• Thotis90

    Frisk men kan inte bli gravid?

    Kaffekanna86 skrev 2014-07-21 09:10:09 följande:
    Ja maken min är lika stressad men håller ihop för mig säger han. Han mår dåligt inombords och det ser jag naturligtvis, men han försöker få mig att tänka på annat ibland. Men jag blir arg ibland också då för att jag vill tänka på barn och hur vi ska typ göra nästa gång, och nästa gång....Jag vill komma på något nytt och planera liksom. Men jag blir lika ledsen varje gång det inte går. Nu gick det inte igår heller märkte jag tyvärr, trots semester i 4 veckor, ingen alkohol som vanligt, mindre kaffe, avslappning, yoga, vitaminer, bisolvon etc. etc. ni vet. Jag är lite arg på mig själv också för att jag tänker så här, men berättar inte det för min man, men varje gång vi får reda på att vi inte kan få barn så är det ju jag som får mens och skitsvåra smärtor i flera dagar, men karl får ju inga symtom för så är det ju. Han får bara beskedet att det inte blev något. Så orättvist att vara kvinna. Jag hatar det. (Jag var aldrig så här förut, det är depressionen som pratar).

    Det var snällt det du skrev om att några veckor kanske jag kikar in och har ett plus på stickan =) tack, det hoppas vi också. Och att ni också kan få det!
    Om du har svåra menssmärtor borde du prata med läkarna om att göra en utredning för endometrios. Vi försökte få barn länge, gick igenom en fertilitetsutredning som inte visade några fel och det var inte förrän jag gjorde en titthålsoperation som vi fick förklaringen till vår barnlöshet: jag har endometrios.
    Ofrivilligt barnlös med endometrios - fuckendo.blogg.se
  • Thotis90
    eagle87 skrev 2015-06-08 23:01:53 följande:

    Är någon kvar i denna tråd?


    Jag är! Dock så har vi inte börjat försöka än. Ska diskutera det med sambon idag, om jag vågar.
    Ofrivilligt barnlös med endometrios - fuckendo.blogg.se
Svar på tråden Frisk men kan inte bli gravid?