Inlägg från: Anonym (tja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tja)

    Som TS ser i mitt tidigare inlägg #12 så står det från myndigheten som utövar tillsyn över området att man även under löpande avtal får helt legitimt ta en upplysning för en ekonomisk riskbedömning. När du inte betalade sändes fakturan vidare till factoringbolaget. För att factoringbolaget skall ta över skulden så bedömer den risken att göra så.
    Som TS uttrycker saken kackerlacksföretaget/inkassobolaget och avtalsbolaget lever i typ symbios av varann. Exakt vad som avtalas dem emellan vet vi inte men som svar på din fråga så är det i vart fall fullt legitimt att ta en upplysning även under löpande avtal. Normalt sett tar man troligen inte en upplysning under löpande avtal men med anledning av att du inte betalade i tid så startade man upp processen.

  • Anonym (tja)

    Ja men då är TS snart på fötter igen bara efter några månader så är hon rik som ett troll och då slipper hon råka ut för sådant här för egentligen är det ju bara en konsekvens av TS handlande.

  • Anonym (tja)

    Detta har inget med att du är ensamstående ochbarnprioriterande förälder att göra. Betalar man inte händer detta ALLA. TS skaffa dig en riktig man istället, en sådan som inte smiter eller som är ett äkta svin. Det finns riktiga män men du verkar ha letat i papperskorgen för män som det låter. Riktiga män har sunda värderingar. Men åter till ditt faktura problem. Betalar man inte i tid händer det sådant här.

  • Anonym (tja)

    Tillse att det inte sker igen men det är ingen stor sak.

Svar på tråden Får man ta en kreditupplysning hur som helst?