Inlägg från: Anonym (xanor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (xanor)

    Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!

    Anonym (...) skrev 2014-08-01 16:43:08 följande:

    Hej.
    Jag är gift med en underbar man sen två år tillbaka , vi har haft det upp och ner han jobbar mycket och känner ibland att jag inte får den uppmärksamheten jag behöver , han tror att jag är lycklig bara för att han köper saker / möbler men det är inte allt ! Vi är ofta tysta pratat knappt , har vanlig tråkig sex sen Sover vi . Slutade med att jag var otrogen , hade sex med min kollega tre gånger och ångrade det varje gång men sa stopp till sist och slutade till och med att hälsa på honom . Han reste dessutom till Tyskland då han fick ett bättre jobb och bor nu där sen 6 månader tillbaka.

    Det värsta var att jag blev gravid och visste att det var 100% kollegans då han kom i mig och (min man använder alltid kondom)

    Jag ville göra abort men kunde inte , jag sa till min man att jag var gravid sa aldrig att jag var otrogen eller att barnet inte var hans . Han undrade så klart hur jag blev gravid då han alltid använde kondom men sa bara att "den kanske sprack inte vet jag" . Han litar på mig och trodde säkert inte ens en sekund att han inte var pappan. Jag föder om ungefär 7-10 dagar rätt nära och är nervös / har ångest . Min man är jätte glad och har målat om barnets rum / till flickrum ,köpt leksaker , kläder och nappar .

    Vad ska jag göra ? Ska jag berätta eller bara fortsätta lögnen dessutom så har jag inte kontakt med min "så kallad kollega" han har rest och vet ingenting om honom .


    Själva otroheten skulle jag nog kunna ha överseende med och förlåta beroende på omständigheterna. Det är lätt hänt, speciellt om förhållandet inte är det bästa.

    Om det däremot ledde till en graviditet, då vore det bye-bye. Definitivt inte om jag blivit "lurad" att tro att det är mitt barn och det gått så långt att jag gjort allt som din man gjort.

    Din framtid är nog som ensamstående mamma.
  • Anonym (xanor)
    Anonym (...) skrev 2014-08-03 13:14:08 följande:

    Hej!

    Tack för Er alla! För alla svar även negativa . Förstår att otrohet är det värsta som verkligen kan förstöra ett förhållande .

    För min del så är det sista gången jag skriver då jag redan fick vad jag ville och hade modet att berätta tack vare er/ min mamma.

    Min man kom hem i morse , kramade om mig när jag sov , jag vaknade och började prata med honom om det då frågade han varför och hur jag kunde göra så mot honom osv . Jag svarade på Allting helt ärligt och vad jag fick för svar är att han inte kan förlåta mig så lätt , att det kommer att ta tid , och med den tiden kommer han att försöka förändras och ge mig det jag behöver av honom . Angående min flicka så sa han att han inte kan sluta tänka på att flickan är hans , då han tänkt så i över 8 månader , han har väntat på henne och älskar henne fast han inte träffat henne än, hans regel var dock att vi aldrig berättar för barnet att min man inte är pappan . Jag sa ja ! Jag och min man kommer inte berätta något för min flicka . Detta blir bäst så . Jag är lycklig just nu väldigt bekväm med hur det gick till , borde bara ha berättat detta innan .

    Tack igen alla! Jag ska nu försöka umgås med min man och reda ut några saker till ! Ha en trevlig söndag .


    Det är ju skitbra att ni inte berättar för ungen, eller inte. Sjukdomshistorik? Ärftliga sjukdomar? Att veta sådant kan ju vara livsavgörande.
Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!