
    och ändå kan du inte acceptera att det finns oliktänkande i sverige,vet du vad fascism är?slåss säger du,tycker du att man ska ta till våld mot oliktänkande?
  • kanskedetdu
    MuppinCowboy skrev 2014-07-19 18:55:49 följande:
    Du sa att ingen i din värld brukar våld och att det är ju bara att byta umgänge.Du vägrar att ta avstånd från avskyvärda handlingar  pga av.. ja pga av vad? Princip? För att du gillar att vara tvärtemot? För att du håller med dom som utförde handlingen? För att du inte orkar?

    Det enda vi vet säkert är att du ,enligt din egen utsago, inte tar avstånd från handlingarna som beskrevs dvs bland annat att skära sönder tält och kasta sten mm.

    Ursäkta om jag inte skålar tillbaka för jag dricker inte, jag anser heller inte att ämnet som sådant innehåller något att skåla över.
    om det ens har hänt,kan vara ett försök från pk tidningarna att få folket att tycka synd om dom stackars tiggarna ,du kan inte lita på svensk pk media
  • kanskedetdu

    man kunde se hur expressen arbetade,besökte och hängde ut icke officiella personer som vågade tycka annorlunda,svensk pk media ägnar sig åt stasi metoder och fick dom bestämma skulle det bli folkmord i sverige på oliktänkade

    går inte att lita på dom

  • kanskedetdu
    MuppinCowboy skrev 2014-07-19 19:10:52 följande:

     


     


    du klarar alltså inte av att argumentera emot utan väljer att betee dig barnsligt ,ok då vet jag att jag har rätt
  • kanskedetdu
    MuppinCowboy skrev 2014-07-19 19:07:02 följande:
    Det handlar om att du gör ett val aktivt genom att påpeka att du minsann inte tänker ta avstånd - det är det som gör skillnaden och som jag tycker är fel.

    För du ser.. jag tror faktiskt inte att du och dom flesta människor som skriver här i tråden vill någon illa, jag tror ni bara är frustrerade, jag säger inte att ni inte har rätt att vara det men ni måste ge andra rätten att inte vara irriterade av tiggare och att det är inte ok att som vissa spotta på människor lika lite som det är ok för tiggare att hugga tag i er eller blockera er gångväg.

    Och jag tror absolut inte du är en våldsam dåre som springer runt och kastar sten och liknande men däremot är det viktigt att vi människor går ut och fördömmer folk som begår våldsamma handlingar.
    Som jag tidigare sa jag skulle inte tveka att att ta avstånd från människor som hade kastat setn på en nazist och hans familj även om jag starkt tar avstånf från nazistens åsikter - våld är våld oavsett och alla människor bör ta avstånd från det.
    men att dumförklara och avhumanisera alla som inte delar din åsikt verkar vara en metod du står för,varför är ditt hat mot mig ok?
  • kanskedetdu
    Anonym (Eu-resenär heter det.) skrev 2014-07-19 20:14:40 följande:
    Det går inte att argumentera mot paranoia.
    vilken paranoia,allt jag har skrivit är sant,och jag betvivlar att du besitter än så pass hög utbildning att klarar av att ställa en korrekt diagnos över folks mentala hälsa
  • kanskedetdu
    Aila skrev 2014-07-21 00:28:44 följande:
    Tack Emelie!
    Precis! Det är så fegt att hoppa på dessa människor som inte har någon chans att kunna tala för sig själva! Sorgligt är vad det är..
    du kan ge bort allt du äger om du nu tycker så synd om dom,varför tycker du synd om folk som ingår i kriminella ligor?tycker du kriminalitet är bra?
  • kanskedetdu
    Anonym (Emelie) skrev 2014-07-21 00:31:05 följande:
    Tack själv. Ja det är riktigt sorgligt och tyvärr har FL snarare blivit ett forum för rasism, fördommar och främlingsfientlighet än ett föräldraforum. Har varit här sedan 2004 och tyvärr har det bara gått utför.
    aha så alla som inte delar din åsikt är rasister?är du en fascist?
Svar på tråden Trött på alla tiggare