• mr me

    Är det synd om män som inte får ligga?

    Anonym (Fia) skrev 2014-08-01 10:20:50 följande:
    Då måste vi stanna kvar till stängningsdags när de blivit lagom berusade och desperata. Jag är ingen nattmänniska och det är inte lätt att få med sig en kille hem klockan 21:00, trots att samma kille hade följt med 02:00
    Det låter ju väldigt jobbigt...

    Känns det inte ganska omoraliskt förresten att behöva vänta tills killarna är "berusade och desperata" för att kunna ta med en av dem hem och ligga med honom?

    Jag skulle känna mig väldigt äcklad av mig själv om jag låg med en kvinna i berusat tillstånd som jag vet aldrig hade velat ligga med mig nykter. Det gränsar ju till våldtäkt. Dessutom måste det kännas lite lagom trevligt morgonen därpå att inse att den man spenderat natten med har ångest och mår dåligt över att ha haft sex med en.

    Nej, då avstår jag nog hellre sex.

    Och apropå TS. Nej, jag tycker nog inte att det är så synd om någon som inte "får ligga". Jag vet inte riktigt varför man skulle tycka det?
  • mr me
    Anonym (Fia) skrev 2014-08-01 14:10:57 följande:
    Det är ju inte jag som är full och desperat utan killen. Jag är inte vacker, eller smal, det vet jag, men sent på kvällen kan jag få tag i riktigt snygga killar, som aldrig annars hade sett åt mig och ha sex med dem. Om de mår dåligt av att ha legat med fula mig är det ju deras problem.
    Ja, det är ju det jag menar? Att utnyttja någon som är full för att ha sex är ju gränsfall för att man har begått ett sexuellt övergrepp.

    Vänd på resonemanget. Att en ful kille skriver om att han passar på att ha sex med tjejer när de är fulla. Hela Familjeliv hade ställt sig upp i givakt och skrikit "VÅLDTÄKT".

    Jag hade då aldrig fått för mig att ligga med någon som jag vet, eller misstänker, inte hade velat ha sex med mig i nyktert tillstånd. Det känns djupt omoraliskt. Jag har å andra sidan aldrig haft första gången-sex med någon som varit full.
Svar på tråden Är det synd om män som inte får ligga?