• Anonym (Inredning)

    Kommer köksbordet rymmas?

    Vi vill köpa ett köksbord men vi är osäker på om det kommer att rymmas. Vi har inte flyttat in ännu och på grund av detta kan vi inte mäta om det skulle bli trångt med bordet där. Eftersom erbjudandet på bordet bara gäller under en begränsad tid (som går ut innan vi hunnit flyttat in och kunnat mäta) så frågar jag er istället:

    Hela matplatsen är 5,6 kvadratmeter och platsen är nästan helt kvadratisk så om vi räknar på 2,30 m åt båda hållen så lär det bli rätt. Matbordet är 180 cm långt och 90 cm brett. + stolarna på det. Hur mycket plats tar stolarna upp när de är utstyrda och man sitter på dem? Det är dessutom två dörrar i den nedre delen av matplatsen, tror ni bordet kommer bli för långt så att det blir i vägen för dörrarna?

  • Svar på tråden Kommer köksbordet rymmas?
  • Ramborg

    Räkna ut hur nära väggen bordet och stolarna kommer stå. Skjut in ert nuvarande bord på rätt plats i ett hörn så att ni får två väggar rätt. Testa hur det känns att gå förbi bordet och att gå bakom någon som sitter på en stol.


    42.
  • Anonym (För stort.)

    Även om den ena kortändan på bordet står intill väggen, så finns bara 0,5 meter kvar mellan den andra kortänden och väggen. Jag tycker bordet är för stort.

    Sitter någon på stolen så blir det svårt att komma runt.

Svar på tråden Kommer köksbordet rymmas?